Williams pokerblogg

med William Thorson

Startsida / Inlägg

Stockholm.. Ute först ur turren..

av William Thorson

TJA!

Är i Stockholm nu, spelade igår 40k turren på casinot men det va tyvärr pangar att slänga i sjön. Åkte ut först av alla. Ingen skön merit det. Men mitt eget fel.

Lyckades bli alldeles för mkt dricka på onsdagen, trots att planen var att komma hem i ”hygglig” tid, så blev det ute till stängning och antal drinkar var inte lågt. Sjukt dålig uppladdning inför turren som jag spelade utan att må speciellt bra och spelade heller inte så bra.

Spelade dåligt redan i första handen, en kille höjer till 175, Slaktaren synar jag säger 850 på knappen med QQ, tillbaka till raisaren som säger 5020. Slaktaren foldar och jag funderar, fast hjärnan står mer eller mindre still. Vet att det är så enkelt att folda här, dom flesta gångerna har han bättre pch speciellt då det är en spelare jag inte spelat med förut. Men på något sätt så slänger jag ändå in till en syn efter några minuters fundering.

Flop k 6 2 , check check, turn K check check. River 9 bet 6075, stek syn från mig. AA såklart, men det va så obvius. Var ett pinsamt dåligt spel från min sida. Men kan erkänna att det beridde på att min hjärna va helt bedövad av all grogg kvällen innan så jag får helt skylla mig själv.

Detta spelet var extremt dåligt, gick sedan för att äta lite och hoppades att man skulle återgå till att bli hyfsat normal iaf. Va runt 16-17k i marker (start 30k) jag höjer då upp med T7 efter att det är limpat. 3 mann synar. Floppen kommer 6 7 10, alla checkar till mig jag betar 1700 in i ca 3k alla foldar till Rasid till höger om mig som säger 4800 med 10.5 k i stacken.

Jag funderar ett tag för jag har spelat med Rasid en del förr i tiden och vet han inte bluffar i lägen som detta. Han har en bra hand det är 100%.Hade han haft färgdrag hade han nog gått all in direkt istället för att slå om till 4800.

Så att han har 66 eller 89 är faktiskt relativt stor chans. Men potten är för stor, han kan ha lägre 2 par. 6 7 eller 610 det är väl lika stor chans det. Eller ha ett slowspelat överpar är inte omöjligt heller, han är mkt kapabel att slowspela. Så jag ställer in honom. Dock var det 89 ute och cyklade såklart. Blank blank och man var nu nere på några K och åkte ut en halvtimme senare eller så.

Gjorde väl inget kriminellt dåligt spel förutom QQ som jag skulle foldat preflopp. Men spelade väl almänt kallt och skulle givetvis laddat upp bättre dagen innan min klant.

Men men man får tänka på det till nästa gång. Hade iaf ett sjukt roligt bord i Stockholm, sällan jag skrattat så mkt vid ett pokerbord, det var nog det roligaste bordet jag någonsin spelat. Rasid är ju helt vansinigt rolig, sen va det många roliga andra snubbar på bordet, Petter Pettersson, Ken lenard, och många fler roliga som jag inte ritkigt träffat innan. Vi var tom alla överens om att höja till 1000 preflopp och sedan checka ner bästa han vinner osv. Folk var tokigt roliga på vårat bord. Dock sa en till slut nej (som tur var) hehe..

Va i onsdags först på Solvall och sedan gick jag, Dejvid, Tjommen, och Erik till Sturehof och käkade. Det var där det började, sjukt trevligt surr som ledde i många drinkar vilket ledde till att ingen vill gå hem och vips så var festen i full gång med East, sedan drog vi till nåt annat ställe där det blev mer drinkar, där mötte vi på Soran som drog med oss till White Room som jag normalt sett inte gillar då det alltid är så sjukt jävla trångt.. Men det var helt okej på en onsdag måste jag säga.. (även om det finns ett par minnesluckor)

Ett par minnesluckor från slutet av kvällen får jag erkänna. Minns dock att helt plötsligt på White Room stod jag precis bredvid Zlatan. Är inte så där kändiskåt direkt, men Zlatan är en idol för mig och i mina ögon världens bästa fotbollsspelare. Har tom betat att han ska vinna fifa player of the year etc.. Sick att han va där tänkte jag först innan jag kom på att Sverige-Albanien hade spelats tidigare på kvällen…

Nu blir det ett par dagar i Stockholm, tjejen kommer upp ikväll och det ska väl från imorgon bli pokerfritt ett par dagar. Så försöker tänka ut vad det finns för kul att göra i stockholm ni som har förslag kan ju skriva en rad.. Dock så måste jag smita ut och kolla travet på lördag eftermiddag..

På måndag eller tisdag drar jag härifrån till Polen för EPT Warsava.. Efter det är det Tallin och Amsterdam precis efter varandra så det är väldigt mkt resor nu..

 

 

  • Tjänstgörande redaktörer: Love Isakson Svensén, Frida Westergård och Nils Höglander
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB