Williams pokerblogg

med William Thorson

Startsida / Inlägg

FINAL DETAILS :)

av William Thorson

 

Okej då var allt klart och turneringen finns nu på plats i klienten. Hur hittar man? – Jo, man öppnar POKERSTARS klienten. Sedan klickar man i lobbyn på fliken Turneringar (Tourneys) sen klickar man på fliken Regional. Där i listan med röd text ska ni finna. William Thorson Challange. (Turnerings ID är Tournament 246418842)

Inköpet är 25+2 dollar. Hela inköpet går såklart in i potten. Den som slår ut mig får en biljett att använda till valfri Sunday million eller Warm up. Så bara att välja datum själv. Men inte minst till er som missat det nu, om det finns någon kvar.

Så är det ju en resa för 2 till Barcelona i potten!! Vinnaren får ju ta med någon och se valfri hemma match i La liga (Spanska ligan) med Zlatans barcelona. Dock inte Elclassico då det är så svårt att få biljetter dit. Men vinnaren kan då vraka och välja lite själv iaf, och välja ett datum som passar just honom eller henne.

Detta förutsatt att någon klarar att slå ut mig denna gången då iofs. Det klarade ni ju inte av sist 🙂

Här kan du stå En fotbollsresa till Barcelona för fyra perso

Camp Nou

Men iaf, kommer en påminelse imorgon igen både genom min krönika och här i bloggen. Så missa nu inte detta. Jag har redan signat upp, så ni som vet att ni ska spela kan ju börja signa upp med.

Kom nu inte om en vecka och gnäll för att ni missade som förra gången. Utan nu får ni hänga med direkt :)Zlatan gjorde ju mål i Champions Legue igår, så perfekt om han hittar tillbaka till toppformen igen nu. Blir ju extra kul med matchen då.

Nu ska jag iväg till ortopedtekniska eller vad det heter och undersöka mina ben.

Så vi ses på stars klockan 20.00 imorgon. Detta är 3e gången jag anordnar detta. Senaste var 1 Januari, och då stod jag själv som segrare och väljer att skänka priset till potten igen. Gången innan vann min kompis Christian ”Za” Zimmermaise. Vem blir det nästa gång?! Kanske borde sätta in en bonus snart om man vinner 2 gånger 🙂

Iaf hoppas att ni blir många som ställer upp, att spelet blir bra, och att någon värdig person som älskar Barcelona eller iaf älskar att resa kan vinna 🙂

Lycka till imorgon. Dra en kommentar här om ni tänkt ställa upp..

 

//William

  • Tjänstgörande redaktörer: Love Isakson Svensén, Frida Westergård och Nils Höglander
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB