Williams pokerblogg

med William Thorson

Arkiv för June 2009

- Sida 1 av 1

Vegas- Turnerings tilt.

av William Thorson

Tja!!

Har inte orkat skriva något på ca en vecka. Turneringarna har tiltat mig mkt, Rio är nåt sjukt riggat ställe. spelade klart Omahan där jag låg riktigt bra till efter dag1 som jag avslutade med 125k i marker trots att jag blev riverad i en 150 k pott precis före slutet på dag1.

Dag 2 började jag riktigt bra och efter dinnerbreaket så låg jag på 360 k i marker och låg 5a, var även riktigt nöjd med bordet, det vara många jag spelat mkt mot förut, Nenad Medci, David Williams, Padrag Parkinson Richard Auston etc. Har spelat mkt mot dessa både live och på nätet så jag vet hur dom spelar och även mkt hur dom tänker och det hjälper än väldigt mkt under vägen..

Dock så börjas skiten efter dinnerbrake med att Richard som sitter på small blind när jag har big blind drar ut mig i en ganska stor pott, på turn har jag nöt stege och 10 högt färgdrag och betar stort och han synar med endast nötfärgdrag ur position, vilket är mkt dåligt tkr jag. För oftast när han fyller så kommer han inte få betalt. Dock denna gången fick han det, han betade ut på river och jag synade då jag inte trodde att han hade synat en så stor bet på turn med det draget..

Det är lite svårt att förklara, men när man vet hur vissa spelare spelar, och hur dom tänker om en själv, och även när man tkr att spelaren i fråga är en bra spelare så ska inte vissa spel vara jätte möjliga.. Jaja det blev en stor pott flushkortet dök upp på river. Lite senare limpade Padrag in som varit tight och bara spelat AA innan han lyckades dubbla upp just innan denna limp. jag limpar på cutoff med en skit hand, men med en fin position kan man vinna potten på flera sätt. Min hand var JJ 83 med ett färgdrag, sb och bb synar såsom knappen, floppen kommer J 4 5 med 2 spader. Så nöten är floppad för mig, men såklart är inte bordet helt ofarligt, tvärtom så finns det en del drag ute. Alla checkar till mig som betar, Nenad Medic på knappen synar och blindarna foldar, nu checkraisar Padrag Parkinson pott. Jaa nu är frågan för mig bara om jag ska syna eller stopp in allt för att isolera Nenad Medic, och ja det är faktiskt ett beslut, för jag är så säker på att Padrag här flushdrag då jag vet att han inte skulle limpat med 44 eller 55 och jag själv har JJ, och kanska ska jag bara syna då och släppa in nenad Medic i potten oxå, eftersom jag vet att jag ändå kommer förlora om det kommer flush. Men jag bestämmer mig för att istället gå all in, Padrag hade lite mindre chips än Nenad med så jag hoppas att mitt topp set ska stå bara. Heads up och korten ska visas, Padrag slänger upp 6799 med 2 spader, openended och flushdrag okok, stor pott och kanske ska det få stå en gång i livet, turn kommer dock en äcklig 3a som ger han stegen och jag måste nu para bordet, men inte river är en 2a i spader och han fyller även flushen. Tilt, har nu gått från 350k till 120-130k. Avg var väl då ca 190k.

Förlorar någon liten pott bara sen kommer sista handen, David Williams limpar, och jag tkr inte han är någon super bra Omaha spelare, så jag tänker att jag ska spela en lite större pott i positon mot honom och höjer up till 18k, en galen ung tysk i BB synar och det är nu tillbaka till David som höjer pott. Min hand är ingen jätte hand men den står sig okej mot AA ändå. Jag har 5 7 8 10 med ruter flushdrag. Ingen jätte hand men jag har nästan hellre en sådann hand mot AA än TJQK. Iaf efter att räknat mina chips ett tag så är det 58 k för mig att syna med ca 125k i stacken. Svårt läge, men samtidigt så är det en chans att vinna en stor pott och tillhöra toppen igen. Det är trots allt Omaha. Jag misstänker att om jag synar så kommer tysken syna, så jag stoppar in 58k och hoppas på en fin flopp, tysken synar med. Floppen kommer nästan bästa möjliga, 3 4 i ruter och en 8a. Så jag floppar top par, flushdrag och stegdrag (tom str8flushdrag med ruter 6 då jag har 5 7 ruter i handen) tysken checkar David ställer all in blixt med sina AA och jag ställer in mina marker. Tysken börjar steka (fundera) men jag vill att han ska folda bara, potten är redan väldigt stor, ca 360 k är den, och jag är nöjd med att ha en motståndare som jag dessutom vet har AA, så vill inte möta någon som blockar minda drag etc, tysken foldar och david flippar upp blanka ess ess, iaf nästan då han inte har flushdrag, dock har han en 8a i handen så om det kommer en blank och en åtta så vinner han potten med bättre kicker. Turn kommer en Qh river kommer en 9a, och jag är ute, fyfan va tiltande, 10 ner till the money ca och the money börjar på 26k dollar. Va rikitgt frustrerad hur jag 3 händer i rad ska bli riggad, så gick hem och ville direkt ta reda på % i sista handen då jag inte va helt 100, jag vissta jag va favorit men inte exakt hur stor, det visade sig att David hade 35% vinstchans och 5 % splitt chans. Men såklart ska det ändå stå.

Jaja, blev en dag paus och sedan var det dags för 10k Pl holdem, som även det va ett favorit event som skulle bli mkt nice att spela. Jag var kvar ganska länge, fick QQ mot AA all in pre mot en semi shortstack första kortet Q men direkt ett A bakom, trodde man skulle få dra ut en gång men inte mer än i 0.2 sekunder tydligen. Hur som helst med blindar på 400 800 så har jag ca 27 k startstack 30 k och avg kasnke runt 36-40k, en kille i min ålder ganska aggresiv höjer upp till 2100 alla foldar till mig i BB och jag synar med K3 ruter, ville spela potter mot han så jag tog mig en flopp, floppen kom K 4 5 med 2 klöver, check från mig, lite stek från honom sedan bet 3100, jag funderar lite och slår om till 7000, han börjar fråga hur mkt chips jag har etc och efter en del funderande så synar han. Jag fick för mig att han skulle slått om igen om han hade AA lr en bra K som KQ lr AK, så det kändes nu mer troligt att han hade ett par 66 upp till QQ. eller kanske färgdraget, men på nåt sätt så trodde jag nog att han hade slagit om igen om han haft fägdrag för att semi bluffa då han hade relativt mkt chips. Han hade väl runt 55 k iaf. Jaja man kan aldrig veta säkert, turn kommer en 6a. Mkt bra kort, om det nu va så att han hade AK lr AA tex så fick jag nu 8 mer outs, en 2a och en 7a ger mig nu stege. Jag går all in för 16.900 ca. Han funderar och funderar så jag känner mig nu väldigt säker på att jag tom har bästa handen, tillslut synar han och lägger upp 99. LOL hur ska man torska denna tänker jag, men jag behöver inte fundera länge innan dealern kaster upp river som är en 9a. Lugnt och fint bara!

Helt jävla otroligt faktiskt, längesen jag va så arg inombords, och återigen va det bara att ta sig tillbaka till hotellet, men denna gången va nog den gången jag va mest frustrerad på mkt länge.

Nu har det igen varit en paus några dagar, fick bli lite party och annat för att rensa huvudet, och det är nog inte förrens på Lördag jag spelar nästa turnering, kanske tom väntar till söndag eller måndag. Imorgon fredag är det dags för 50k HORSE som är spännande att följa, jag tror att Phil Ivey kommer dinga sitt 3e armband i den.

Vi får se.

 

 

Dags för 10 k PLO, samt lite V75 ideer.

av William Thorson

HEJ!

Såhär långt har det varit kallt här i Las Vegas, varit 2 dagars paus från turneringar nu då det inte varit något roligt event, men idag 1700 Las Vegas tid (Lördag) är det dags för 10000$ Pot Limit Omaha vilket ska bli roligt att spela.

En annan svensk kompis Rifat Palevic kom 5a i 5000 PLO som avslutades igår. Jobbigt att snubbla på målinjen det vet jag själv, men en bra prestation.

I min sista turnering jag spelade som var ett 2000 nl event hände det mig något som aldrig hänt mig förut, jag bustade ut i första handen jag blev delad. Osant tråkigt att behöva limpa tillbaka till hotellet efter en ända hand..

Så här gick det till, jag och Stephan som jag bor ihop med nu på Encore, tog lite extra sovmorgon då vi var lite trötta och åkte bort till Rio ungefär 1 timme efter att turneringen började, man kan köpa in sig 2 timmar efter att turneringen startar i nästan alla events. Och då får man ändå en full stack. Dock måste man vänta in big blind, för att få börja spelet. Så jag sitter där och väntar 3-4 händer utan att få kort, och sedan är det dags för BB, och jag tittar direkt ner i KK, hm inte helt fel. En kille slår upp till 300 på 50/100 en annan synar och small blind synar, jag slår om till 1100 vilket är en relativt liten raise, men jag vill ha med några stycken i potten för att tidigt få en stor stack om jag inte blir utdragen och blir jag det så blir jag. En stor stack är värt mkt i dessa turneringar med så många startande. Iaf, alla 3 synar. Kanske hade hoppats att en skulle kliva av men men, floppen kommer Q 8 6 rainbow, vilket iär en perfekt flopp. QQ finns ju till 99% inte ute då skulle dom slagit om igen preflopp förmodligen, 2 par lär ingen ha då dom inte skulle synat från början 300 ens. Så för att jag ska vara slagen ska det finnas 66 eller 88 vilket inte är jätte troligt. Iaf jag betar ut en ganska liten bet 1500 (man har 6000 i startstack) ursprungs raisaren foldar, nästa snubbe synar 1500 och small blind ställer snabbt in alla sina marker. Jag funderar lite, men det finns inte så mkt att fundera på egentligen, har dom mig slagen så grattis, det är tidigt i turren och inte hela världen om man bustar. SÅ jag synar och den andra killen foldar. SB visar upp 7-9, för open enden. Hmm? lite väl sjukt spel måste jag säga, men bara att gilla läget, jag kan nu efter en hand ha nästan 17000 från mina 6000. Dock dyker turn upp en 5a och jag är drawing dead efter att han spikat stegen. River är försäkerhets skull en 10, så han fyllde i andra änden med. LOL-

Jaja, man får va nöjd med att dom spelar märkligt antar jag men det är keligt att dom ska suga ut.

 

Men som sagt nya tag idag. 10 k PLO. Börjar i skrivande stund om 30 minuter.

 

Blev tillfrågad att ta upp lite jackpott drag till söndagens v75:a så här kommer lite små ideer.

 

I V751 är Victory Love stor favorit, den hästen gillar jag bara inte och åker på att den vinner varje gång, men jag tror återigen att den faktiskt komemr att bränna, den har sprungit över sin kapacitet tror jag. Jag tror Orso kan vara på G igen. Och tar även med Tomb Raider och Imola November. 3-4-8-10 tror jag är bra att ta med där finns lite roliga rensare med. Klandrar inte er som pillar med Victory Love, men det är absolut ingen spik.

Tror min bästa spik kommer i andra. Nr 5 Galax Trott med Erik Adielsson.

V753 guldivisionen fint men svårt lopp. 1.2.3.4.5.6.11 är nog bra att ta med där finns både lite favoriter men även ett par skrällar.

V754 är svårt, kommer nog ta alla där. Så där får man pilla så många man har råd med.

V755 tror jag mest på 3.9.10.15 men det är oxå ett mkt svårt lopp, samma där strecka så många man kan, men mina främsta ideer är dom 4a som skrevs.

V756 Tror jag på 2.4.6.8.10, 10 Wolf Laday är nog bästa hästen men den är lite väl mkt streckad för att det ska vara intressant att spika. 8 Riggheads Cahore är nog min första häst pga av att den är bortglömd.

V757 Tror jag att 11 fire kan vara en chansspik, bara streckad på 12 % känns sjukt intressant, vill man ta ett par stycken tror jag en del på 4.7.9.10.11.13.14.15 däe 13 och 15 är 2 intressanta skrällbud, 15 är bara 1% så det är väl lite långsökt men den åker med på min lapp iaf.

 

Nu är det dags för en dusch och sedan Rio för PLO wsop.

 

William

Grattis Thomas!

av William Thorson

HEJ!

Måste börja med att säga STORT grattis till min kompis Thomas Alenius som vann ett bracelet igår, det var i 1500$ limit holdem. Sjukt starkt och extremt stort grattis! Thomas är en mkt bra spelare och det var inte oväntat att han skulle ”limpa” hem ett bracelet i limit holdem. Som sagt mycket glad för hans skull och jätte grattis!

Själv försvann chansen till mig bracelet i heads up turneringen då jag bubblade i match 3, hade jag vunnit den hade jag varit in the monney och endast 32 spelare hade varit kvar. Men det var faktiskt aldrig riktigt nära. 2 orsaker fanns nog till detta. 1. Jag var extremt kortkall, har aldrig sett så många 9-2 och 8-2 i mitt liv, men samtidigt så gjorde jag ett par misstag, tror 3 gånger att jag synade av när jag visste jag var slagen. Så man kan väl även säga att jag spelade mina dåliga kort ganska dåligt tyvärr. Jag fick möte en spelare jag spelat mkt mot på nätet Boosted J heter han där, han är en spelare som vunnit mkt, men jag tycker egentligen inte att han är så där extremt svår spelad. Var faktiskt ganska nöjd när jag fick han i lottningen från början, men han spelade bra, och det är bara att erkänna sig besegrad denna gången.

 

Jag vaknade just upp här på Encore, och beställde just upp ett par fried egs, lite fresh oranage juice och lite annat smått och gott, ska sedan bort till Rio om ca 40 minuter och spela 2000$ nl holdem. Är redan reggad så kommer väl att bli en halvtimme sen kanske, måste få i mig lite frulle här först.

 

I övrigt så är det 3 spelare som gått extremt bra över här, Phil Ivey har redan vunnit 2 bracelets, lika så online spelaren Tony Soprano som vunnit 2 bracelets, det var till och med back to back, alltså 2 i rad vilket är mkt sjukt. Sedan har vi den som iaf var hetast min kompis från finland, Ville Wahlbeck som vunnit ett bracelet varit 2a, 3a och 10a i 3 andra. Jaa. Vissa hittar fin rush verkar det som.

 

Får försöka spela så bra som möjligt så kanske man får chansen i något events. Kom ju lite sent hit men finns många fina events kvar. Så vi får kämpa..

 

William

 

Vegas- Turre nr1. 10000$ Heads up VM.

av William Thorson

Hej!

Kom till Vegas igår kväll Las Vegas tid, va riktigt trött när jag kom fram, drog dock snabbt till Rio för att regga mig till 10k heads up VM som jag visste garanterat skulle bli full då den hade en cap på 256 platser, som tur va hade den inte hunnit fyllas upp så jag fick en plats.

Sen drog jag tillbaka till Encore där jag bor vilket är den nya byggnaden tillhörande Wynn, och den är riktigt nice. Riktigt riktigt nisse faktiskt. Höll mig sedan vaken så jag kunde se travet som började här ca 3 på natten, och sedan blev det några timmars sömn innan jag skulle iväg till Rio och spela idag, den började inte förrens klockan 17.00 Vegas tid vilket var skönt. Gick till mitt bord och fick se att jag skulle möta en spelare jag känner mkt väl sedan tidigare. Steve Sung, som just vunnit ett bracelet i år och även tidigare haft många fina resultat, hade såklart hoppats att man skulle få en lite enklare lottning, men sånt kan man inte styra över så det är bara att göra sitt bästa.

 

Har iaf känt mig hetara och i bättre form än kanske någonsin förut, och det visade sig stämma då jag slog ut honom efter ca 4 nivåer, var chipleader från nivå ett och valde att spela relativt tight och inte bluffa så mkt, då jag vet att han är kapabel att syna mkt. Det länade sig och han synade av flera gånger då jag betade med mina bra händer.

Så nu är det 3 timmars paus innan match 2 för mig drar igång klockan 10 Las Vegas tid (07.00 svensk tid). Söndag morgon.

 

Blir lite vila på rummet, kanske tar en liten nätgrind på Pokerstars.

 

Uppdaterar mer vid senare tillfälle.

 

William

Las Vegas!!

av William Thorson

Hej!

Tänkte påminna om att idag klockan 20.00 startar ett 11 dollars kval endast för nordbor som har 27 platser garanterade till Söndagens 370$ Main Event Qualifier som i sin tur garanterar 200 paket till WSOP main event. Allt detta på Pokerstars.com. Alla kanske inte vill ta ett skott med 370 dollar och då är det nice att kunna kvala in för ännu lite mindre. För er som känner för att hosta upp 370 direkt så är det ju bara att göra det eller för all del för er som har 10.000 dollar över i byrålådan så är det ju bara att åka över och köpa in sig direkt i main event. Men för er som inte har det så är detta 2 mkt bra alternativ.

 

Själv drar jag som sagt i morgon. Redan på lördag startar en mkt fin turnering. 10000 dollar buyin Heads Up VM som är mkt kul och som jag absolut har tänkt att spela. Måste bara hitta nån jag kan ringa som kan köpa in mig, vet inte om den eventuellt kan bli full. Tror dom kan ha nån sorts cap på den där. Men är inte säker.

 

Ska försöka dikta ner en liten plan senare på vilka turrar jag ska spela, precis som jag skrev i min krönika i aftonbladet idag så har jag hittat en mkt bra länk med ett schema över alla dagar och dom bästa casinona för turneringar i Las Vegas under Juni och Juli.

 

Här är den. http://www.jurollo.net/Vegas09.jpg

 

Nu ska jag packa min väska, och sedan ska jag på student fest till min flickväns lillebror och lilla syster, sen bär det av tidigt i mogon bitti till Las Vegas.

 

Återkommer mer från där.

 

William

Dags att släppa lite på skrivkrampen.. Årets efterfest etc..

av William Thorson

Jaaa..

 

Det var ett tag sen jag skrev något nu. Lite olika orsaker finns till detta. Men nu är det som det är. Ska försöka återgå till att vara relativt aktiv iaf, och ska försöka uppdatera en del från WSOP dit jag drar i nästa vecka.

 

Vad har hänt sen jag skrev sist då, jo en hel del. Vi var ju som sagt och spelade SM på Tallin, jag min pappa och min bror, tyvärr blev det ingen super succe för familjen Thorson, farsan och brorsan hade lite otur och åkte båda ut dag 1 medans jag själv gick vidare till dag 2 med ganska gott om marker, tyvärr blev min vistelse väldigt kort dag 2 då jag åkte ut redan efter en timme. Åkte faktiskt på ett riktigt surt sätt, så lite keligt kändes det ändå även om det inte var årets viktigaste turnering. Alla la sig till mig på knappen, jag tittade ner i QQ och höjde upp, en ung kille i lilla mörken funderade en stund och slog sedan om, jag funderade en liten stund på hur jag skulle få han att stoppa in alla markerna, och valde att bästa sättet om han nu hade en ”hygglig” hand vara att sätta honom all in då han förmodligen skulle tro att jag inte var överdrivet stark, och att jag kanske var på ett ”move”, han stoppade snabbt in sina marker och vände över AQ i olika färger. Kändes inte helt fel att se den handen. Floppen kom låg och mkt bra för mig, typ 9 2 4, turn var en T men på river dök ett mkt iriterande ESS upp. Mkt keligt då en spelare på bordet anonserat att han hade lagt ett A före floppen. Men men så är det och det var bara att halta tillbaka till rummet.

 

Efter det har det varit en helg i Stockholm med trav- Elitloppet, och mkt fest. Var riktigt kul där i år. Särskilt söndagen. Då jag först inte trodde jag skulle klara av den dagen då man festat hårt både fredag och lördag. Efter tävlingarna var slut, gick jag tobbe och en kille som kallas Tjommen, över till stallbacken för att ta ett par öl på Fredrik B Larssons överväning på stallet där det var lite fest innan alla skulle vidare till stan. Ett par timmar där och mkt surr med alla möjliga sköna människor, och sedan var en buss beställd in på stallbacken som skulle ta alla till stan och dom flesta skulle till Undici där även vi hade bokat bord. Denna bussen var en sådan med sittplatser på taket och det var riktigt bra och kul ös från Solvalla och in till stan.

På Undici hade Erik Adielsson och jag bokat ett bord med hans vänner och några av mina vänner där vi festade och åt och drack, även Tim Tetrick han succe kusken som var på Solvalla satt vid vårat bord. I övrigt var det en skön blandning av folk och vi blev kvar på Undici till Kl 01.00 då dom stängde. Då drog vi alla vidare till Cafe Opera, där vi fixade 2 stora bord och en massa drinkar. Väldigt stor del av traveliten och många pokerspelare och lite annat skönt folk var det och där sänktes det driknar till 03.00, ingen var direkt sugen på att ge upp då heller och vi va väll ett gäng på 40-50 pers som gick i samlad trupp för att leta upp det ända stället som hade öppet till 05.00, väl där skulle Misan, fixa in 50 pers vilket inte kändes som jätte lätt då vi inte sagt till i tid, men han incisterade på att det skulle gå. Detta blev dock svårt då det redan var fullt med folk där och nu var frågan vad vi skulle göra. Det var en sagolikt skön blandning av folk, diverse travtränare massa folk som jobbar med travsändningen på Tv4, däribland Raffe som kommer med idden att vi skulle kunna dragit hem till honom om det nu inte var så att hans fru förmodligen skulle bli sjukt förbannad, så vi valde att hitta nästa alternativ, misan som sa att visst vi kan ta hans lägenhet och 40 pers gick mot den, dock försvann han iväg och 40 pers stod nu utanför hans lägenhet och vi behövde ytterligare en plan. Nu började jag och Raffe surra lite om vad vi skulle hitta på för ingen av oss var i närheten av sugna på att gå och sova, vi kom fram till att en lysande ide var att dra ner till Djurgården vid sjöhistoriska musset och ta med oss sprit och filtar och efterfesta vid vattnet. Per Skoglund som är en van ”talare” och kommentator/referent på travet, fick hoppa upp på nån pelare och annonsera ut våra planer, och tala om att dom som ville följa med skulle då ställa sig på högersidan och dom som ville hem skulle ställa sig på vänster sidan. Alla valde höger :p

 

En mängd taxi bilar beställdes och jag Raffe, en kille som heter Dejvid och en annan kille som som heter Johan tog taxi nummer 1 för att hämta sprit, filtar och fylla taxin med varor från seven eleven.

Vi stannar taxin utanför Raffe som tillsamans med Dejvid går upp till honom för att hämta dricka filtar, hattar etc.. jag och Johan går runt hörnet till 7/11, där vi handlar allt möjligt, vi köpte så sjukt mkt saker att vi var säkra på att det måste vara rekord i butiken, men killen svarade att vi bara låg 2a 🙂

Nån snubbe hade tydligen varit där nån vecka innan och varit ännu värre.. Efter att ha fyllt taxin med kanske 15 påsar från butiken möter vi upp med Raffe och Dejvid igen, nu kommer det bästa, dom har under tiden hittat en limmo som stod parkerad vid vägkanten en Söndag strax före halv 5, och såklart kör vi taxin intill den lastar över alla varor dricka etc, och styr kosan mot Djurgården där allt folk väntar på oss. Dom såg ju oss dra iväg ifrån stan i en taxi, så minerna när vi 20 minuter senare gör entree i en vit limmo går nog inte att beskriva, vi får stående applåder från 30 personer när vi glider in vid sjöhistoriska vid runt halv 5. Sedan dukas det upp på ett bord nere vid vattnet, och där upplevdes årets i särklass bästa efterfest. Ruggigt kul och alla som var med kan nog hålla med om att den kommer stå sig som bästa kvällen/morgonen på mkt länge en lång tid framöver.

 

I övrigt om den helgen så fick jag äta upp att jag var lite kaxig på en middag vi hade på fredagen, vissa trodde lite på Torvald Palema men den trodde jag va helt chanslös, och för att visa hur chanslös jag trodde den var så gav jag ut 30 gånger pengarna på att den skulle vinna Elitloppet och mer eller mindre tvingade folk att stå för vad dom sagt och spela. Juh närmare söndagen det gick så började jag känna mer och mer att jag skulle få äta upp detta, och mkt riktigt, efter en riktigt bra försöksprestation så vem kommer inte där längst ut i banan i finalen av Elitloppet, JO! Torvald. Fan med att man aldrig kan lära sig 🙂 Jaja, klarade upp helgen bra under söndagen ändå efter en katastrof dag under lördagen.

 

Nu är det full laddning för WSOP dit jag kommer att dra nångång i slutet på nästa vecka. Kommer att återkomma med vilka turneringar jag har tänkt att spela etc när jag vet exakt när jag åker. Det är ännu inte försent att spela till sig en plats, det går dagligen kval på Pokerstars, step turneringarna är dom jag rekommenderar mest, men det går även en massa andra fina kval. Wsop är ju något väldigt speciellt så det är värt att försöka kvala in tycker jag.

 

Kanske ses vi där. Kommer att försöka skriva lite mer frekvent iaf, en 2-3 gånger i veckan borde jag kunna lova.

 

Ha d så länge, och ett stort lycka till, till alla er som försöker kvala in.

 

William.

 

 

Sida 1 av 1
  • Tjänstgörande redaktör: Hans Österman
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB