Williams pokerblogg

med William Thorson

Startsida / Inlägg

Bust sista leveln är en bra samanfattning på pokern i Barca..

av William Thorson

Hej!

 

Tyvärr blev det ingen framskjuten placering för mig i Barcelona Ept, jag fick aldrig riktigt tag i några chips under dagen, även om jag efter att varit nere och svängt runt 10 k gränsen lyckades komma upp till runt 40 k som mest. Lite tråkigt är det såklart att busta med 30 minuter kvar av dagen då man spelat i runt 10 timmar. Men så är det. Finns inget direkt att gnälla på, det va ingen bad beat, utan jag valde att ta ett beslut som vart fel. Kortsagt så foldar alla till knappen till en som heter Lex som är sjukt aggresiv han har höjt kanske 8 av de 10 senaste händerna och höjer nu igen, känner han bra sedan tidigare och vet att hans range på knappen i ett sådant läge, speciellt med en shortstack på bb är otroligt vid, ja det finns nog ingen hand han lägger faktiskt. Han höjer till 3k på 500/1000 jag har 21 k kvar och tittar ner i A2, ingen rolig hand men samtidigt så är jag väl ganska stor favorit mot hans range.

Får dock funderara ett litet tag för det är trots allt en mkt kall hand om han nu skulle ha något, men bestämmer mig till slut att jag hellre chansar lite på slutet för att få tag i lite chips, än att komma in i dag 2 shortstackad. Så jag ställer och hoppas att han inte ska ha en hand, dock synar han ganska snabbt och visar AJ och, blankt bord för mig och god natt med den turren.

Vet egentligen inte om mitt spel är rätt eller fel i det långa loppet, den här gången var det definitivt fel, och kanske borde jag bara foldat och tagit ett bättre läge.

 

Igår var det en lugn dag för mig, vaknade runt 13, och gick rakt ner till lobbyn för att köra trav grind från Jägersro med Svenskt Trav Derby, och vilken häst det är Maharaja. Kan vara något av det värsta sedan Varenna och Viking Kronos, blir inte förvånad om denna är lika bra eller har kapacitet att bli bättre.

Sjukt dåligt internet här på rummet, så allt spel osv får ske från lobbyn där vi även avverkade ett par WCOOPS igår. Ingen lycka dock.

Idag var det ett par timmar vid poolen på taket här på hotell skipper. Vid 5 lämnade vi och jag tog en snabb dush och limpade sedan bort till casinot för att regga mig och spela 2 k turren som började kl 18. 270 spelara kom till start och det var en mkt bra struktur.

 

Tyvärr blev det osant nog favorit i repris för mig, jag satt i 10 timmar och bustade 13 minuter innan det var slut på dagen, med runt 65 spelare kvar. TILT! Ibland hatar man bara poker. Och turneringar är det tråkigast som finns när man spelar hela dagen och sedan ska busta precis när det är slut…

 

Jaja. Så är det. Nu orkar jag nog inte spela något mer även om det går en turre eller 2 till, utan det blir nog istället ett par lugna dagar vid poolen och lite goda middagar innan det bär av hemåt igen..

William

  • Tjänstgörande redaktörer: Love Isakson Svensén, Frida Westergård och Nils Höglander
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB