Williams pokerblogg

med William Thorson

Startsida / Inlägg

Ladda för main event!

av William Thorson

 

Återigen var man kall i en turre. Men denna gången var det ingen otur inblandad utan jag spelade väl dåligt får det erkännas.

Det var 5 k shorthanded som spelades, jag var ganska kall men höll mig ändå på startstack ett par levels. Sen höjde jag upp med en skithand och fick mitt straff. Jag höjde upp med j5 spader och fick syn av bägge blindarna, floppen kom j 5 2 med 3 hjärter, sb checkar bb betar 1500 jag slår om till 5000, och här gör jag mitt första misstag, här skulle jag bara synat, då jag 1 har position, och 2 när jag raisar så kommer jag nästan bara få syn av eller bli reraisad av en bättre hand. Iaf jag slog om till 5k med 14k i stacken. Han sätter mig all in, jaa. Nu är jag väl nästintill comitted tack vare min dåliga raise, 9 k till för en pott på 5+5+2k (12K) så potten blir 9+9+12 alltså 30k

9 för att vinna 30 är väl ungefär vad jag har, ofta har han flush här för det är en bra spelare och då har jag 4 outs 2 gånger, men det finns ju vissa gånger han har ett över par med hjärter eller top par med hjärter ess lr hålstege med hjärter ess och då är jag oftast slight favorite.

Jag synade då potter redan var så stor och han hade Q9 hjärter. turn river var blanka och man var ute.

DÅLIGT spel är väl samanfattningen, hade jag bara synat floppen hade jag kunnat komma undan med chips kvar, och kanske tom kunnat folda om jag kände mig säker på att han haft mig slagen.

Jaja, rikgit less på turneringar just nu faktiskt, så ska bli skönt med dett par dagars paus innan main event. Som jag nämnt tidigare så kanske jag dock ska spela ante up for africa, men jag vet helt ärligt inte om jag orkar. Har bara varit en stor besvikelse med turneringarna hittills och kanske behövs det ett par dagars paus vid poolen innan Main Event starar. Tror att jag kommer spela dag 1 b som är på lördag.

Vi får se, en välgörenhets turnering är ju inte så att man måste spela 100% fokuserad, och sedan är det ju fint att vara med att supporta lite välgörenhet. Som sagt vi får se, just nu vill jag bara inte se RIO det tiltar mig för mkt.. :p

I övrigt så har det inte hänt så mkt här i Vegas, min flickvän har kommit över så det har blivit en dag vid poolen idag och nu ska vi ut och äta och sedan blir det eventuellt lite party. Verkar som att alla ska ut idag så kan bli kul.

En svensk (Erik Sagström) kom 3a i 50 k Horse eventet. Grattis till den fina placeringen får man ju säga. Även finnen Ville Wahlbeck som har hittat formen av sitt liv slutade på 6e plats. Så nu har han en vinst en 2a plats en 3e plats och en 6e plats. Mkt imponerande och han lär väl bli player of the year om inte jag har missat något.

 

Ska försöka uppdatera lite grann under main event. Hoppas att det finns något intressant att uppdatera om.

 

L8er.

W.

  • Tjänstgörande redaktörer: Love Isakson Svensén, Frida Westergård och Nils Höglander
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB