Williams pokerblogg

med William Thorson

Startsida / Inlägg

William challenge och V75..

av William Thorson

 

Hej!

Igår gick min turnering av stapeln på Pokerstars, inköpet var endast en dollar så att alla som ville skulle kunna spela, dessutom var potten kryddad med 500 $ och framförallt vinnaren skulle få en resa för 2 till Spanien och Barcelona för att se Barcelona den 20 september om jag inte minns fel på datumet.

Jag spelade den såklart själv, och hade lovat att om jag vann skulle jag ge samma utmaning nästa veckan, men jag åkte precis innan pengarna med AK mot JJ. Satt sedan och kollade lite från 3 bord och ner till vinnaren då det verkade vara endast trevliga lirare och det var trevlig stämmning i chatten. Det hela slutade med att en barndomskamrat och vän till mig Christian ”Za” Zimmerman vann det hela. Lite oväntat för jag nog säga, men stort grattis till dig ”ZA”.

 

William_barca.jpg

Jag och Zimmerman.

 

Tyckte som sagt att det verkade vara sjukt bra folk som spelade turneringen, ingen dryg jävel upptäcktes och det är ganska ovanligt, tyckte även att spelet var ganska seriöst, och bra. Även om vissa kanske spelade lite fiskigt 🙂 Bra spel på finalbordet, och en värdig vinnare. Grattis igen.

Det var som sagt riktigt lyckat kändes det som, och därför kan jag lova att det kommer komma något mer liknande under året, däremot tror jag att jag kommer se till att inköpet blir på mellan 10-30 dollar istället för 1. Då kommer alla priser på finalbordet att vara intressanta inte bara top 3, och framförallt då 1a priset. Tyck gärna till själva vad som är en bra nivå. Men runt 20 känns nog som en bättre nivå.

Tack till alla som spelade.

 

Vidare så händer det inte sådär jätte mkt på pokerfronten, har varit nästan helt off i en månad nu, tror inte jag spelat en ändå cashgame hand på över en månad, kanske har det blivit någon enstaka turnering dock. Vet att vissa efterfrågat att man ska skriva lite mer om poker osv. Men det finns inte så mkt att skriva om när man inte spelar, och dessutom är man inte sugen att tänka så mkt på poker heller när man ligger lite lågt. Såklart kan man skriva lite om strategy men det är roligare att göra när man är laddad, just nu känner jag bara för att ta det lugnt dom här sista dagarna innan det smäller igång igen, med Barcelona Ept, och med world championship of online poker, WCOOP som drar igån ungefär samtidigt på stars i början av September.

 

Däremot har jag lite travideer till lördagens jackpott att dela med mig om, så ni som hatar trav kan ju sluta läsa här 🙂

 

Avdelning 1: Verkar väll halvsvårt, min 1a häst är nummer 10 Galax Trott. Favoriten numemr 2 är väl okej, men tycker den är för mkt streckad. varnar lite för nummer 7 Fram. Men kan behövas ett par hästar.

Avd 2: Är min första häst nummer 2 Practical Joke, den är bara 3e handare och kan till och med varaa ett roligt spik bud. Iaf 1a häst, men kanske är det bra att gardera här med, upp till var och en. Men vill man ha en chansspik kan det vara här.

Avd 3: Gulddivisionen, tycker jag ser mkt svårt ut, favorit är Teaser Elegance, men det tycker jag är en dålig favorit på 1640 meter. Min första häst är nog Arras som jag tror kan få ta över ledningen från Paul November. Men som sagt jätte öppet jag kommer själv att ta alla hästarna tror jag. Star running 4% är intressant.

Avd 4: Här kan bästa spiken komma nummer 1 Vittese söndervang i detta lärlingslopp. Michael Lönnborg kör ganska bra och kan hästen väl. Tror det är jätte chans på spets och slut. Såklart inte kul att spika i lärlingslopp men det känns som att detta är en mkt bra spik. Tror jag själv kommer att spika här faktiskt. Garderar man är det mycket svårlöst, andra häst för mig isåfall är nog nummer 5 indiana brave som bara är streckad på 13%.

Avd 5: Här kan spik nummer 2 komma, nummer 6 Indira G kan vara helt överlägsen kan jag tänka mig. Jag hade tänkt att spika denna då jag såg att travronden hade 7an som ensam A häst och spik. Men ändå blev 6 stor favorit streckad på 71% just nu. Så kanske är det inte lika kul att spika den som jätte stor favorit, hade inte tvekat att spika om den var på kanske runt 30%. Men som sagt tror det är överlägset bästa hästen. Men vet inte om jag litar helt på kusken. Han är väl bättre än LALLAREN Daniel Olsson men ändå.. Bakom är det mycket öppet kanske är 7an andra häst. 5an till 3% känns intressant. Tror dom får svårt att ta in 20 meter dom som står tillägg…

Avd 6: Här tror jag itne alls på favoriten rankar ner den (nr 6 Victory Love) långt. Den fick nåt ryck i sommras och tror den har vunnit sina lopp. Svårt bakom dock lite varning för nummer 5 Sir Remington men det är många om budet tkr jag. 1.5.7.10 och tar även med 11 och 12 kanske även nummer 2.

Avd 7: Samma sak här jag sågar favoriten, tycker dock denna favoriten nummer 5 Manhattan Sassy har större chans än Victory Love men anser den ändå liten och rankar ner. tror mest på 1.4.6.10 men tar även med  3.5.7.9.

 

Ser intressant ut imorgon faktiskt..

 

Lycka till!

 

//William

  • Tjänstgörande redaktörer: Love Isakson Svensén, Frida Westergård och Nils Höglander
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB