Williams pokerblogg

med William Thorson

Arkiv för July 2009

- Sida 1 av 1

Lite nya V75 ideer, då det är pokerfritt blir det ltie mer travsurr..

av William Thorson

 

Tja!

Här är fortfarande pokerfritt för min del, så finns inte sådär sjukt mkt att skriva om vad gäller poker. Kommer nog att ta det ganska lugnt hela Augusti och kanske starta lagom till att WCOOP drar igång på Pokerstars om ca en månad. riktigt många fina events, och det kommer att bli fina prispotter där.

 

Ni som läste om mina V75 tips i tisdags kan ju inte vara helt missnöjda, nämde väl ca 4-5 hästar och 3 vann. Bland annat en till 4% en favorit och en 3e handare. Så eftersom det är V75 imorgon igen och jag vet att jag har en hel del läsare som gillar trav och är intresserade av att få lite ideer så drar jag lite vad jag tror till morgondagen..

 

Jag tycker det ser ganska spelbart ut, kanske kan det äntligen bli lite utdelning. Är så trött på alla dessa favoritparader varje vecka. Måste lära mig att spela mindre under sommarmånaderna. Men som sagt imorgon tror jag att många av dom stora favoriterna kan bränna, så med lite tur kanske man kan få dinga stort en gång…

I första tror jag dock att favoriten Scargel har en bra chans, men den kan bränna och G Moll är ingen dålig häst. Kommer nog plocka med några fler.. I guld tror jag bästa spiken finns i Bob Hope som iofs är ganska klar favorit, men det kan bli mkt bra utdelning ändå. 4e avdelningen verkar vara många som låser på 2 hästar, nummer 4a Staro Cold Carat och nummer 10 Bring me luck u.s, jag kommer till största sannolikhet att bara ta en och det är nummer 4 Staro.. som jag tror leder runt om. Så där har vi 2 raka spikar. i 5e kommer en av dagens störta favoriter ut och det är nummer 7 Trotteur, jag tror den är chanslös och kommer inte ens att ta med den på mina system, kanske får man äta upp att man är lite kaxig, men jag tror faktiskt att den är chanslös. Det finns stor chans den kommer till spets, men tror den kommer ha total träklubba sista biten. Vem vinner då? 4-8-11-12 tror jag mest på där 4 och 8a är 2 riktiga skrällar. Men det kanske behövs ett par till.

6e avdelningen tycker jag ser halvklurig ut, 9 Its a face är jag ofta inne på men den har varit blek, kanske är den bra nu. I sista tror jag mycket på Einar Celeber. Som kan vara ett spik förslag. Men som sagt, tro många av favoiterna kan bränna, så att välja ut några som spikar och sedan ta bort dom andra kan vara rätt melodi för en bra utdelning.

Nu ska jag iväg på grillparty hos Tolle. Ska bli riktigt gött, han har tydligen handlat en hel oxe 🙂 Så ett par bira och god mat, sedan blir det U2 på Ullevi imorgon efter travet..

 

Lycka till!

 

William

Lite V75 ideer har efterlysts..

av William Thorson

 

Det verkar som att vissa gillar att höra om mina V75 ideer så till er har jag lite tips för ”extra V75” som går imorgon tisdag i Malmö på Jägersro.

Måste börja med att berätta lite om kvällen på liseberg, var där med min flickvän Johanna och 2 kompisar till oss Mikael och Ida. Det blev 5 kamp och lite åkatraktioner, behöver väl inte ta upp vem som vann 5 kampen 🙂 men måste däretmot skryta lite om en annan sak. Inne på liseberg hittade vi efter 5 kampen ett ställer där man kunde slå straffar som när man var liten och kollade på ”lilla sportspegeln” och man fick kasta en boll mot ett plank med små hål och prickade man vann man fina priser.

Här var det liknande fast man fick sparka bollen mot ett mål drygt 7-8 meter bort med 2 hål precis något större än själva fotbollen. Hålen var belägna i varsitt kryss på målet. Man får 2 skott och vinner en stor nalle om man sätter 1.

 

Jag dundrar in 2 i rad. Känslan är obeskrivlig ska tilläggas. Såklart en hel del tur att göra så, men det försämrar inte den sköna känslan…

 

Nåväl till lite V75 ideer.

 

Jag tror att dagens vinnare är i avd 2 och bästa spiken till runt 30%, den är inte favorit. Och det är nummer 1 Having said that. Jag tror den är totalt överlägsen och det blir dagens spik.

 

Sedan har jag lite andra ideer och det är att nummer 8 Korvet Klintholm vinner som andra favorit ?! i avdelning 1. Och att nummer 10 Dame Arrow speedar ner allt up upploppet i avdelning 3. Sen tror jag nog att Trade east nummer 10 är överlägsen i avdelning 4, men måste varna lite för nummer 1 som är en bra häst. 6an måste med i avdelning 5. Jaded tror jag är bäst i avd 6 men kanske måste garderas, och min skräll för dagen är nummer 8 Laughing stock i avdelning 7 till ca 10 ggr pengarna.

 

Lycka till.

 

William

Sommarlov?! :)

av William Thorson

Hej hej! Tänkte skriva några rader, har ju varit tyst från min sida ett tag nu.

Är ju hemma i Sverige igen sen förra fredagen, har knappt tittat åt en dator sedan dess mer än några gånger då det är V75 eller något liknande och jag ska logga in på Atg-live 🙂

Faktiskt riktigt trött på poker, och i behov av att bara vara ifrån det några veckor efter Vegas resan. Sånt händer ibland, och det är lika skönt och bra att det händer just under sommaren, blir lätt att man fastnar inne lite mer än man hade planerat annars.

Kall och oflyt är jag långt ifrån ensam om, alla har vi otur i perioder, men jag behöver ta ett break lite då och då för att rensa huvudet. Vissa behöver inte det alls utan är väldigt bra på att hantera motgångar. Jag är lite mindre bra på det.

Iaf, efter ett par dagar eller veckor så brukar man bli lite spelsugen igen, men det känns som att det kommer ta ett par veckor till innan man är det. Kanske snubblar in i nån turre någon söndag eller nåt men blir inte så mkt mer än så tror jag inte. Riktigt skönt att bara ta det lugnt och göra vanliga saker, dock kunde vädret varit lite bättre.

Så just nu är finns det inte så mkt poker att skriva om, en kollega till mig i Team Pokerstars pro Alex Gomes vann WPT:n som gick på Bellagio. Själva blir det Liseberg idag, Malmö och Hugo Åbergs och V75 imorgon, och U2 till helgen. Det är planen.

 

Ha d gött, och lyckat till med liret till ert som lirar.

 

Ciao!

 

W.

Las Vegas… lite blandat..

av William Thorson

 

Hej Från Las Maise!

Igår var det pokerstarsfesten som visat sig bli en riktig årlig succe, röda mattan entree med divers kändisar och pokerproffs. Såklart var nästan hela Team Pokerstars på plats, men även en massa andra kända pokerspelare.

Location : Nattklubben Rain på Hotell/casino Palms.

Rapparen Nelly var även där och uppträde också lite senare på kvällen. Det vara bra tryck och mycket folk.

Jag var där med farsan, min flickvän Johanna och 2 andra goda vänner. Pokerstars hade slagit på stort och hade fri bar hela kvällen trots att nattklubben var fullpackad. Tror att dom flesta var mkt nöjda.

Idag har det blivit en hel del shopping. Jag och Johanna har shoppat lite allt möjligt och han med ett stopp på båda Cinnabon som är som ett Mc Donalds fast med bara kanelbullar, och inte vilka kanelbullar som helst. Asså dom är så sannslöst goda. Dock har man alltid lika mycket ångest när man sväljer sista tuggan, då dom är långt ifrån fettfria. Men, men extremt goda är dom iaf, pittstopp 2 blev på ett ställe som skulle göra ens tänder vita. Det var en av dom jobbigaste halvtimmarna i livet kan jag tillägga och resultatet var inte så bra som utlovat, funkade inte så mkt på mig. Så det var 5 papp i sjön kan man säga.

Pokersidan är fortsatt lugn för min del, har inte spelat en hand sen Main Event, funderade ett tag på att lira 5 k:n på Bellagio (idag fredag) men orkade inte och det var skönare att umgås med J istället som åker hem ett par dagar innan mig. Verkar som att jag ska vara med i nån online turnering imorgon (Lördag, Las vegas tid) som ska tv sändas. Inte helt klart ännu men det verkar helt klart som att det blir så, det kanske kan vara kul, och sedan är det ju WPT Bellagio som drar igån i början på nästa vecka nångång. Tror till 90% att jag kommer att spela den, och åker förmodligen hem efter att jag åkt ut eller helst vunnit den. Men är inte helt 100% på hur det blir ännu heller.

Börjar längta hem en hel del, och blir i ärlighetens namn mer och mer trött på Vegas för varje gång jag är här. Det är sjukt nice och allt framförallt första gångerna man var här, och har man inte varit här så måste an verkligen hit nångång och se allt som händer.

Men det är faktiskt mkt stress, spel, spel, spel, spel,spel. Man kan verkligen bli lite snurrig av allt spelande så känner att det räcker med en kortare tur i framtiden. Innan har jag verkligen känt att jag så sjukt gärna vill vinna ett armband och göra allt för att vinna ett, men det känns faktiskt inte som något sjukt stort mål längre. Jag vinner hellre en ept än ett armbands event, bortsett från Main Event i WSOP som såklart står högst på önskelistan och som jag alltid kommer att åka över för att spela.

Epterna är faktiskt otroligt bra och man behöver inte längre som Europe åka till USA för att spela turneringar, så var det för en 3-5 år sedan men så är det inte längre. Så är känslan just nu iaf.

Som jag sa innan så har jag faktiskt inte alls varit så besviken efter att jag bustade main som jag varit föregående år, men när man läser tabeller och ser intervjuerna på Poker.se och Pokernews med alla stora namn och även alla svenska spelare både vänner och spelare jag inte sett förut så är det såklart att man blir lite avundsjuk och gärna hade varit med där.

Speciellt med denna extremt bra struktur, det visar sig verkligen vilken skillnad det gör, och hur många stora namn som är kvar, istället för på senare år då stor del av dom allra kändaste namnen åkt tidigt och många okända gjort upp om det. I år tror jag att finalbordet kommer innehålla extremt bra spelare.

 

Nu är det dags för middag.

William

WSOP 2009… Ice…….f-ing cold!

av William Thorson

 

WSOP 2009- Icecooooold!

Ja, då var WSOP 2009 över för min del. Att sammanfattas i ett ord- ICECOLD

Har ju varit här i Vegas i ca 3 veckor nu och hunnit spela 6-7 turneringar inklusiva main event som jag spelade och åkte ur igår (söndag). Har nog aldrig varit så turnerings kall faktiskt, innan main så hade det bara varit kallt, med ett undantag för VM i pot-limit omaha där jag låg bra till och åkte ut ganska sen precis innan pengarna, på lite otur och låg dessutom bra till. Men i allt annat var det bara soppatorsk rakt ut.

Vm som jag spelade igår, hade ju en otroligt fin struktur och man kunde gått vidare till dag 2 med runt 20k i marker utan att ens dyka upp dag 1. Nu är ju inte det någon nöt ide då man såklart vill ge sig själv chansen att få en fin stack till dag 2, men såhär i efterhand när man åkt ut, så känns det ju lite kallt. Sen börjar man ju alltid fundera ”varför spelade jag inte idag (måndag) istället osv” Jag var ju i valet och kvalet mellan dessa 2 dagar. Jaja alla dessa meningslösa tankar får man ju försöka att släppa bara. Trots allt så är detta första gången jag bustat main event som jag inte känt mig sådär jätte besviken. Det var inte lika med lika tunga steg man fick lämna turneringen.

Men såklart känns det mkt surt att man inte är med och kämpar. Dock har man ett litet hörn på nån spelare man kan jobba.

Nåväl, för att beskriva hur det normalt känns när man bustar så är mkt tungt och man kan inte sluta älta hur man spelade den handen, och varför man gjorde si och varför man gjorde så, och så mår man allmänt dåligt och blir lätt irriterad. Men detta året kändes det faktiskt ganska bra måste jag ändå säga. Jag är iofs riktigt pokertrött nu, men oxå det faktum att jag har mina nära vänner min väldigt fina flickvän och min pappa här gjorde säkert att det inte känns surt detta året.

Lite till vad som hände i Main för min del. Jaa, jag hade som plan att inte spela för stora potter om jag inte hade någon jätte bra känsla eller en riktigt bra hand. tidigt börjar det med att jag synar ett uppspel på knappen med QQ, floppen kommer 10 4 2, han betar jag synar bara för att inte bygga en för stor pott, turn kommer ett A, han betar nu igen, jag funderar en stund och väljer att syna för att se vad han gör på river, för med denna kalla turn så finns ju inte omslag längre utan det är snarare närmare fold än raise. Men samtidigt så kändes det som att han verkligen inte behövde ha ett A så jag synade. River kom en 8a och han checkade, jag ser inte vad jag kan få syn av om jag betar så jag checkar bakom, han visar 10-8 för riverat 2 par.

Funderade lite på denna potten efteråt om jag kunde spelat den annorlunda, men kom fram till att jag förmodligen förlorade minimum. För i dom andra tänkbara senariumen så 1. Slår jag om på flopp så synar han säkert med sitt top par ändå, och när turn kommer A så blir jag nog tvungen att checka bakom,pch när då river kommer 8a kommer han inte folda ändå och det blir kanske tom en river bet som jag eventuellt skulle synat, hursomehelst med omslag på floppen hade potten blivit större. Och även om jag slår om pre så är det inte säkert att han foldar 10 8 suited för det va typen av spelare som ville se floppen och där släpper han garanterat inte topp par, så förslusten hade nog varit ett faktum ändå.

 

Jaja. Det går en stund en aggro spelare höjer ”10-8 killen” synar jag synar med 44, floppen kommer a 5 4 med 2 spader, det är check check till mig jag betar, raisaren synar och 10-8 killen synar. turn kommer spader 3 som såklart är ett mkt kallt kort, check från ursprungsraisaren bet från 10-8 snubben ca halvpott, jag funderar och synar och raisaren över synar. Så nu känns det ju inte jätte hett, en parninig är vad man söker river kommer en Q, och det går check check, jag funderar ett tag på om man kan valuebeta här, men det känns som att tex 6 7 för stege kan vara möjligt. Det känns inte som att någon har flush bara då dom bägge checkar river, men potten är stor så jag checkar bakom, första killen som raisat visar a5, nästa visar 22 som blev stege (holken). LOL så osant tiltande, hur ska fisken över syna floppen med 22 när det ligger flushdrag ute, han måste träffa en 3a som inte är spader , och kan dessutom då vara slagen av 6 7 som va öppet stegdrag på floppen. Asså osann fisk tänker jag. Men hur ska raisaren checka floppen med sitt topp 2 par och sedan bara syna när jag betar?? Jag ska ju normalt sätt vinna en stor pott mot honom, betar han floppen och 22 idioten synar så slår jag om och a5 kommer garanterat at syna och nu finns det ingen chans att 22 kan fortsätta och jag ska vinna en stor pott.

Men icke, det går ett tag jag försöker floppa något mot någon av dom 2 jätte tomtarna vi har på bordet, och lyckas till slut floppa topp 2 med Q10 och vinner en ganska stor pott, bägge tomtarna va inne och synade på floppen, den ena synade sedan även turn med botten paret utan tillägg, och jag kom tillbaka till runt 25k då är det dags för ytterligare en rolig pott.

En snubbe som jag satt in i facket som ”ganska tight” runt 35 års åldern höjer upp i tidig poss, det är fold till mig i SB och jag tittar ner i AA, slänger snabbt in till en syn för att maskera min hand och kanske vinna en stor pott.. Drömfloppen kommer 2 3 3 jag checkar, varför det är drömflopp? Jo av 2 anledningar, en som raisar nästan utg och som jag hari ”facket” som image- ”tight” kan aldrig ha 22 eller en 3a. Kanske max en på 100, och han kan nästan aldrig tror att jag har träffat denna floppen heller, ev kan jag ha 22 eller 33 men det tror dom aldrig. Så har nu killen ett överpar, (drömmen är juh KK) så kommer jag vinna en jätte pott. Jag checkar, BB som synade med checkar och raisaren betar ut 1k, jag slår om lite till 2500 vilket känns som beten jag skulle gjort både med en bluff och med bra. Han synar. PERFEKT! Det måste ju vara ett över par nu, jag vill se ett lågt kort helst ingen  J Q K för det känns som att han har ett par där nånstans. Turn kommer en 4a, mkt bra kort. Nästan det bästa. Jag betar 3k han synar. Sitter och hoppas på ett lågt bara, river en blank 7a, åter igen perfekt. Funderar på hur mkt jag ska beta och kommer fram till att 6 k är perfekt det kommer han syna snabbt och jag är 110% säker på att potten är min, slänger in 6k, han mumlar nåt i stil med ” i should raise but i just call” just i den frasen får jag kalla kårar, visar mina 2 Ess. Sekunden senare får jag dock stirra in i hans 3-5 för triss. MEN OMG! Lixom va fan vill riggen tänker jag.. Och inser samtidigt hur mkt jag hatar RIO casinot där WSOP går, klarar inte av att vara där mer. Hur ska dom höja med 35, särskilt en kille som det inte finns ska ha den handen, och hur fan ska sen den floppen dyka upp. Så sjukt TILTANDE. Sjukhus!

Sedan ligger jag på en stack runt 10-15k i ett par timmar, 50 händer i rad stirrade jag ner i en 2a eller en 3a, i slutet på dag 1 så efter att inte fått en spelbar hand på flera timmar synar jag ett litet uppspel med A9 hjärter som känns som nöten efter alla 2or och 3or jag sett, floppen kommer a 5 3 killen som raisat betar, jag synar turn kommer en 3a, bra kort, han checkar. Jag funderar på om jag sk checka eller beta och väljer att beta för att han då kan tro att jag är tom och har ”flootat” floppen, för checkar jag så är det ju garanterat att jag har en hand med value.

så jag betar 2.5k han checkraisar nu till 6.5k, jag funderar sjukt länge för jag har bara 4 k till bakom (efter hans raise till 6.5) Efter att funderat ett par minuter och gått igenom faktorerna, sjukt aggro spelare, han vet att jag är kapabel att floota floppen och ofta om man har en halvhand som tex den handen jag har så checkar man bakom på turn, så ofta när det är bet så är det bluff eller stål, så jag tänker att han mkt väl kan vara på ett move, samtigit som det ändå känns kallt att sitta och fiska med 7 k i stacken efter att folda. så jag ställer in, han funderar kort och synar, med AQ. Bra spelat av han, dåligt spelat av mig i just den potten, kanske. Med facit i hand är det lätt. Jag skulle såklart checkat bakom på turn.

Jaja där var mitt main event 2009 över. Tråkigt såklart, men som sagt kändes snabbt bra och nu blir det ett pokerbreak ett tag för min del, för fundera om ett tag när nästa resa blir men just nu är jag bara osant trött på poker faktiskt. Blir ev en turnering innan jag åker hem och det är WPT bellagio, men jag har inte bestämt mig om jag orkar ännu.

Fick just i skrivande stund reda på att dag 1 D idag sålt slut, och dom fick kasta ut närmare 600-1000 personer och en av dom var farsan.Farsan som skulle spelat idag, och inte hade stressat med att köpa in sig då han kom igår och det varit långt ifrån fullt varje dag. Så det verkar inte som att han får spela, sjukt tragiskt, och extremt jävla dåligt av WSOP att inte lösa detta. Dom får väll för fan prioritera detta då och sätta upp ett jävla tält, eller ta bort några cashgame bord eller liknande, det är ju totalt jävla sjukt att dom ska neka folk att spela VM. Katastrof är ordet. Om dom ändå inte har plats för dom väl då det är sånt sjukt tryck öppna en extra dag instatt på vilodagen imorgon. Man kan ju inte bara tala om för 600-1000 pers att dom får dra hem när cappen är satt på 12000 personer till Main event och det bara är 6000 med just nu. Så sjukt dåligt tkr jag. Men det verkar som att dom inte tänker göra något åt det. Dom har tydligen bett folk dra hem. Jävla pajasar måste jag säga. Man får ju för fan lösa detta när så många vill spela. Hur svårt kan det vara att säga åt alla fisksatteliter etc att alla dom borden blir stängda i 2-4 timmar och att dom beklagar detta och kanske bjuder på nån fri dricka eller något. Men folk ska ju inte behöva nekas till VM i poker när det dessutom är satt en cap på 12000 och det just nu bara är 6000. Att det sedan slumpade sig så att så många ville spela just dag 1 d är ju tråkigt, men ffs ta och gör något åt det. Det visade sig ju vara sjukt dålig planering att ha en startdag under 4 juli (nationaldagen) då det kom extremt lite startande. Då tkr jag att man får göra allt för att ordna upp detta för spelarna. Finns ju folk som åkt över hela världen för att ta del i detta event. Tkr att det är dåligt att dom inte kan lösa detta på något sätt, finns ju andra alternativ som att spela dagen efter etc..

 

Finns en hel del svenskar kvar i turren såsmom bör, idag är det dags för Team Pokerstars pro Johnny Lodden att börja spela med. Hoppas att han krossar fältet.

 

l8er.

 

William

 

Main Event day 1 c..

av William Thorson

 

Hej!

Missade i förra bloggen att Jeff lissandro såklart leder poängligan i WSOP, han har ju gjort den enorma bedriften att vinna 3 bracelet under ett år. Och det krävs en hygglig placering i Main Event av Ville Wahlbeck för att kunna ta hem titeln. Va ett par som kommenterade detta vilket är korrekt.

Har nog bestämt mig att spela dag 1 c alltså på söndag istället. Behöver nån mer dags vila. Och söndag känns som en bra dag att lira. Säkert ett par lirare som är bakis osv. Det är ju någon nationaldag eller något sådant på lördag tror jag det är, 4th July. Så då har man en bra anledning att inte festa till det själv om man ska lira på Söndagen.

Ska bli riktigt skönt att lira Main Event känns det som, ska vara 100% fokuserad och bara ta det lugnt fram tills dess.

Blev en shoppingrunda här med Johanna precis. Och tidigt till sängs idag. Sen blir det nog poolen imorgon ett par timmar och kanske en tur på spat..

 

Stor lycka till alla Svenskar som har kvalat in till Main.

 

W.

Ladda för main event!

av William Thorson

 

Återigen var man kall i en turre. Men denna gången var det ingen otur inblandad utan jag spelade väl dåligt får det erkännas.

Det var 5 k shorthanded som spelades, jag var ganska kall men höll mig ändå på startstack ett par levels. Sen höjde jag upp med en skithand och fick mitt straff. Jag höjde upp med j5 spader och fick syn av bägge blindarna, floppen kom j 5 2 med 3 hjärter, sb checkar bb betar 1500 jag slår om till 5000, och här gör jag mitt första misstag, här skulle jag bara synat, då jag 1 har position, och 2 när jag raisar så kommer jag nästan bara få syn av eller bli reraisad av en bättre hand. Iaf jag slog om till 5k med 14k i stacken. Han sätter mig all in, jaa. Nu är jag väl nästintill comitted tack vare min dåliga raise, 9 k till för en pott på 5+5+2k (12K) så potten blir 9+9+12 alltså 30k

9 för att vinna 30 är väl ungefär vad jag har, ofta har han flush här för det är en bra spelare och då har jag 4 outs 2 gånger, men det finns ju vissa gånger han har ett över par med hjärter eller top par med hjärter ess lr hålstege med hjärter ess och då är jag oftast slight favorite.

Jag synade då potter redan var så stor och han hade Q9 hjärter. turn river var blanka och man var ute.

DÅLIGT spel är väl samanfattningen, hade jag bara synat floppen hade jag kunnat komma undan med chips kvar, och kanske tom kunnat folda om jag kände mig säker på att han haft mig slagen.

Jaja, rikgit less på turneringar just nu faktiskt, så ska bli skönt med dett par dagars paus innan main event. Som jag nämnt tidigare så kanske jag dock ska spela ante up for africa, men jag vet helt ärligt inte om jag orkar. Har bara varit en stor besvikelse med turneringarna hittills och kanske behövs det ett par dagars paus vid poolen innan Main Event starar. Tror att jag kommer spela dag 1 b som är på lördag.

Vi får se, en välgörenhets turnering är ju inte så att man måste spela 100% fokuserad, och sedan är det ju fint att vara med att supporta lite välgörenhet. Som sagt vi får se, just nu vill jag bara inte se RIO det tiltar mig för mkt.. :p

I övrigt så har det inte hänt så mkt här i Vegas, min flickvän har kommit över så det har blivit en dag vid poolen idag och nu ska vi ut och äta och sedan blir det eventuellt lite party. Verkar som att alla ska ut idag så kan bli kul.

En svensk (Erik Sagström) kom 3a i 50 k Horse eventet. Grattis till den fina placeringen får man ju säga. Även finnen Ville Wahlbeck som har hittat formen av sitt liv slutade på 6e plats. Så nu har han en vinst en 2a plats en 3e plats och en 6e plats. Mkt imponerande och han lär väl bli player of the year om inte jag har missat något.

 

Ska försöka uppdatera lite grann under main event. Hoppas att det finns något intressant att uppdatera om.

 

L8er.

W.

Sida 1 av 1
  • Tjänstgörande redaktör: Hans Österman
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB