Williams pokerblogg

med William Thorson

Startsida / Inlägg

London.. Nicht so maise..

av William Thorson

 

Hej!!

Ligger här på rummet och funderar på hur dålig man är..

För 3e året i rad åker jag ut WSOPE med dålig spel. Okej sista handen JJ mot QQ va inte mkt att säga om, utan vägen dit, spelade weak och slaskigt och rent dåligt. Och tack vare det var man shortstackad med 5000 och fick sitt straff..

Ibland vet man inte svaren, varför spelar man dåligt trots att man vet man inte ska spela så?!

Hade förberätt mig bra, ingen alkohol dagen innan, var och simmade nere i poolen på hotellet, tog ett varmt bad och gick och åt frukost, det är stor skillnad på den uppladdningen och mitt gammla jag när jag kunde vara ute och festa till 05.00 innan en turre.

Men avarage pokerspelaren har blivit mkt bättre senaste året eller åren så man har inte råd att ”leka” för mkt längre. Mitt mål är att verkligen bli mtk bättre i fysisk och psykisk form, men hur lång tid det tar är svårt att sia om, gäller att man verkligen själv bestämmer sig. Kan börja om en vecka men kan ta ett par år om jag känner mig själv rätt. Men drömmen är att det ska bli en radikall förbättring snart iaf.. Den som lever får se..

 

Om WSOPE finns det inte så mkt att berätta, jag började med att slaska bort 10 k av 30k första varvet, va säker på en kille bluffade så synade ner han med A high, vilket var både rätt och fel, han betade stort 2 gånger på blankt bord med AK och vann med bättre kicker mot min AQ, kunde såklart betat stort och vunnit på river men va säker på att jag skulle vinna ändå om han nu inte hade en monster men så var inte känslan. Så såklart mkt tiltande när han visar AK för bättre A high. Direkt efter potten så börjar man fråga sig själv hur jävla dum i huvudet man är, varför riskera så mkt chips så tidigt? Och svaren blir att man är en idiot. Iofs va känslan rätt på turn när han betade stort, han va ju ”tom”. Men oavsett, varför bygga så stora potter så tidigt. Och nej det finns inget bra svar. Jag spelade mkt dåligt bara och får skylla mig själv..

Man bli extra tiltad efter att man spelar bort sig själv, just nu är jag bara trött på London och poker, vill egentligen bara hem.. Men det gäller att bita ihop och komma igen och glömma det gammla..

Nu får det ist bli full laddning för ept:n som börjar på fredag och se till att spela riktigt bra där istället och göra god för sina misstag i WSOPE.

 

Innan dess så ska jag upp tidigt imorgon, sick tidigt tom för mig som INTE är någon morgon människa. 05.45 måste jag stiga upp för att ta en snabb dusch och sedan ner till lobbyn där vi blir upphämtade av någon chufför, som ska köra oss till någon studio där vi ska spela in något, vad vet jag inte riktigt men tror det är någon reklamfilm eller något liknande. Puhh!! För tidigt för mig, men men..

Noterade att det blev mkt (någon eller något) i det sista stycket, för er som gillar att gnälla på stavfel och språket så var väll det upppeggat och klart..

Nu blir det sängen alldeles strax.

Uppdaterar mer imån eller onsdag om det finns något kul att skriva..

 

Ciao!!

 

William

  • Tjänstgörande redaktörer: Love Isakson Svensén, Frida Westergård och Nils Höglander
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB