Williams pokerblogg

med William Thorson

Startsida / Inlägg

Lite nya V75 ideer, då det är pokerfritt blir det ltie mer travsurr..

av William Thorson

 

Tja!

Här är fortfarande pokerfritt för min del, så finns inte sådär sjukt mkt att skriva om vad gäller poker. Kommer nog att ta det ganska lugnt hela Augusti och kanske starta lagom till att WCOOP drar igång på Pokerstars om ca en månad. riktigt många fina events, och det kommer att bli fina prispotter där.

 

Ni som läste om mina V75 tips i tisdags kan ju inte vara helt missnöjda, nämde väl ca 4-5 hästar och 3 vann. Bland annat en till 4% en favorit och en 3e handare. Så eftersom det är V75 imorgon igen och jag vet att jag har en hel del läsare som gillar trav och är intresserade av att få lite ideer så drar jag lite vad jag tror till morgondagen..

 

Jag tycker det ser ganska spelbart ut, kanske kan det äntligen bli lite utdelning. Är så trött på alla dessa favoritparader varje vecka. Måste lära mig att spela mindre under sommarmånaderna. Men som sagt imorgon tror jag att många av dom stora favoriterna kan bränna, så med lite tur kanske man kan få dinga stort en gång…

I första tror jag dock att favoriten Scargel har en bra chans, men den kan bränna och G Moll är ingen dålig häst. Kommer nog plocka med några fler.. I guld tror jag bästa spiken finns i Bob Hope som iofs är ganska klar favorit, men det kan bli mkt bra utdelning ändå. 4e avdelningen verkar vara många som låser på 2 hästar, nummer 4a Staro Cold Carat och nummer 10 Bring me luck u.s, jag kommer till största sannolikhet att bara ta en och det är nummer 4 Staro.. som jag tror leder runt om. Så där har vi 2 raka spikar. i 5e kommer en av dagens störta favoriter ut och det är nummer 7 Trotteur, jag tror den är chanslös och kommer inte ens att ta med den på mina system, kanske får man äta upp att man är lite kaxig, men jag tror faktiskt att den är chanslös. Det finns stor chans den kommer till spets, men tror den kommer ha total träklubba sista biten. Vem vinner då? 4-8-11-12 tror jag mest på där 4 och 8a är 2 riktiga skrällar. Men det kanske behövs ett par till.

6e avdelningen tycker jag ser halvklurig ut, 9 Its a face är jag ofta inne på men den har varit blek, kanske är den bra nu. I sista tror jag mycket på Einar Celeber. Som kan vara ett spik förslag. Men som sagt, tro många av favoiterna kan bränna, så att välja ut några som spikar och sedan ta bort dom andra kan vara rätt melodi för en bra utdelning.

Nu ska jag iväg på grillparty hos Tolle. Ska bli riktigt gött, han har tydligen handlat en hel oxe 🙂 Så ett par bira och god mat, sedan blir det U2 på Ullevi imorgon efter travet..

 

Lycka till!

 

William

  • Tjänstgörande redaktörer: Love Isakson Svensén, Frida Westergård och Nils Höglander
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB