Williams pokerblogg

med William Thorson

Startsida / Inlägg

Ept Prag!

av William Thorson

 

HEJ!

På måndag drar jag till Prag för Ept, ska bli riktigt nice att spela en större liveturre igen! På måndagen kommer Pokerstars ha en stor välkommsfest så jag fick boka om mitt plan som skulle landat på natten till ett tidigare som landar på kvällen. Ska tydligen vara någon lite extra nice julfest..

En sjuk sak jag hörde igår, vet inte om det är gammla nyheter för er eller inte men iaf.. En ny sportdryck har kommit ut på marknaden och skapat stora rubriker. Namnet är Cocaine. Är det verkligen okej att heta vad som helst? Iaf så ska man ha gått ut och vädjat om att inte ta emot reklam och marknadsföring för drycken, men det spelar ingen roll säger talesmannen för drycken då dom ändå inte har några planer att marknadsföra drycken, då alla tidningar och medier ändå skriver om det gratis..

Ett sjukt smart marknadsföringsknep? Eller är det att gå över gränsen? Vet inte vad jag själv ska tycka, känns inte osmart iaf.. Kanske är det både och..

Vaknade tidigt idag så jag va helt slut och la mig tidigt igår, så nu ska jag ta mig ett par floppar på Pokerstars tänkte jag mig, känner mig riktigt spelsugen idag, så tänkte ta och vinna lite 🙂 Ikväll blir det travrailen vid datorn då min häst Jaspis W.G startar igen, nu med Erik i sulkyn. Har ju tok galopperat i starten 2 gånger i rad, så hon verkar ju onekligen ganska ”kokko” men hoppas man kan få se henne trava idag iaf.. På Lördag är det toppsport och Jackpott på V75. Så då kan det vara värt att lämna in ett system. Ska trycka ut lite tips till den omgången senare.. Va ju löjligt nära att vinna mycket förra veckan. Hade Jenny J Karlsson och Hity Toity Face vunnit sista hade jag vunnit mycket, en bit över 2 M Sek. Men tyvärr blev det inte så. Hotiy fick hur enkelt som helst spets, och min puls var nu ganska hög för jag va helt säker på den skulle vinna i spets, men efter ett par hundra meter kommer ludde farande som en skållad råtta med sin styrning, och kör och kör och kör och varvet öppnas på helt löjliga 11.0- tillslut släpper Jenny och in på upplopet är Luddes iskall, Jennys ser dock ut att fortfarande ha krafter kvar men såklart va loppet över för hennes del. Sjukt surt för tror hon haft en jätte chans att vinna från spets. då hade jag fått ca 200 V75or, 200 v4or och DD. Fyfan det kändes surt.

Men det är även det som gör det roligt i loppen överlag att Ludde rör om lite i grytan, ingen kan säkert räkna ut ett lopp, såklart är det lite tråkigt som nu när det blir dåligt för en själv, men det är sådant man får ha med i beräkningen. Travet skulle vara mycket tråkigare om inte Ludde fanns med. Han är en extremt viktig profil inom travet och en mycket duktig tränare. Dock är han lite väl optimistisk i styrningarna ibland, men som sagt så gör det ändå travet lite roligare. Även om jag hade önskat att han inte hade tryckt sönder Jenny i lördags 🙂 Det är nämligen inte så ofta man är nära att vinna såpass mycket, det är inte lätt att tajma ihop alla lopp..

Det var tunnt med svenskar i Portugals Ept, även jag själv ställde in i sista sekund kanske blir det destu fler svenskar i Prag. Ska försöka uppdatera här så mycket jag orkar under turneringen. Får se vad det innebär 🙂

 

Hej sålänge..

 

W.

 

 

  • Tjänstgörande redaktörer: Love Isakson Svensén, Frida Westergård och Nils Höglander
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB