Williams pokerblogg

med William Thorson

Startsida / Inlägg

Mini tävling, samt snart dags för ny online turre..

av William Thorson

Hej!!

 

Tja! Skrev i min krönika i aftonbladet från igår lite angående tilt.- Hur gör man för att inte tilta, hur gör man för att inte förlora onödigt mycker när man är på tilt osv? Beslutade mig för att göra en mini-tävling. Vinnaren som utses av mig själv kommer att få ett litet pris i form av hela 50 dollar. 🙂

Jag kommer att utse vinnaren på julafton eller dagen efter, så ni har till dess att skriva och kommentera. Helst till denna bloggen. Så skriv era kommentarer till den här bloggen, med hur man gör för att undvika/hantera tilt..

Helst ska det vara några rader max, inga långa uppsatser, och den jag tkr kommit med det bästa svaret till julafton kommer att vinna 🙂

Just i mitt läge varför jag kom på detta hade ingenting med pokertilt att göra, jag blev tiltad av en annan, helt vanlig sak. Så det behöver inte vara pokerrelaterad, även om det såklart är lätt att det blir så..

Kommer att återkomma snart med om en ny turnering till alla läsare etc. Vet inte exakt vilken dag men skulle tippa att 23/12 ligger nära till hands just nu. Kan bli något helt annat så ska inte säga för mkt.

Sist la jag tureringen med ett inköp på 1 dollar, med en resa till Barcelona med hotell och biljetter till en Barcelona match som added pris.

Var riktigt lyckat och min gammla klasskompis, och vän Chrisitan ”Za” Zimmerman vann paketet.

Men 1 dollar kändes lite mini, då det egentligen bara blev resan man spelar om, och 600 gubbar som jagar ett pris är ju inte så kul. Så till denna gången tänkte jag köra med ett litet högre inköp. Vad tycker folk? Jag funderar på att lägga det med ett inköp på 20 dollar, det tror jag är lagom för dom flesta.

Såklart blir det en julklapp i potten, vad det blir får ni veta senare. Och funderar även på att sätta en bounty på den som slår ut mig på 100 eller 200 dollar. Gillar inte att ha för stor bounty bara för då blir det att man blir så jävla jagad vilket är jobbigt. Men ska klura lite.. Kom gärna med synpunkter ni som är sugna på att vara med, är 20 dollar är lagom eller inte?- Det känns iaf som en bra nivå..

Har man 20 dollars inköp, så kommer man kunna få bra pris hela finalbordet och det blir då lite roligare att spela än om det bara är ett pris. Så det känns som att jag kommer ligga i den trakten iaf.

Blir lugnt med bloggandet i övrigt i helgen, kommer inte att vara hemma något. Imorgon är det Jackpott på V75, från min hemmabana ”jävla open stretch Åby”.

Hatar egentligen åby nuförtiden, Sveriges näst största bana, och ha open stretch det finns inte. Men ska inte ”tilta” mig på det nu 🙂

Så har ni några jul drag så man slipper bli gul drag, till jackpotten så skriv gärna. Själv är jag dåligt påläst..

Så kom nu med era förslag nu angående tilt, inte för långa bara. Blir det för långt så kommer jag inte läsa det, vitsen är att det på ett kort och smidit sätt ska läggas fram hur man undviker eller hanterar tilt. Orkar inte läsa några uppsatser, dom kommer ändå inte vinna 🙂

Lycka till.

 

W

  • Tjänstgörande redaktörer: Love Isakson Svensén, Frida Westergård och Nils Höglander
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB