Williams pokerblogg

med William Thorson

Startsida / Inlägg

Snart Polen och Warsava..

av William Thorson

 

Sitter i lobbyn på hotell Anglai, just varit och shoppat lite på NK och runt omkring, en kaffe och en fanta och nån timme surfande blir det innan det är dags att ta sig till Arlanda och ta flyget till Polen för Ept Warsava..

Har varit i Stockholm sedan i onsdags och det har varit trevligt, tyvärr har jag dragit på mig en förkylning, men hoppas den kan försvinna snabbt..

Igår vart det en lugn dag efter en lördag på stan. Jag och Johanna var först och käkade på ett ställe som hette Prinsen som vi hade hört skulle vara bra. Det var okej, ingen jätte succe men helt okej. Efter det tog vi en promenad och sedan vilade vi en timme på hotellet innan vi promenerade upp till sergels torg för att se en bio på Sergel bion. Det blev flickan som lekte med elden, 2an i Stig Larsson serien. Den var bra, hade fått riktigt bra betyg tom om det inte var så att jag tyckte den var lite överdriven i vissa scener. Dock var den överlag väldigt bra ändå..

Polen känns faktiskt lite segt just nu, är så mkt resor kvar detta året så ångrar lite nu när man känner sig hängig och är sjuk att jag inte ställde in denna. Dock så blir det nog första bästa flyg hem om jag åker ut tidigt. Men självklart hoppas jag att man är kvar sålänge som möjligt. London var man ju först men senast i Stockholm var man först ut. Så det kan nog bli lite vad som helst 🙂

Efter Polen ska jag ju vidare till Tallin och Baltic Festival, dit kommer även Johnny Lodden Peter Eastgate och Mats Sundin att åka, så vill ni spela mot oss så är Tallin stället att hänga på till, där är det ett lite mer ”lagom” buyin då inköpet är 1100 euro jämfört med Ept:erna som ligger mellan 5-8000 euro oftast..

Dessutom går det fortfarande ett par kval på Pokerstars. På onsdag kl 20,00 svensk tid går det en 215 sattelit med 10 säten garanterade till Tallin. Tycker man att 215 är lite för mkt så går det på måndag och tisdag kl 20.00, 22 dollars kval till 215 kvalet.. Minst 5 platser till 215 turren kommer det att bli.

Har inte gillat Tallin så mkt förut, casinot där SM brukar gå är ganska skabbigt, men till denna turneringen så går allt spel på Suiss hotell som är ett jätte fint hotell. Väldigt nice och modernt hotell. Där komemr att finnas Cash game och sit and go 24/7 och hela hotellet är bokat för pokerspelare så action kommer att vara fin..

Så Baltic Festival kan nog bli riktigt fint. Så passa på att kvala in. Det håller på mellan 27/10 och 1 november ca..

 

Återkommer med lite info angående Polen och hur det går i turneringen under onsdagen..

Lycka till med liret gott folk..

 

 

William

  • Tjänstgörande redaktörer: Love Isakson Svensén, Frida Westergård och Nils Höglander
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB