Williams pokerblogg

med William Thorson

Startsida / Inlägg

Internet tillbaka.. Bilder etc..

av William Thorson

HOLA!

Var ett tag sedan nu, kom hem för ganska exakt en vecka sedan, och har varit utan internet tills idag iprincip, har inte orkat blogga via mobilen eller något sådant, det är för mkt tilt att skriva mkt på en telefon..

Har precis bytt lägenhet, (hyreslägenhet) men denna är större än våran förra vilket är skönt och är nog ganska nöjd med denna, tror det blir riktigt bra.

Var i Halmstad igår (fredag) för att köpa en ny Mac. (Igen) Hade ju en macbook pro först men så bytte jag till macbook air, och gav den andra till Mamma. Men va inte alls lika nöjd med ”airen” då den blir så sjukt varm när man har den i knät eller i sängen. Så bestämde mig för att gå tillbaka till ”pron” igen.. Sjukt trevlig personal på Mac huset som ligger på lilla torg. Väntar ju fortfarande på min Imac, som skulle kommit i November men pga något fel så har dom skjutit på datumet till Februari.

Under tiden som jag fick hjälp med att lyfta över alla mina prylar från min förra dator såsaom filmer etc. Så gick jag och Johanna till The Fox and Anchor som är en pub/restaurang som Minna på mac huset tipsade hade bra mat. Och shit, det var riktigt nice, det var den bästa menyn jag någonsin sett på en pub och jag måste lyfta fram det stället här. Åker ni till halmstad dra dit, sjukt bra och soft ställe. Önskar att dom någongång här hemma kan göra en liknande meny på Harrys osv. Men det kommer väl förbli sådär halvkallt som det alltid är i Varberg. Skit menyer över allt. När det gäller mat så är min hemstad nog bland det sämsta man kan hitta. Ät aldrig här, om det inte är pizza då för det är väl det stan är bra på.. Med något undantag..

IMG_0198.jpg IMG_0197.jpg IMG_0199.jpg IMG_0200.JPG

Menyer och mat från The Fox and Anchor- Halmstad.

Igår blev det sedan en utgång med ett gäng vänner vi började jag, Johanna, och 2 vänner, Ida och Mikeal med att ta ett par drinkar lite bra vin och en ostbricka, och satt och tjöta på Grappa. Lite senare slöt ett gäng andra vänner upp och vi drog vidare till natklubben Oscars för att tanka på med drinkar. Det var en bra kväll.

Tyvärr var dagen inte lika bra, träningsvärken har inte varit nådig idag efter torsdagens pass, huvudet ganska tungt då jag inte sovit bra och dessutom blev det ju en del dricka igår.. Och sedan mkt dyrt på travet. Att man inte lär sig.. Har iofs bättrat mig en del men måste skärpa mig lite mer. Det går inte att vinna på vinnar-spel det är bara att inse. Måste hålla mig till V7, är man rätt ute nångång och har lite tur så kan man ju dinga fint där.

Nu ska jag se lite program och sånt som jag missat på webben. Imorgon är det Prix D Amerique från Paris så det får man in och raila. Har spelat på att Ready Cash ska vinna så jag ska jobba den..

Har insett att min blogg kanske blir lite roligare om man får med lite bilder så ska försöka få med lite mer bilder under 2010. (Obs, försöka!) 🙂

Här kommer några från Bahamas sålänge.. :

IMG_0188.JPG IMG_0140.JPG

Nobu- Atlantis.

 

IMG_0158.jpg

Dom mycket goda vännerna Johnny och Jannicke från Nöörge..

IMG_0161.JPG

Vip poolbaren vid Cove-Atlantis.

 

DSC_0121.JPG

 Normalt är jag inte så ”kändiskåt” men Adrian Grenier (Vince från Entourage) var sjukt kul att träffa, då han/Vince är en av mina stora idoler.. Med på bilden är även supermodellen/skådespelerskan Joanna Krupa och Johnny Lodden.

 

DSC_0157.JPG

Jag och Erik på Pokerstars festen, Bahamas.

 

DSC_0170.JPG

Bartendern kunde tjäna en extra 100 dollar på att svepa 2 drinkar.. Han vinglade en hel del när han skulle tillbaka till baren…..


Återkommer med mer info i veckan om bland annat när min turre ska gå av stapeln igen, vilket jag fått en del frågor om. Ska även ta tag i min gamla tävling nu i veckan som jag segat med..

 

Tills dess… Lycka till gott folk.

/Maise!

  • Tjänstgörande redaktörer: Love Isakson Svensén, Frida Westergård och Nils Höglander
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB