Williams pokerblogg

med William Thorson

Startsida / Inlägg

Åby travet.. hmm..!

av William Thorson

 

Hej!

Fått några frågor om vart man kan se WSOP main-event finalen. Det kan man göra på espn:s hemsida är jag 99% säker på. Exakt när finalbordet startar däremot vet jag faktiskt inte.. Men skulle tippa att det är runt 12.00 Las Vegas tid och vi ligger 9 timmar före det. Så kanske är det på lördag? kväll då runt 21.00. Dock är detta bara min gissning så till er som vill vara säkra så får ni kolla runt lite. Kanske står det på hemsidan. Helt klar är det värt att följa med Phil Ivey på finalbordet..

Kom just hem från Åbytravet, var uppe för att kolla på en av mina helt egenägda hästar (Jaspis vg) som gjorde livsdebut idag, tyvärr blev det galopp från start men hon såg mkt fin ut iaf så det var ändå lite positivt. Det hände något kul för min del, jag såg en häst i värmingen efter att jag lämnat in och gjort klart mina V5or, då ser jag en häst som ser extremt fin ut och jag slår upp avd 3 och ser att det är Conrad Laugauer med den minst streckade hästen i loppet. Funderade en stund och tänkte för mig själv att det kan bara inte gå även att den såg så fint ut. Men sen täntke jag ”va fan gör jag på plats och tittar på värmingar för om jag inte ska gå på dom”. Så jag gör en kupong med den spik till 1%. 2 första loppen vinns av andra favoriten och sedan den tredje streckade. Sen är det avd 3, vem går till spets? jo Conrad med nr 7 till 56 gånger pengarna. Släpper sedan spetsen, i sista kurvan kommer han ut i andra ytter och seedan speedar han mkt bra och det blir stenhårt i mål. Fan han van inte trodde jag, och min farfar och en skön snubbe som heter Tony som satt jämte trodde samma- ”den hann nog inte dit” Men sen rullar dom reprisen gång på gång och ju mer jag ser den så blir jag ändå lite inne på att den kan hunnit fram.. Efter ett par långa minuter när måldommarna kollat på filmen så utropar dom resultatet. Vinnare är nummer…………. 7!! Woho, haha. Spik på en 55 oddsare och den vinner. I 4avd hade jag alla hästar och i sista 3 hästar. Dom 2 sista sitter med och jag får in den. Strax över 200k. Mycket skönt. Måste varit en av årtiondenas snyggaste bong med spik på en 1% are. Hehe. Ja lite tur inblandat såklart. Men det är inte kriminellt att ha lite tur ibland. Särskilt inte när oturen har skrattat än i ansiktet ett tag nu..

Var på casinot i göteborg i måndags och det var högt spel. 200/200 och 300/300 och där vart det dyrt. Långesen jag hade så mkt otur, förlorade en 300k pott mot 1 out. All in på turn jag har topp sett och färgdrag mot 2 blanka kungar. river kommer ruter K. (kommer hjärter K får jag färg) OMG! Efter det loosade jag ett par till sjuka potter på utdragningar och det blev en dyr dag. Så extremt skönt att få lite flyt på travet idag.

Kanske ska lämna lite V75 drag till er som är intresserade imorgon. Nu när man är ltie på G.

Återkommer imorgon med lite drag..

 

William

  • Tjänstgörande redaktörer: Love Isakson Svensén, Frida Westergård och Nils Höglander
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB