Williams pokerblogg

med William Thorson

Startsida / Inlägg

Lagom dos känns som melodin..

av William Thorson

 

Dag 2 på gymmet denna veckan är just avklarat. Faktiskt fått bra motivataion att gå dit nästan varje dag nu.. Kan lugnt säga att det var på tiden, konditionen är osant dålig och det känns som en lång bit innan man ser något större ressultat. Men det är verkligen dags att ta itu lite med livet nu. Det håller inte att vara så slapp som jag varit dom senaste åren. Eller senaste decenierna :p

Däremot kommer jag nog inte bli någon riktig träningsnarkoman som måste följa alla regeler til punkt och pricka. Jag kommer tex att dricka på helgerna om jag själv känner för det (vilket man oftast gör) och kommer även att äta iprincip det jag vill osv.. Däremot så gör träningen att man tänker sig för med ritkgit onödiga saker märker jag. Tex så vill man inte ta en pizza i onödan för då är träningen ganska meningslös.. Samma med läsk godis osv, det är mkt enklare att stå emot det när man tränar. Men god mat och något gott att dricka när jag känner för det kommer jag inte skippa för att bli något helgon. Men en lagom dos av det goda känns det som man kan leva med..

Dock är det fortfarande bara vecka 2 på gymmet. Så det är långt fram i horisonten man måste titta för att se både resultat och om man gett upp eller inte.. Men just nu känns det riktigt kul och skönt iaf..

Ska bara kort göra ett inlägg angående Isildur1 som fått lite rubriker för att han spelat 5/10 pot limit omaha osv det senaste. Alla som kan tänka lite fattar ju att det inte är han, samma sak, jag läser på poker.se att han spelat 25/50 och gjort en comeback. Att man lägger ut sådanna nyheter känns pinsamt. Jag visste direkt att någon tagit nicket Lsildur1 med litet L i början som blir exakt lika dant stavat.. (lsildur1) Så jag tänkte när folk inte inser att det inte är han och inte slutar skriva alla töntiga nyheter ang det så slog jag just upp det. Hur då? Jo man skriver in namnet som att man ska skicka 5 dollar till det då komemr det upp är du säker eller om nicket inte finns.. Dock fanns inte kontot Lisildur1 med litet l i början. Så skynda in och och ta det direkt någon… (LOL) Däremot så fanns det andra nicket det kunde vara.. IsiIdur1. Med stort i istället för litet L i mitten reggat med exakt samma avatar (ninjan) Så där här ni era nyheter så kan ni sluta tilta mig med att ta det seriöst..

Sjävklart om Isildur1 skulle vilja spela så lågt skulle han aldrig göra det med det kontot efter att multitablat 6 bord 500/1000. Det måste man ju kunna lsita ut själv innan man sätter sådanna nyheter i print. FFS:)

Nu vet ni det med ni som inte hade listat ut det själva :p

William Thorson challange.. Som jag hade 1 januari, och dessutom vann själv ska ju ha en repris snart där jag efterskänker mitt pris som var/är en resa till Barcelona för 2 personer med hotell rum, flyg, och matchbiljetter till en barcelona match efter egen önskan. (El classico blir nog inte aktuellt att kunna önska dock men i övrigt)

Jag ska försöka få upp datum så fort som möjligt men det är ännu inte spikat. Men någon gång mellan EPT Köpenhamn som är 15 feb och ept Berlin som är i början på mars är det tänkt att den ska va.. Jag kommer sikta på samma struktur som senast, en relativt lugn struktur med ett inköp på 20-30 dollar.. Men info om det så snart jag själv vet..

Samma med tävlingen jag hade, har fortf inte orkat ta itu med den, ber om ursäkt för det men haft mkt att göra sen jag kom hem och inte ägnat sådär jätte mkt tid vid datorn. Lovar att få det gjort inom samma tidsram iaf.. 🙂

Annars händer det inte så mycket. Jag va på bio och såg snabba cash. Somnade efter 30 minuter och små sov resten, den va SJUKT DÅLIG måste jag säga. Riktigt tråkigt måste jag säga då det var en av filmerna jag verkligen hade sett fram emot. Men det är bara att inse, svenskar kan inte göra actionstuket på filmer, det blir bara löjligt. Med undantag för Johan Falk filmerna som var riktigt bra. Samma gäller Wallander, har väl aldrig varit riktigt bra, men har ändå gått att se på, men dom senaste 5 filmerna är så dåliga att det är helt sinnesjukt. Man skulle gjort ett bättre manus och repliker i sömnen själv känns det som.. Osant dåligt.

Ikväll kan det eventuellt bli Avatar på bio, måste få sett den innan den slutar på bio, har hört att den är sjukt cool.. Sick att den redan på några veckor passerade Titanic i inspelade pengar.. Osann succe. James Cameron är nog inte fattig nu…

L8er!

/W-maise.

  • Tjänstgörande redaktörer: Love Isakson Svensén, Frida Westergård och Nils Höglander
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB