Williams pokerblogg

med William Thorson

Startsida / Inlägg

HOLA!

av William Thorson

HEJ!

Igår blev det första gången på ett bra tag med en pokerflopp. Vaknade tidigt gjorde lite frukost la mig i soffan en timme och sedan blev det en timme poker. Det va ingen direkt hit, slutade på even efter att varit upp sådär 9k på toppen. Orkade inte mer så klev av och började kolla på en gammal film som jag var osäker på om jag hade sett eller inte. – ”De utvaldamed bla Gene Hackman och Dustin Hoffman. Handlar om ett mål mot en vapenförsäljare i USA som dom försöker ge ansvaret för mord. En utvald jury ska besluta vad som är rätt eller inte.

Har sett den innan men minns inte exakt hur den slutar. Såg ca halva innan jag däckade i soffan någon timme och ska se klart resten idag. Riktigt bra film iaf.

Finns så sjukt mkt bra lite äldre filmer, och med tanke på all skit som kommer ut nu förtiden så kanske man ska börja gå igenom dom äldre filmerna igen. Nöt filmer som Casino, Maffiabröder, Gudfadern, Good Will hunting, Green Mile, Forest Gump etc etc etc. Varför kommer det inga sådanna klassiker längre?

Okej såg en av dom bästa jag sett på länge i Law Abiding Citizen och har även hört att Shutter Island ska vara riktigt vass. Men i övrigt så är det mest ”halv bra” eller dåliga filmer som dykt upp på senare tid, såklart med vissa undantag. Iaf är det sjukt många filmer som inte JAG gillar..

Var hemma hos en god vän till familjen igår- Rajko. Och som vanligt så rullade man där ifrån 🙂

Sjukt goda grejer bjöds det på och kanske blev det personbästa i ost och korvätning. Osant gott med iskalla öl.. Mums!

Min fina Viking Kronos häst debuterade i måndags på halmstad till 1.30 i odds, sjukt! Då hade jag inte spelat en krona heller. Men det var halvkallt, den fick dödens och visserligen sprang den en 15 tid sista rundan men när den galloperade över målinjen som 2a så var det faktiskt utan segerchans. Visst han var inte dålig, man kan inte begära dom ska springa hur fort som helst men den såg faktiskt inte fin ut. Kort i steget och tråkig. Hoppas inte den tog loppet fel och att den är lite finare till nästa gång. Vi får se..

På lördag har jag en häst till start på V75 och det är inte så ofta. Tror jag haft en eller 2 innan men det har varit riktigt kalla. Nu har man en som dessutom är första tippad i travronden. Tolo Jubb i avd 4. Dock så är det ingen jättehet segerchans tror jag inte. Tanken är att det ska bli ett snällt lopp. Men visst är den lika bra som tidigare så är det inte omöjligt att han kan vinna. Med rätt tempo i täten och rätt lopp så kan han gå riktigt starkt sista biten. Men tanken är iaf ett lugnt upplägg. Kul att vara med på V75 med en hygglig häst iaf..

Tänkte ett tag åkt till Mantorp, men på lördag blir det en helkväll med kompisarna istället, det är El Classico returen och den finns det inte att man missar en sekund av. Jag hade fått för mig innan att den gick samtidigt som San Remo den 14e men det är på lördag den går av stapeln och inget annat. Hoppas att Zlatan kan spela, det är väl osäkert, har inte läst något senaste dagarna?!

Barca är ju stekheta med, tror dom vinner Champions Legue.

 

CroppedImage180320-william-thorson-23618.jpgpeter_eastgate.jpg

 

Har ett stort inbördes bett med Peter Eastgate där vi bettat vem som kommer högst rankad i Guldbollen-Ballon dOr. I slutet av detta året. Jag har betat att Zlatan ska komma högre i rankingen än Christiano Ronaldo. Vad tror ni?

Det såg ju inte bra ut ett tag, men med 2 mål senast i Champions Legue och ett Real Madrid som är ute ur CL så ser det iaf bättre ut för min sida.. Såklart så är mkt av bettet med hjärtat, men jag vet att när Zlatan är på topp så har han inga övermän, förutom kanske Messi då. Men detta bettet är Zlatan vs Ronaldo. Hur går det?

Att Messi vinner bollen står väl i 1.00. Kanske kan man få 1.01 nånstans 🙂

William

  • Tjänstgörande redaktörer: Love Isakson Svensén, Frida Westergård och Nils Höglander
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB