Williams pokerblogg

med William Thorson

Startsida / Inlägg

Las Vegas… lite blandat..

av William Thorson

 

Hej Från Las Maise!

Igår var det pokerstarsfesten som visat sig bli en riktig årlig succe, röda mattan entree med divers kändisar och pokerproffs. Såklart var nästan hela Team Pokerstars på plats, men även en massa andra kända pokerspelare.

Location : Nattklubben Rain på Hotell/casino Palms.

Rapparen Nelly var även där och uppträde också lite senare på kvällen. Det vara bra tryck och mycket folk.

Jag var där med farsan, min flickvän Johanna och 2 andra goda vänner. Pokerstars hade slagit på stort och hade fri bar hela kvällen trots att nattklubben var fullpackad. Tror att dom flesta var mkt nöjda.

Idag har det blivit en hel del shopping. Jag och Johanna har shoppat lite allt möjligt och han med ett stopp på båda Cinnabon som är som ett Mc Donalds fast med bara kanelbullar, och inte vilka kanelbullar som helst. Asså dom är så sannslöst goda. Dock har man alltid lika mycket ångest när man sväljer sista tuggan, då dom är långt ifrån fettfria. Men, men extremt goda är dom iaf, pittstopp 2 blev på ett ställe som skulle göra ens tänder vita. Det var en av dom jobbigaste halvtimmarna i livet kan jag tillägga och resultatet var inte så bra som utlovat, funkade inte så mkt på mig. Så det var 5 papp i sjön kan man säga.

Pokersidan är fortsatt lugn för min del, har inte spelat en hand sen Main Event, funderade ett tag på att lira 5 k:n på Bellagio (idag fredag) men orkade inte och det var skönare att umgås med J istället som åker hem ett par dagar innan mig. Verkar som att jag ska vara med i nån online turnering imorgon (Lördag, Las vegas tid) som ska tv sändas. Inte helt klart ännu men det verkar helt klart som att det blir så, det kanske kan vara kul, och sedan är det ju WPT Bellagio som drar igån i början på nästa vecka nångång. Tror till 90% att jag kommer att spela den, och åker förmodligen hem efter att jag åkt ut eller helst vunnit den. Men är inte helt 100% på hur det blir ännu heller.

Börjar längta hem en hel del, och blir i ärlighetens namn mer och mer trött på Vegas för varje gång jag är här. Det är sjukt nice och allt framförallt första gångerna man var här, och har man inte varit här så måste an verkligen hit nångång och se allt som händer.

Men det är faktiskt mkt stress, spel, spel, spel, spel,spel. Man kan verkligen bli lite snurrig av allt spelande så känner att det räcker med en kortare tur i framtiden. Innan har jag verkligen känt att jag så sjukt gärna vill vinna ett armband och göra allt för att vinna ett, men det känns faktiskt inte som något sjukt stort mål längre. Jag vinner hellre en ept än ett armbands event, bortsett från Main Event i WSOP som såklart står högst på önskelistan och som jag alltid kommer att åka över för att spela.

Epterna är faktiskt otroligt bra och man behöver inte längre som Europe åka till USA för att spela turneringar, så var det för en 3-5 år sedan men så är det inte längre. Så är känslan just nu iaf.

Som jag sa innan så har jag faktiskt inte alls varit så besviken efter att jag bustade main som jag varit föregående år, men när man läser tabeller och ser intervjuerna på Poker.se och Pokernews med alla stora namn och även alla svenska spelare både vänner och spelare jag inte sett förut så är det såklart att man blir lite avundsjuk och gärna hade varit med där.

Speciellt med denna extremt bra struktur, det visar sig verkligen vilken skillnad det gör, och hur många stora namn som är kvar, istället för på senare år då stor del av dom allra kändaste namnen åkt tidigt och många okända gjort upp om det. I år tror jag att finalbordet kommer innehålla extremt bra spelare.

 

Nu är det dags för middag.

William

  • Tjänstgörande redaktörer: Love Isakson Svensén, Frida Westergård och Nils Höglander
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB