Williams pokerblogg

med William Thorson

Arkiv för November 2009

- Sida 1 av 1

Ept Prag!

av William Thorson

 

HEJ!

På måndag drar jag till Prag för Ept, ska bli riktigt nice att spela en större liveturre igen! På måndagen kommer Pokerstars ha en stor välkommsfest så jag fick boka om mitt plan som skulle landat på natten till ett tidigare som landar på kvällen. Ska tydligen vara någon lite extra nice julfest..

En sjuk sak jag hörde igår, vet inte om det är gammla nyheter för er eller inte men iaf.. En ny sportdryck har kommit ut på marknaden och skapat stora rubriker. Namnet är Cocaine. Är det verkligen okej att heta vad som helst? Iaf så ska man ha gått ut och vädjat om att inte ta emot reklam och marknadsföring för drycken, men det spelar ingen roll säger talesmannen för drycken då dom ändå inte har några planer att marknadsföra drycken, då alla tidningar och medier ändå skriver om det gratis..

Ett sjukt smart marknadsföringsknep? Eller är det att gå över gränsen? Vet inte vad jag själv ska tycka, känns inte osmart iaf.. Kanske är det både och..

Vaknade tidigt idag så jag va helt slut och la mig tidigt igår, så nu ska jag ta mig ett par floppar på Pokerstars tänkte jag mig, känner mig riktigt spelsugen idag, så tänkte ta och vinna lite 🙂 Ikväll blir det travrailen vid datorn då min häst Jaspis W.G startar igen, nu med Erik i sulkyn. Har ju tok galopperat i starten 2 gånger i rad, så hon verkar ju onekligen ganska ”kokko” men hoppas man kan få se henne trava idag iaf.. På Lördag är det toppsport och Jackpott på V75. Så då kan det vara värt att lämna in ett system. Ska trycka ut lite tips till den omgången senare.. Va ju löjligt nära att vinna mycket förra veckan. Hade Jenny J Karlsson och Hity Toity Face vunnit sista hade jag vunnit mycket, en bit över 2 M Sek. Men tyvärr blev det inte så. Hotiy fick hur enkelt som helst spets, och min puls var nu ganska hög för jag va helt säker på den skulle vinna i spets, men efter ett par hundra meter kommer ludde farande som en skållad råtta med sin styrning, och kör och kör och kör och varvet öppnas på helt löjliga 11.0- tillslut släpper Jenny och in på upplopet är Luddes iskall, Jennys ser dock ut att fortfarande ha krafter kvar men såklart va loppet över för hennes del. Sjukt surt för tror hon haft en jätte chans att vinna från spets. då hade jag fått ca 200 V75or, 200 v4or och DD. Fyfan det kändes surt.

Men det är även det som gör det roligt i loppen överlag att Ludde rör om lite i grytan, ingen kan säkert räkna ut ett lopp, såklart är det lite tråkigt som nu när det blir dåligt för en själv, men det är sådant man får ha med i beräkningen. Travet skulle vara mycket tråkigare om inte Ludde fanns med. Han är en extremt viktig profil inom travet och en mycket duktig tränare. Dock är han lite väl optimistisk i styrningarna ibland, men som sagt så gör det ändå travet lite roligare. Även om jag hade önskat att han inte hade tryckt sönder Jenny i lördags 🙂 Det är nämligen inte så ofta man är nära att vinna såpass mycket, det är inte lätt att tajma ihop alla lopp..

Det var tunnt med svenskar i Portugals Ept, även jag själv ställde in i sista sekund kanske blir det destu fler svenskar i Prag. Ska försöka uppdatera här så mycket jag orkar under turneringen. Får se vad det innebär 🙂

 

Hej sålänge..

 

W.

 

 

Sunday!

av William Thorson

Hej!

Vill börja med att skriva att jag kommer ALDRIG fråga om några tjänster eller liknande eller be om pengar på facebook eller annat, då är det fel person ni pratar med. Har sett att någon öppnat ett till William Thorson på facebook nu och det är inte jag, det kontot som är mitt är det med pokerstarsloggan och ”pilot” brillorna.

Bra att få det sagt iaf, även om jag vet att de flesta fattar det ändå, men finns så mycket scam och märkligt folk.

Iaf, har inte följt action senaste dagarna, men har läst att det varit en del action kring isildur1 fortfarande, så han verkar ju fortfarande vara på G om jag förstår det rätt, men nyheter blir ju snabbt gammla, en miljonvinst igår kan lätt vara back redan nu, så det gäller att hänga med för att vara uppdaterad..

Själv så drar jag iväg imorgon, ska till cypern och ta det lugnt några dagar innan det är dags för Prag. Varit alldeles för mkt i kylan och regnet nu känner jag då jag missat 2 raka ”planerade” resor. (Amsterdam och Villamoura)

Så ska bli skönt, och ska dessutom bli väldigt nice att snart komma in i en större turnering igen. Prag är faktiskt rätt nice, en fin stad. Tror det är nöten för folk som är kulturellt intresserade till skillnad från mig själv, men sist jag var där va jag nöjd med allt, hotellet är fint. Turneringen går på hotellet vilket jag gillar skarpt. Dessutom är det bra shopping om man gillar det, så kanske blir några julklappsinköp med, vem vet..

Nu är det Sunday Warm up som gäller och snart serveras det Tacos framför tv:n och datorn vilket ska bli jummie! Så tacos, warm up och vem kan slå Filip och Fredrik ligger på menyn just nu..

Lycka till alla söndagsgrinders..

William.

 

 

 

Isildur1 etc..

av William Thorson

 

HEJ!

Då var det ett tag sedan jag bloggade igen, ibland kommer jag in i en period där jag bara inte orkar. Vilket inte är så bra då man tappar ganska mkt intresse kring bloggen, och det är dumt när jag vet att många tycker om min blogg, den klara majoriteten verkar göra det iaf 🙂

Har egentligen inte haft någon särskild anledning att inte blogga, har inte gjort nåt särskilt, bara inte känt mig sugen och sen har dagarna bara runnit iväg.. Så inga ursäkter, men jag är sån bara.

Men nu ska jag skriva lite iaf, och jag hade tänkt att ägna det mesta av min nästa blogg (denna) till Isildur1.

Den stora ”snackisen” i pokervärlden just nu, kanske det sjukaste och mest spännande som hänt någonsin i pokervärlden. Denna unga svenska kille har dom senaste veckorna totalt dominerat dom högsta nivåerna som finns att spela. Han är totalt orädd, spelar mot allt och alla har ingen respekt för pengar. Men har även bevisat att han har extrem talang för spelet poker. Framförallt heads up, men han har även visat att han kan spela världklass även på bord med mer spelare.

Han har skapat extrema rubriker på alla världens pokerforum och nyhetssajter. Killen spelar mot alla, och som han gör det, han har krossat nästan allt motstånd i alla spel. Häromdagen spelade han 8 bord 500/1000 på samma gång, där inköpet på varje bord är 200 000$ åt gången. Han spelade 4 bort mot ”Durr”- Tom Dwan samtidigt som han spelade 2 bord mot Patrik Antonius och 2 bord mot Phil Ivey, dom 3 bästa spelarna i världen i mina och dom flestas ögon.

Det är helt sinnesjukt. Det finns inte. Vad är det som pokervärlden skådar?

Dock är min personliga åsikt att han är jävligt klantig som väljer att spela alla 3 på samma gång. OKej jag erkänner att det även är jävligt coolt. Men ändå. Det kan omöjligt vara vinstgivande i längden. Han borde i min mening ta det lugnt och spela en av dom i taget. Dom står ändå i kö för att möta honom. Dom vill alla möta honom föra att bevisa sitt ego och att dom är bättre. Och givetvis även faktorn att dessa 3 giganter har svårare och svårare att få igång gejms då nästan inga vill möta dom.. Men framföallt vill dom bevisa att ingen liten tomte ska komma in på deras marker och tro att dom kan leka med dom, men det har ännu inte varit direkt nära att stoppa honom..

Men såklart är det hans val, det är inte min sak att kalla honom idiot, men att spela alla 3 på samma gång kan enligt mig komma att bli hans undergång. Jag ska erkänna att jag railat en hel del, det är så sjuka summor och så intressant att det är svårt att hålla sig undan. Och jag är grymt imponerad av Isildur1. Det är inte ofta jag är så imponerad och framförallt är det inte så ofta jag kanske skulle erkänna det, men jag erkänner att han verkligen har imponerat på mig.

Innerst inne förstår jag inte ens hur det går till, hur fan kan man koncentrera sig på 8 bord headsup samtidigt mot det tuffaste motståndet man kan få, på den tuffaste nivån som finns. En nivå som egentligen är för sjuk, att vinna och förlora 3 miljoner dollar på en dag på onlinepoker är egentligen för sjukt.. Sinnessjukt är det rätta ordet.

Jag tycker utifrån det jag har sett att han redan nu efter en relativt kort period, har bevisat att han tillhör den absoluta toppen av världen i onlinepoker. Min personliga åsikt är att han för dagen är bättre än både Patrik och Tom, men att Ivey är övermäktig och mitt råd skulle vara att låta bli Ivey för det kan bli hans undergång. Dock ska tilläggas att 2-3 veckor är lite för lite tid för att göra en sluggiltig åsikt, Tom Dwan har förlorat stora summor tror det är runt 3 miljoner dollar till Isildur1 och är säkert inte helt i balans för att spela sitt absoluta A-game. Så att Isildur har bevisat att han är bättre pokerspelare än Tom vill jag inte säga, men för dagen absolut. Och det ska bli extremt intressant att se om han kan fortsätta prestera. Då kan han vara pokerns nästa stora talang, iaf på online biten, det erkänner jag helt klart.

Men som sagt det svänger fort, en dag förlorade han 3,5 miljoner dollar till Patrik och kan han lägga så mkt på en dag så går det fort från ”hero till zero” med om han har otur i ett par dagar..

Men som sagt, jag tror faktiskt att han kommer kunna slå sig in ordentligt, kanske måste han bara fundera igenom lite mer vad han gör. Kanske ska han spela en i taget istället för 3 av giganterna på en gång, alla vill ju spela mot honom, alla vill mer än gärna försöka busta honom, alla vill verkligen visa att han inte ska komma och tro att han ska vara det stora ”namnet”.

Patrik Antonius, Ilari, Brian Hastings, Brain Townsend, Cole South , Tom Dwan alla har han mött och alla har han besegrat. Dock tror jag han är ganska mkt back mot Ivey, men det är jag dock inte helt säker på. Men vad jag har sett så tycker jag inte alls att han rår på Ivey, Ivey som i mina ögon är den solklart bästa pokerspelaren i världen alla kategorier.. Men jag är väldigt imponerad av hans spel.. Väldigt! Han gör sinnesjukt bra reads, bra moves, bra bluffar och säkerligen även bra laydowns. Han är helt klart en supertalang. Frågan är bara hur står han sig i motgång?! Har han dissiplin och skill nog att klara motgångar? Det är väl det han har kvar att bevisa..

Innan jag hade sett isildur1 ”in action”, då jag inte sett honom spela så mkt tidigare, och inte spelat själv något mot honom mer en en gång live. Men det va några timmar bara. Så visste jag inte så mkt om honom. Jag hade ingen åsikt egentligen.

Men det han gjort nu har skapat extremt mycket snack och intresse bland alla proffs och railbirds världen över, det har nästan inte undgått någon. Och den stora massan är sinnessjukt imponerade.

Förut va Ilari Sahamies den absolut sjukaste och vildaste och oräddaste spelaren i min ”bok” men efter att sett Isildur1 ett tag nu så har Ilari fått åka ner en plats. Det han gör finns inte. Det är inte möjligt att spela 8 bord samtidigt och möte dom 3 bästa på samma gång, samtidigt som dom var och en koncentrerar sig på bara honom. Killen är inte frisk hehe. 🙂

Sen ska man även ha med i bilden att summorna ofta låter sjukare än vad det är, 6 miljoner dollar på 500/1000. Är som att vinna 60k på 5/10. Det måste man ha med i bilden man tycker det låter så sinnesjukt mkt, men man måste se det i förhållande till vilken blinds-nivå man spelar på. Såklart är motståndet tuffare på 500/1000 där världens stora giganter håller till men ändå måste man vara medveten om att det låter sjukare än vad det är. Och det kan svänga fort.

Här är en en adress till en lång blogg om Isildurr1 till er som är intresserade, den är skriven av en highstakes online spelare som jag själv spelat mkt mot förr, Haseeb Quereshi aka INTERNETPOKERS. Och varför jag lägger upp adressen här är för jag tyckte bloggen va intressant. Den är mkt lång men läsvärd. 

http://blogs.cardrunners.com/BLAG/an-unstoppable-force-meets-1258491260

 

Som sagt om han kommer att falla eller om han kommer att etablera sin plats som en av dom absolut bästa online spelarna genom alla tider återstår att se. Jag vet faktiskt inte vad jag ska tro, men killen verkar ha supertalang och är totalt orädd. Han simultanförmåga måste vara sinnesjukt bra.. På något sätt så hoppas man att han ska slå sig in ordentgligt, och jag ska erkänna att jag faktiskt håller på honom i dom flesta gamsen, han spelar väldigt rolig och bra poker, och det är kul att se honom vinna.

Men som sagt än är historien långt ifrån över, den har bara börjat, i skrivande stund spelar han heads up med Ilari och Patrik PLO 500/1000. och krossar bägge. Men det svänger snabbt på dessa stakes, dock verkar det som att han har en klar edge för dagen.. vi får som sagt se om det håller i sig.

Den som lever får se!

—————————————————————————————————————–

Det är helt osant hur stora Pokerstars har blivit, och framförallt hur sinnesjukt stora och bra dom är på turneringar. I söndags hade Fulltilt sin mainevent i FTOPS, och då kontrade stars med att slänga in en extra hög garantee på sin Sunday Million, 2.5 miljoner dollar garanterades, men den krossades totalt, 18283 spelare ställde upp och gjorde en prispott på samanlagt 3 656 600 $ och vinnaren skulle få närmare 400 000 dollar. (vi fick även en svensk spelare på finalbordet från mina hemtrakter..) Dom fick alltså ihop mer i potten i sin 200$ turnering än vad Fulltilt fick ihop i sin 500$ Main event turnering. Vilket är ganska sjukt och väldigt imponerande.

Pokerstars är solklart helt överlägsna när det kommer till turneringar och sit and go:s. Nu kanske jag låter partiskt men det är jag inte, jag brukar nästan alltid skriva vad jag tycker och tänker helt ärligt, även om man får lägga band på sig själv ibland och inte alltid säga precis vad man tycker och tänker.

Jag tycker om både fulltilt och pokerstars, några av mina största idoler när det gäller poker, Ivey, Patrik och Durr, ingår i deras team och såklart ska det erkännas att deras sajt är väldigt bra, dom ligger ju 2a i världen efter stars även om det är en bra bit i skillnad.

Men jag vill verkligen berömma stars för deras extremt bra arbete med turneringar både live och online. Och tycker att dom är helt överlägsna då vi pratar om turneringar. På cashgame biten är det säkert ingen större skillnad, och fulltilts ”joker” är ju deras Highstakes spel- som lockar otroligt mycket railbirds.

På Pokerstars kan man dygnet hitta fina turneringar med buyin i alla nivåer. Dom är mil före när det gäller just det- Turneringar. För mig finns det bara 2 sajter som är värda att spela på och det är dessa 2.

Men Pokerstars har sin extrema fördel i att dom har så osant fina turneringar och turneringar är ju den populäraste formen av poker.

 

Vad händer annars då?

Inte så mycket faktiskt. Ept Portugal är i fullgång, jag var reggad och klar, hade flygbiljetter och allt men ställde in i absolut sista sekund, bara några timmar innan jag skulle åkt då det dök upp saker jag va tvugna att ta itu med, lite syn då jag verkligen hade sett fram emot Portugal och Ept:n där, får bli nästa år 🙂

Vidare så blir min nästa turneringsresa Prag den 1 december. Efter Prag kommer jag bara att ta det lugnt hemma och njuta av jultider med familj och vänner, det ska bli riktigt skönt, jag älskar julen. Sen är det Xmas poker week i göteborg i mellandagarna och nyår hemma innan det är dags för PCA (Pokerstars Caribean Adventure). Och i år är det ett helt nytt upplägg på Bahamas, det kommer att vara totalt 50 turneingar att kunna spela. Och det är mer värt än någosin att försöka kvala in. Det går dagligen kval på pokerstars, och step turneingarna under sit and go:s är ett mycket bra sätt att försöka kvala in. Bahamas äv verkligen mycket mycket nice, har ni chansen så försök kvala. Det är det absolut skönaste stoppet på Ept touren.

Sen har jag även precis köpt mig en ny Mac igen, eller 2 faktiskt, blev en MacBookAir, och min gamla Mac Book Pro fick mamma. Sedan har jag även beställt nya 27 tumms IMacen som är helt sinnessjukt grym. Kolla in den på apple.com nötens nötnötnötnöt..

Har man en gång bytt till Mac vilket jag gjorde för 7-8 månader sedan byter man aldrig tillbaka, PC är helt helt värdelöst jämfört med Mac, allt är bättre. Jag var först skeptisk med, hade ju alla Vaio som fanns innan, köpte en ny säkert 4-5 gånger om året. Men idag inte ta en PC ens om jag fick den gratis. ALDRIG MER PC. Once u go mac, u never go back!

Så till er som planerar en ny dator, välj MAC inte PC. MAC är 1000 gånger bättre det lovar jag. Dessutom kan man nästintill inte kapa en Mac eller få virus, till PC är man ständigt i farozonen att få ett virus.

Nu blir det snart bingen varit uppe till 8 tiden och vänt på dygnet senaste veckan. Ikväll blir det åby travet då jag har häst till start. Jaspis WG. Hoppas att hon ska vara fin, men hon vinner nog inte. Hon ska få ett snällt lopp och jag hoppas hon gör ett bra lopp och går felfritt iaf..

 

Till slut vill jag påminna om att jag har en ny facebook öppen för alla. William Thorson bara. Har varit sjukt många som velat lägga till min andra innan, men har valt att ha den privat då det blir för mkt folk an inte känner annars. Inget ont från min sida, men har valt att ha 2, en som är öppen för alla och en som är för mina närmaste vänner och bekanta bara. Ska försöka köra lite updates osv på den öppna när det är turneringar etc. Så till er som vill så är det fritt att adda där. William Thorson.

Thats it for now!

 

William

Fradags Maise.. V75 jackpot imorgon..

av William Thorson

 

Ska just dra ner på stan och ta några bira på afterworken.. 🙂 Men lovade ju lite ideer till dom som gillar trav.

Tycker dock att det kanske kan bli svårt att få någon utdelning på lördagens V75:a. Men en liten rad kan man ju alltid slänga in. Tror vär egenligen att både Viola Silas och Red Hot Dynamite vinner men man kan ju göra en lapp med 1av2. Alltså att en av dom måste vinna. Men att en får bränna.. Tar med ludde Juggles face på en liten lapp och garderar några meri violas lopp. Guld ser väl ut och stå mellan 1.2.3 och 8.

Tror lite på Rakas i avd4. Det är en jätte fin häst, själv äger jag en brorsa till den som ska kvala på tisdag (3 år) Och jag tror att Rakas tar spets släpper till Yield Boko och sedan speedar han ner dom om han får lucka till slut. En rolig chansspik. Men såklart är det svårt att gå emot Yield Boka och Spring Erom..

Avd 5 är mitt drag. Nummer 6 Device som troligen blir andra eller tredje hans favorit.. Det blir min spik. Tror på spets och slut, han möter ingen skully gully eller någon av svanens kanoner denna gången. En rolig spik..

Avd 6 är mina 2 klara första hästar 1 och 10. Och sista är min klara första häst nummer 2 Fisher king..

Men som sagt kan bli svårt att hitta någon jätte utdelning. Men det är trots allt jackpott så man måste ju tippa 😉

Lycka till och skriv gärna om ni har några starka ideer..

Nu blir det bira och sedan middag om nån timme..

 

Lycka till!

 

William

Åby travet.. hmm..!

av William Thorson

 

Hej!

Fått några frågor om vart man kan se WSOP main-event finalen. Det kan man göra på espn:s hemsida är jag 99% säker på. Exakt när finalbordet startar däremot vet jag faktiskt inte.. Men skulle tippa att det är runt 12.00 Las Vegas tid och vi ligger 9 timmar före det. Så kanske är det på lördag? kväll då runt 21.00. Dock är detta bara min gissning så till er som vill vara säkra så får ni kolla runt lite. Kanske står det på hemsidan. Helt klar är det värt att följa med Phil Ivey på finalbordet..

Kom just hem från Åbytravet, var uppe för att kolla på en av mina helt egenägda hästar (Jaspis vg) som gjorde livsdebut idag, tyvärr blev det galopp från start men hon såg mkt fin ut iaf så det var ändå lite positivt. Det hände något kul för min del, jag såg en häst i värmingen efter att jag lämnat in och gjort klart mina V5or, då ser jag en häst som ser extremt fin ut och jag slår upp avd 3 och ser att det är Conrad Laugauer med den minst streckade hästen i loppet. Funderade en stund och tänkte för mig själv att det kan bara inte gå även att den såg så fint ut. Men sen täntke jag ”va fan gör jag på plats och tittar på värmingar för om jag inte ska gå på dom”. Så jag gör en kupong med den spik till 1%. 2 första loppen vinns av andra favoriten och sedan den tredje streckade. Sen är det avd 3, vem går till spets? jo Conrad med nr 7 till 56 gånger pengarna. Släpper sedan spetsen, i sista kurvan kommer han ut i andra ytter och seedan speedar han mkt bra och det blir stenhårt i mål. Fan han van inte trodde jag, och min farfar och en skön snubbe som heter Tony som satt jämte trodde samma- ”den hann nog inte dit” Men sen rullar dom reprisen gång på gång och ju mer jag ser den så blir jag ändå lite inne på att den kan hunnit fram.. Efter ett par långa minuter när måldommarna kollat på filmen så utropar dom resultatet. Vinnare är nummer…………. 7!! Woho, haha. Spik på en 55 oddsare och den vinner. I 4avd hade jag alla hästar och i sista 3 hästar. Dom 2 sista sitter med och jag får in den. Strax över 200k. Mycket skönt. Måste varit en av årtiondenas snyggaste bong med spik på en 1% are. Hehe. Ja lite tur inblandat såklart. Men det är inte kriminellt att ha lite tur ibland. Särskilt inte när oturen har skrattat än i ansiktet ett tag nu..

Var på casinot i göteborg i måndags och det var högt spel. 200/200 och 300/300 och där vart det dyrt. Långesen jag hade så mkt otur, förlorade en 300k pott mot 1 out. All in på turn jag har topp sett och färgdrag mot 2 blanka kungar. river kommer ruter K. (kommer hjärter K får jag färg) OMG! Efter det loosade jag ett par till sjuka potter på utdragningar och det blev en dyr dag. Så extremt skönt att få lite flyt på travet idag.

Kanske ska lämna lite V75 drag till er som är intresserade imorgon. Nu när man är ltie på G.

Återkommer imorgon med lite drag..

 

William

WSOP mainevent..

av William Thorson

 

På lördag är det finalbordet i WSOP main event. Och helt klart är det mer intressant än på många år då finalbordet är riktigt fint. Självklart är det Phil Ivey som gör det extremt intressant men det finns ett par duktiga spelare till..

Skulle Phil Ivey vinna så är det väldigt stort för pokern. Att den av de flesta ansedd som världens bästa spelare går och vinner main event skulle vara helt enormt stort. Jag håller tummarna för honom och hoppas att han kan få tag i lite chips direkt för då tror jag han har en jätte chans att kunna vinna.. Ska bli kul att följa..

Idag är det Ruben Kazan mot Barcelona i championslegue. Sjukt intressant match speciellt då den spelas i Ryssland. Inte alls förutsättningarna Barca är vana vid. Tycker Zlatan redan vuxit in i Barca och mina aktier på att han kommer vinan Fifa player of the year nästa år känns inte dåliga.. tror att han kommer bevisa att han är bäst..

Idag drog turneringveckan i Amsterdam igång tror jag eller om det var i morgon. Själv blir jag nog hemma även om det eventuellt kan bli en snabb tur ner för att spela main event. Men det är ingen jättechans.

Så min nästa resa ser ut att bli Portugal som är ett nytt stopp för i år på EPT touren..

W.

Sida 1 av 1
  • Tjänstgörande redaktörer: Love Isakson Svensén, Frida Westergård och Nils Höglander
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB