Williams pokerblogg

med William Thorson

Startsida / Inlägg

SM snart..

av William Thorson

Tiden går onekligen fort, det närmar sig SM med stora steg, nu är det klart med biljetter osv. Vi åker från Göteborg på onsdag och stannar nog till måndag. Så det blir bara Main event för våran del, pallar inte vara i Tallin mer än nödvändigt även om det inte är några jätte fel på staden så är det väl inte världens roligaste plats.

Har ingen riktig koll på hur många som kommer att vara med i SM men skulle tippa runt en 250-300 spelare, jag kan va helt off men tror det är en okej gissning.

Så nu verkar planen för min del närmsta tiden bli lite klarare, efter SM blir det hem ett par dagar innan det bär av till Stockholm och Elitloppet över helgen, drar nog tillbaka hem På måndagen och stannar sedan hemma runt 2 veckor innan det är dags för Vegas, som jag sagt innan tycker jag att det är mkt tråkigt att dom lägger WSOP meatinget mitt i den svenska sommaren. Men då det är lågsäsong i Las Vegas då så vill dom få dit en massa folk just den perioden. Då blir det att prioritera lite för jag vill absolut inte gå miste om hela den svenska sommaren. Men en sak är klar hade den gått senare på året så hade jag åkt betydligt längre, för ett WSOP armband är något jag verkligen skulle vilja vinna. Va nära i Main Event 2006, men också i 5000$ World Championship of Limit holdem 2007 där jag var Chipleader med 3 kvar men slutade 3a. Men sålänge den ligger mitt upp i sommaren så blir det en kortare resa med största fokus på Main Event. Men ska kolla upp schemat ordentligt så jag bokar min resa så jag hinner med ett par fina events till iaf. Vet att det går en 10000 pot limit omaha som jag inte kommer att missa, sen är det även nån NL rebuy turre och en 5000 shorthanded Texas NL. Får uppdatera lite mer om det senare. Men detta året hoppas jag att det kan bli någon riktigt fin placering. Men som sagt man vet aldrig. Men jag känner att spelet sitter där igen och att jag är mer turnerings sugen än på mycket länge. Hoppas kunna prestera mkt bra även i SM.

Annars händer det inte så mkt, jag softar lite i Solen och laddar upp för alla resor som är planerade. Har en häst som startar idag och det är Day Tripper som startar på Kalmar, den är favorit i ett V65 lopp så ska bli kul att se om den kan duga där. Till imorgon har jag en som jag tror är stenklar och som jag kommer att spika på allt och det är Peter Untersteiners häst i V75:1 Sogo Benito tror jag den heter. Har lite känsla att jätte favoriten kommer att få stryk i guld och hoppas även att man kan sänka ett gäng andra favoriter och pricka in lite rätt, känns som att det är på tiden att man får lite ding på travet. Blir lätt för dyrt annars.

Det var dessutom nån ”dryg” jävel som skrev och kommenterade (på ett dåligt sätt) att han inte trodde det var jag som skrev krönikorna i aftonbladet för dom var så väl stavade och bra skrivna. Tog dock bort hans inlägg eftersom jag inte orkar med idioter, men kan tala om att självklart är det jag som skriver dom, men i en tryckt tidning är det väldigt noga att det inte är några stavfel och att grammatiken är helt rätt så det finns en kille som alltid rättar till några små stavfel etc. I bloggen orkar jag inte vara lika noggrann. Däremot är jag lite mer noggrann än innan så jag skummar igenom texten en gång för att hitta eventuella stavfel, ibland missar man dock några ändå, och det tycker jag inte är så noga. Som jag sagt innan är man så jävla noga och ska klaga på det hela tiden så rekommenderar jag att inte läsa min blogg överhuvud taget. Jag har inget intresse för dessa ”viktig pettrar” iaf. Jag varken är författare eller jobbar på National encyklpedin.. Inget jag har som mål att göra i framtiden heller, däremot så delar jag gärna med mig om delar av mitt liv, mitt pokerspelande och andra saker jag tycker är kul och intressant att skriva om..

Lycka till alla travspelare till imorgon. Säg till om ni har några klara..

William

  • Tjänstgörande redaktörer: Love Isakson Svensén, Frida Westergård och Nils Höglander
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB