Williams pokerblogg

med William Thorson

Startsida / Inlägg

Tillrättavisning. Bra Ante!

av William Thorson

 

Hola bandola vad har du under…

 

Blev ”tillrättavisad” i min senaste blogg vilket jag tycker är kul. Hur? Jo jag klipper in det under..

Ante skriver:

Är inte det maximala att ha emot sig 78TJ med färgdrag? (4st 5or 4st Kungar 3st 7or 3st 8or 3st knektar 3st T:or och 4st färgkort. =24outs? Eller är jag ute och cyklar? // Ante.

Och nej Ante du är inte ute och cyklar du har helt rätt. Detta ger 3 outs tror jag det är mer än i mitt exempel. Jag missade detta. Så en iloge till Ante som var den första (och ända) att påpeka detta tills nu.

Bra uppfattat och givetvis är det så. Det ändrar ju såklart inget i själva frågan, då exemplet snarare blev ännu starkare..

Men mkt bra uppfattat och självfallet har Ante helt rätt……

 

I övrigt så har det inte hänt så mkt, jag har varit duktig och tagit mig till gymmet varje dag denna veckan och kommer göra så även imorgon. För det blir ”syndande” imorgon, med middag och säkerligen en hel del alkohol. Men å andra sidan kan jag inte minnas vilken helg jag inte drack något senast, så att träna mycket kommer ju ändå att göra min kropp och mitt liv en hel del bättre.

Det sköna med att träna är att ju mer tiden går ju mer ”beroende” blir man av att träna ofta, och samtidigt så känner man ett mycket större behov av att håll sig ifrån godsaker och sötsaker under tiden. För man vill ju inte sabba upp hela veckan för att trycka i sig ett par pizzor eller några smaskiga wienerbröd. Tex igår så gjorde Johanna en smarrig Hallonkaka som jag va ruggigt sugen på, men jag stod emot.

Dessutom blir man otroligt mkt piggare. Det ända som är jobbigt är att man låtit sig själv blir lite för ”rund” så man har en lång uppförsbacke innan man kommer se någon stor förändring. Men det är bara att acceptera.

Skulle efter Köpenhamn åkt till San Remo och spelat en tv-turnering, och samtidigt eventuellt även kört IPT, som är Italian poker tour. Men då tv-turneringens finaldag gjorde att jag inte kan spela Ept i Berlin fick jag ställa in. Tråkigt då jag tycker otroligt bra om San Remo, men jag får hålla mig till i Mars tror jag det är då EPT San Remo äger rum.

Nu ska jag slappa i soffan resten av dagen, Johanna och Ida är här och det lär väll bli en hel del kackel.

Imorgon är det en heldag på ingång, sjukhusbesök på dagen, och direkt efter klipptid, sen direkt till gymmet 2 timmar och sedan afterwork till 20.00 då vi ska till våra vänner Oscar och Sara på middag. Låter förmodligen inte så jobbigt, och det är det inte heller, men det kommer ta upp hela dagen iaf.. 🙂

Vill önska alla som ska ta sig en flopp lycka till och spela väl.

/William

 

  • Tjänstgörande redaktörer: Love Isakson Svensén, Frida Westergård och Nils Höglander
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB