Williams pokerblogg

med William Thorson

Startsida / Inlägg

Bustomaise :(

av William Thorson

 

FAN!!

Tyvärr gick det inte vägen. Hade ju en mkt fin stack att spela med när dag 3 skulle starta. Lottades till ett helt okej bord så var ganska nöjd. Men det var totalt iskallt och jag hade såklart kunnat uträttat mer än jag gjorde. Är inte så besviken på mitt spel, gjorde inga jätte misstag utan det var en långsam väg mot busto! E lite för trött och tiltad för att skriva något längre inlägg nu utan får se om jag drar några mer rader om det senare. Alltid enklare att hålla sig vaken och skriva när det går bra, men när det går dåligt så tycker man synd om sig själv och orkar inte anstränga hjärnan allt för mkt till att skriva något roligt..

Blev ett par drinkar i baren och lite surr med alla möjliga roliga människor vilket kändes skönt. Hade ett tag en plan på att gå och lägga mig på rummet och tjura och tycka synd om mig själv, men bytta strategi och köpte in mig i 1k PLO turneringen som startade strax efter jag bustade. Då jag leder leaderboarden för Ept omaha player of the year och Berlin är sista chansen att ta poäng så ställde jag upp trots att det kändes lite trögt att hoppa rakt in i en ny turre. Det finns vad jag har fått förklarat 2 personer som har chansen att snuva mig på titeln, men då var dom tvungna att komma exakt etta samtidigt som jag var tvungen att komma utanför pengarna. Men som det verkar nu så är även dessa spelare ute så det känns ju iaf skönt. Alltid kul med titlar..

Jag bustade i level 3, en skön suckout all in preflopp med AAQ6 double suit spader och klöver mot AKK7 single suit. Men var helt ärligt knappt tiltad utan kändes nästan lite skönt att slippa vara koncentrerad i 12 timmar till efter main event busten. Såklart hade jag gärna gått långt, men att sitta shortstackad var inget som kändes intressant iaf..

Istället för rummet blev det pianobaren/loung för ett par drinkar och lite live musik. Jag, farsan, Alenius tog en middag och ett par goda drinkar för att senare slutas upp med Lina, Marc och co. Det var mkt trevligt och vi satt alla spända runt min telefon där vi fick ständiga rapporter från min bror Jens som låg/ligger bra till i 2 k sidevent. Det startade igår med 270 spelare och både pappa och Jens var kvar till idag med bra stackar. Tyvärr bustade pappa ut men destu bättre går det för Jens som nu är chipleader med 13 spelare kvar. Jobba nu för f*n 🙂

Håller verkligen tummarna och hoppas att turen kan vara lite på hans sida. Ska bli riktigt spänande att följa imorgon..

Nu är det dags för bingen och imorgon blir det eventuellt highroller turneringen för min del.. Har inte bestämt mig 100% ännu och kommer garanterat inte att dyka upp från start. Det är dags att äntligen få sova någorlunda och jag kommer nog om jag spelar inte dyka upp dom första 2 levlarna. Men det spelar inte så stor roll i en turre med bra struktur, ibland är det snarare nästan en fördel då man ofta slaskar lite för mkt i början…

 

Nu blir det bingen..

 

William

  • Tjänstgörande redaktörer: Love Isakson Svensén, Frida Westergård och Nils Höglander
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB