Williams pokerblogg

med William Thorson

Startsida / Inlägg

Bahamas.. PCA!

av William Thorson

Hej!

Nu är man på plats här i Bahamas, vi anlände sent i söndags natt/måndag morgon. Skulle ha kommit fram kl 22, men anlände inte till Atlantis hotell förrens 04.00. Så var en riktigt jobbig resa med förseningar överallt, men framförallt nära 6 timmar försenat i Miami vilket var riktigt jävla segt.

Men nu är man här och resan är lagd bakom sig. Riktigt mycket folk är här, jag räknar med att större delen av pokereliten både på online sidan och live sidan kommer att vara här tillsamans med alla möjligt kändisar, som Mats Sundin, Adrian Genier (Vince från Entourage) Slash från Guns N Roses, Kelly Rowland från Destinys Child etc etc. 50 events står på schemat vilket gör att varja dag så kommer det att starta runt 5 events. Så att deltada i alla är helt omöjligt. Så man får helt enkelt välja ut dom som man tycker passar en själv bäst.

Min plan är att spela Main event där jag startat i morgon, och förhoppningsvis så kan jag spela riktgit bra, ha lite tur och komma långt i denna som tillhör toppen av mina favorit turneringar för året. Sen är planen om jag inte når finalbordet i Main Event att spela Highroller turneringen, 5k PLO och även Charity turneringen. Men som sagt att bestämma allt på förhand är bara dumt för går man långt i vissa events så kommer dom krocka med andra som man vill spela, så till att börja med så är det bara full fokus på main event.

Igår var det välkomsfest i balroom nära pokerrummet, och det var ritkgit mycket folk på plats. Ett par drinkar och lite mingel blev det och sedan blev det lite surr och mer drinkar i en fin bar på hotellet.

Idag är det snart dags för ett par intervjuer för min del och en tvinspelning med ESPN som är här och filmar diverse event såsom Main Event, Highroller och Charity. ESPN är ju bolaget som även spelar in från WSOP i Las Vegas. Efter det är klart så blir det nog en lugn middag och tidigt i säng för min del, vill verkligen vara utvilad till imorgon och hoppas kunna spela mitt A-Game.

Ska försöka uppdatera ett par gånger i veckan iaf om lite allt möjligt som händer här borta, och hur det går för mig själv och lite annat roligt folk.

Tills dess.. Lycka till alla.

 

William

  • Tjänstgörande redaktörer: Love Isakson Svensén, Frida Westergård och Nils Höglander
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB