Williams pokerblogg

med William Thorson

Startsida / Inlägg

64 drinkar? V75..

av William Thorson

 

Hej!

Helg igen, tiden går onekligen sjukt fort..

Förra helgen sattes ett rekord: Jag åkte upp till Göteborg för att träffa ett par kompisar, Calle och Jakob, 2 inte helt normala killar som numera bor ihop. Planen var att ta en mkt lugn fredag då jag har haft i tanken att inte dricka så mkt och börja träna lite så vi drog iväg och hyrde ett par filmer och tänkte ha film/spelkväll.

Runt 2100 är vi tillbaka på avenyn där Calle bor och ska upp till hans lägenhet, mittemot ligger ett ställe som heter Picasso som är en bar, restaurang/pizzeria där det jobbar en känd bartender som är grym på att blanda drinkar som kommit långt i SM flera gånger och även tävlat en hel del i utlandet, John tror jag han hette, är så dålig på namn men tror det..

Iaf, Calle föreslår att vi innan vi drar upp ska prova varsinn drink där inne, jag är lite tveksam först för jag vet hur det blir, det stännar sällan vid en när det är vi 3, men okej vi kan ta en drink och beställa med något käk upp säger jag..

Vi går in, slår oss ner i baren och får varsinn drink meny. Börjar med varsinn drink. Alla 3 är sjukt goa då vi även tar en zipp av varandras. En pizza att ta med betälls oxå en capricosa med annanas.

…………………………………………………………………………………………………………………………..

 

02.30 har vi avklarat den sista drinken, en 12cl drink i nån sorts jätte glas. Då har vi tömt listan på 64 drinkar. Plus att vi tagit 2 shots var, blandannat en ny special på tequila, där man byter tequilan mot absolut peppar, citronen mot tomat och saltet mot tabasco.

Givetvis kom vi efter första drinken som var omänskligt god på att vi skulle ta ett bett att ingen fick lämna stället innan vi tillsamans hade tömt listans alla drinkar. Vi fick en meny och en penna sedan valde vi i ordning varsinn drink och kryssade över bilderna i menyn tills det inte fanns några kvar. Avslutningen var att vi tog varsinn av ”återställar” drinken som den kallades och var en 12a, så egentligen blev det 64+2 då vi tog 3 av den sista. Jaa… 0300 kommer vi upp och får på en film iaf (kartellen). Men hur lyckas man…. Jaja, vi har iaf rekordet ingen har tidigare tömt den listan på 3 pers. Så vi skulle få nånslags tavla på väggen 🙂 (lol)

jaa, bortsett från en Quizz i onsdags med en kompis (Mikael) då det slank ner 3-4 öl har det faktiskt varit riktigt lugnt, inte en droppe mer än det på en vecka, och dessutom första gym besöket på 2000 talet, sist var 1999. Så nu är det dags att bli lite nyttig och börja träna, hoppas kunna hålla det mer än 2 veckor denna gången. Men OMFG vilken träningsvärk, har inte kunnat sova på 2 dagar, glämde stretcha efter den ”första gym-dagen” har nog aldrig haft så ont i armar och bröst, nu 3 dagar senare börjar det släppa. Jaja, det är väl straffet man får ta för man varit en lat jävel så länge.. Kanske blir det ändring.. Som alla skriver nu för tiden.. Den som lever får se..

 

Det har ju börjat efterlysas travtips till både onsdagar och lördagar. Men med tanke på mina extremt dåliga tips förra veckan så undrar jag om det finns en ända stackare som vågar ta rygg nu.. 🙂

Men vi försöker en gång till, här kommer lite av minda ideer till morgondagens V75 på Bergsåker.

Avd1: Skully Gully bästa hästen, fast sämsta spåret. Sällan man ser en sådan stor favorit (73) från spår 12 1640 meter. Självklart kan den vinna, skulle Erik komma fram i dödens utan större problem är den säkert bara bäst. Men det spåret och så stor favorit kan iaf inte jag spika. Tror en rysare är nummer 3 Lattitud 8%. Sen måste M T cherokee med (14%). Tar även med 2 som kanske får ta över ledningen och 8 Device.

Avd2: Halv svårt, tror mest på 3an som är min klara första häst. Ett par hästar efter eget huvud är nog bra, men 3an är min vinnare.

 

Avd3: Jaa, det spekuleras o att järvsöfaks ska förlora igen, men det finns inte. Veckans klaraste spik kanske månadens bästa spik eller årets. Järvsöfaks på BARA!! 82%. Tack. Den vinner plättlätt, nu står han samma start mot dom han stått 20 meter bakom och varit spelad till 1.30 mot när han tagit stryk. Inte en Ulf Olsson kan vara klantig nog att svara spets när Faksen kommer direkt. Fast spelar ingen roll han kommer krossa allt från dödens. SUPERSPIK!

Avd4: Är mina klara första hästar 2 och 5. Bakom är det svårt. Ganska svårt lopp. Vill man inte gå kort med 2 och 5 så tar man många.

Avd5: Är ju en stor kuskförstärkning på favoriten 2 River Du liton, Khilström upp istället för westholm. Dock är den mkt stor favorit 75%. Och jag har sett denna hästen göra riktigt dåliga lopp. Så här kommer det garderas, kanske måste man ha med favoriten man jag rankar ner den. 1.5.6.7.9.11.12 är väl dom som bör streckas. Men som sagt 2an måste även den med, han kanske får bluffa bort loppet i ledningen.

Avd6: Tror jag är ett 2 hästars lopp. 6 Fisher king som jag tror Ludde tidigt bombar till ledningen då jag är säker på att Ulf Ohlsson kommer släppa med 3an, och 9 Power Nap som är sjukt bra. 6 är bara 12 %! Så det blir veckans bästa rysare. 12 med Erik är en bra häst. Men sjukt dåligt spår så jag tar bort. 6-9 blir mitt lås.

Sista är inte lättläst, asså så mkt jag är back på torvald, det finns inte. Så ska inte såga den denna gången. Men det är heller inte mitt första streck, jag är sjukt imponerad av Glen Kronos så den måste med. Tror egentligen det räcker med 3 hästar och det är 7-8-9. Commander crowe tror jag är slagen tidigt på upploppet..

 

Lycka till..

 

William

  • Tjänstgörande redaktörer: Love Isakson Svensén, Frida Westergård och Nils Höglander
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB