Williams pokerblogg

med William Thorson

Arkiv för June 2010

- Sida 1 av 2

Las Vegas!

av William Thorson

Då var det dags att börja rulla mot Las Vegas. Vi startar i köpenhamn dit vi kör, sen flyger vi London och sedan direkt Las Vegas. Mkt skönt rutt, har aldrig flygit direkt innan så det ska bli mkt skönt! Slippa allt tjaffs på någon stor flygplats som Chicago eller någon annan jag brukar flyga via är mkt skönt. Inget byta terminal med 2 olika tåg, vänta 5 timmar etc. Utan upp i luften och rakt ner i Las Vegas! -Nöten!

Va inte helt fel man valde att inte hänga med alla polarna ut igår. Hade man ramlat hem vid 4 snåret i natt hade man inte känns sig lika pigg nu!

Lets go Las Vegas! Lets go Main Event!! 🙂

Kan man dra en vinstlott att British Airways har fixat så man kan se fotbollsmatcherna i luften? Känns som ett långskott men hade varit otroligt nice. 2 kanonmatcher idag, Tyskland-England och Argentina-Mexico. Det blir inte mkt bättre än så.

Kommer uppdatera mer på plats..

 

William

Världens odisskutabelt bästa pokerspelare..

av William Thorson

PHIL IVEY!

The one and only!

Nu har han gjort det igen. Han tog just sitt 8e bracelet i WSOP 2010. Han vann 3000$ HORSE!

Många namnkunniga spelare på finalbordet, kanske ett av det mer namntäta som avgjort. John Juanda, Chad Brown, Jeff Lissandro, Bill Chen, Dave Baker, och Ken Aldridge. Men på bordet fanns bara en kung och det var Phil Ivey som vann och tog sitt 8e Bracelet! Stort, mkt stort!

Här har ni alla finalister:

1st: Phil Ivery – $329,840
2nd: Bill Chen – $203,802
3rd: John Juanda – $129,553
4th: Ken Aldridge – $93,418
5th: Jeffrey Lisandro – $68,417
6th: Dave Baker – $50,871
7th: Albert Hahn – $38,391
8th: Chad Brown – $29,406

Första platsens prispengar på 329k var nog en ”piss i mississippi” jämfört med vad alla sidebets innebär. Phil Ivey är ju känd att beta ett par miljoner dollar på att han själv ska vinna ett armband. Så många storspelare har det nog lite svettigt just nu. Och än är det långt ifrån slut, att Ivey kommer vara på ett par finalbord till är jag ganska säker på. Han är ju den solklara kungen av pokervärlden!

Vad sägs om en svenskamerikansk heads up i November 2010?

http://www.railbirds.com/gallery/2006/10/154DSC_5042.JPG http://www.pokerturneringar.net/wp-content/uploads/2010/01/phil-ivey.jpg

Inte mig emot 🙂

 

//W.

Bästa tänkbara uppladdning för VM!

av William Thorson

 

Då var man hemma igen. Igår blev det lite fotboll och fest på stan med några polare för att fira min vinst från Baltic Festival.

Många av mina senare inlägg har ju handlat mkt om Baltic Festival, jag annordnade ju själv en turnering där jag gav bort ett säte till BF och jag har även pratat gott i många bloggar om just det stoppet och den turneringen. Så att jag själv fick vinna den var ju otroligt kul.

Om dom första 2 dagarna i turneringen har jag skrivit innan och vi började finaldagen med 18 spelare. Jag uppdaterade även lite om det och när finalbordet startade låg jag ”okej” till. Jag låg en bra bit efter ”Domcee” som ledde när finalbordet startade. Jag bestämde mig för att spela ganska tight och vänta på ett bra läge. Men jag var bitvis väldigt kall och tappade ner till att bli shortstack med 7 kvar. Jag spelade seadn upp mig och när jag vann en stor pott med KK mot 44 där min KK fick stå så var jag bra med i matchen bakom ledaren. Jag gick sedan åt rätt håll även om jag lät bli att lägga mig i så mkt potter utan lät istället Domcee dominera bordet. Då och då högg jag hem en pott, men i övrigt så väntade jag på bra lägen. Domcee slog ut dom flesta och till slut var vi heads up. En heads up som skulle vara i en bra bit över 3 timmar och det var ingen som ville förlora slaget. Jag började i underläge med 500k i stacken mot Domcee:s 1.7Mk. Men jag kände mig inte slagen och var så sjukt sugen på att vinna och att äntligen få vinna en lite större turnering i NL holdem. Jag har så många ggr snubblat på målinjen och en titel är verkligen något jag vill ha. Så att komma 2a var inget jag var speciellt sugen på. Jag hade på känn att skulle jag bara dubbla upp och komma i närheten av hans stack så skulle jag ha en god chans att vinna.

Bara efter några händer kom första uppdubblingen. Jag höjer upp med KQ på knappen och D synar. Floppen kommer k 7 8 med 3 hjärter han checkar jag betar 65k ca in i potten på 90 k och han ställer mig all in. Jag funderar ett tag och bestämmer mig för att syna. Han har den handen jag vill se en K med sämre kicker utan hjärter. (K4) turn kommer en Q och jag kan inte förlora vad som än kommer på river. Najs..

Sedan spelar vi ett tag innan det händer något, jag höjer upp med QJ på knappen och D synar. Floppen kommer 8 4 2 med 2 ruter. Jag betar igen runt 70 k in i 90k. Han synar. Turn kommer ruter 5 så jag får flush. Perfek! Han checkar och jag funderar kort och betar sedan 95k typ. han funderar lite och slår om till 225k. Tillbaka till mig som får ta en funderare på hur jag ska spela handen. Jag tänker först att jag kanske ska ställa in direkt. Har han stege tex utan färgdrag så kommer han syna har han triss eller 2 par är chansen stor att han synar, har han färg så synar han ju såklart. Om jag bara synar och han har 2 par triss eller stege utan ruter och en ruter kommer på sista så kanske han kan slinka. Men jag tänker att han kanske även kan va tom, och om jag bara synar så kanske han bluffar all in på river då potten nu är väldigt stor. Så jag beslutar tillslut att bara syna. Rätt eller fel är svårt att säga. Tror bägge speln är likvärdiga.

River kommer något blankt kort och han går efter några sekunder all in. Jag synar blixt. han visar 10 8 i ruter för en lägre färg. Han hade bättre än jag trodde, och såklart var det inte en svårspelad pott. Pengarna hade åkt in förr eller senare. Så det är skönt att vara på rätt sida i dessa lägen. Hade vi bytt händer så hade jag såklart dubblat upp honom i samma läge.

Nu var jag chipleader vilket var skönt. Nu kände jag mig osant stark och jag kände att jag kommer att vinna detta. Men sedan svängde det fram och tillbaka flera ggr. Han blev chipleader jag tog tillbaka han tog tillbaka igen osv. Vi spelade inga super stora potter, dock vann jag en stor pott med QJ på J hög flopp där jag fick värde på alla 3 gatorna och kunde dra till med en stor fin value på river.

Sen va det mkt småpotter och fram och tillbaka ett bra tag och jag var nere på 850 mot hans 1.35M och höjer upp på knappen med AJ. Han synar och floppen kommer J 9 5 med 2 hjärter. Han checkar jag betar och D checkraisar. Jag är ganska säker på att jag har bästa handen och funderar på hur jag ska spela. Jag kommer fram till att slå om en lagom bet igen är det bästa. Då kan han tro att jag bluffar och ställa in med dåliga drag, bluff och topp par med sämre kicker osv.. Så jag slår om igen, han går all in och jag synar snabbt. Är nästan helt säker på att jag har bästa handen. Har han 99 eller 55 så hade han nog slagit om preflopp iaf med 99. Såklart kan han ha j9, men det kändes som väldigt stor chans att jag har bästa handen. Dock vänder han upp en monsterhand. Han vänder upp QT i hjärter för open ended och färgdrag. Trots att jag hara bästa handen så är han % favorit. Skulle gissa att han är ca 60/40. Jag känner nu att matchen är över. GG wp nh etc.. Att jag ska överleva den handen finns inte. Jag har tidigare i turneringen inte ens kunnat hålla undan med KK mot k8, mitt sett i 6or har inte kunnat stå mot JJ på 8 6 2 utan det kommer såklart en J. Så att stå emot 18 outs finns inte. Jag ställde mig upp med ryggen mot bordet och väntade på att höra reaktionerna från publiken. skulle dom vråla till så innebar det att han hade fyllt sin hand. Men då dealern vänder turn och Theresa som höll i micken säger its a 7 samtidigt som publiken är ganska tyst så förstog jag att det var en blank 7a(alltså inte en hjärter) nu känner jag att chansen finns. Inför sista kortet är jag favorit och jag hoppas att det ska få stå. Jag står kvar med ryggen emot och när jag hör att hon säger river är en 5a och samma här publiken vrålar inte så känns det otroligt skönt. Nu är jag plötsligen stor chipleader. Det blir direkt efter en kort paus. Och jag säger till Rikard Åberg och min bror Jens att nu kan jag inte förlora.Trots att han har 500 k kvar och är i samma läge som jag var när det började på 2. Så är jag helt 100% säker. Jag kommer inte kunna tappa detta. När Aj fick stå där så var det klart. Jag har aldrig känt mig så säker någongång innan. Väl tillbaka från pausen så tar det bara en hand. Han går all in med 22 och jag synar med JJ. Jag hinner säga till han gg redan innan floppen kommit, så säker var jag.. Och när rivern låg klar och min hand stog så var det en otroligt skön känsla av lättnad och lycka.

Domcee var en mkt god förlorare och sa i intervjun efteråt att han var glad att jag fick vinna. Stort!

Det är mkt små marginaler i heads up och det kunde lika gärna slutat åt andra hållet, Domcee är en mkt god spelare och det är små marginaler som avgör. Men någonstans så kändes det som att jag hade spelat lite bättre under heads uppen och att jag hade samlat ihop till att få marginalerna lite på min sida. Så det var otroligt skönt att det verkligen gick hela vägen..

Så äntligen fick man sätta pricken över i:et på riktigt. Såklart är jag mkt nöjd med mina tidigare resultat, men att verkligen få vara 1a slår ut många andra platser tillsamans. Och en bättre uppladdning inför WSOP kunde man inte få. Nästa söndag åker jag över, och detta skulle ju vara uppladdningen då jag inte spelat någon turnering sedan Monte Carlo i början på Maj. Så att värma upp med en vinst i Baltic Festival kunde inte vara skönare. Det känns helt otroligt skönt helt enkelt.

Och allt stöd jag fick under vägen av min bror Jens och alla andra runt om kring, som media alla bloggare etc ja det var en stor bidragande anledning till att jag lyckades vinna. Så tack alla som pushade på och hejade under vägen och alla kompisar och familj som hejade på sms och som grattat efteråt. Det betyder mkt. Jens min bror som hejade på mig på plats hela vägen efter att han åkte ut dag1 utan allt hans stöd hade jag nog åkt ut någon gång på vägen.

Så nu blir det en vecka med midsommar fotbolls vm och förberedelser inför resan till Vegas.

William

VINST! -Osant skönt!

av William Thorson

 

Det blev vinst för mig i Baltic festival. Efter ja runt 4 timmar heads up mot Domcee så lyckades jag vinna. Jag startade headsupen i klart underläge med 500 k mot 1.7 miljoner men kände mig riktigt stark så jag hade långt ifrån gett upp. Till slut efter att fått vara på rätt sida av vissa marginalare så vann jag. JJ mot 22 var sista handen och min JJ höll upp.

william_thorson_baltic_winner.JPG

Kommer skriva ett längre inlägg imorgon, för nu måste jag iväg till flygplatsen och ikväll blir det nog lite party..

William

Finalbord!

av William Thorson

 

BALTICFESTIVAL

Då var vi nere på finalbordet. Vi startade med 18 spelare och är nu nere på 9. Jag startade med 96k och har nu 210 vilket är strax under avg. Det har inte hänt så mkt egentligen, jag fick en kanonstart. Iofs kom jag 2 minuter sent och hade självklart blivit lottad till BB i första handen. Men 2 händer senare när jag har knappen så höjer ”Domcee” upp till 11200 på 2.5k/5k en ganska tight kille som jag spelade med hela dagen igår synar så även cut off, jag tittar ner på 10 10 på knappen och funderar en stund. Den ända jag egentligen är rädd för är killen jag spelade med igår om han skulle ha slowsynat med KK eller AA, men läget är alldeles för bra och jag har även lite mer chips än honom så jag går all in. Smallblind synar 11500 av misstag då han inte såg att jag var all in. Och sedan foldade alla. Så jag fick en jätte fin pott direkt utan showdown.

 

Höll på att glömma faktiskt. Jag fick ha tur i en pott idag. Jag höjde upp med 66 och fick omslag och valde att ställa han all in då jag hade ganska mkt mer chips. Han hade AA. River var en 6a! Wohoo!! Såklart tråkigt att vara i AA:s kläder där. Ruggigt tråkigt! Men det var på tiden man fick lite medflyt.. Hoppas jag har lite mer medflyt i viktiga lägen på lager 🙂

Så nu är det spännande och vi har nu dinnerbreak till 17 45 svensk tid. (18.45 här).

Så nu gäller det!

Lets go 🙂

 

W

18 kvar. Kvar men mkt tiltad!

av William Thorson
http://medicblog999.files.wordpress.com/2009/07/angry-face.jpg

Då var spelet klart för idag och det är 18 kvar av runt 230 startande. 26 får pris så vi är en bit itm. Med 30 minuter kvar låg jag 2a med 230k men slutade dagen på 96k. Avg är 115k.

Det har hänt så mkt sjuka saker idag att jag inte kan minnas när det va så sjukt sist. Finns så mkt potter att berätta om dessa 2 dagarna att jag skulle kunna fylla många långa bloggar. Men jag är alldeles för tiltad för att skriva en massa idag. Lyckades bli utköpt av en ”nobrainer” för 150k precis innan dagen var slut. Med den potten hade jag varit chipleader. En mkt märklig spelare som jag suttit större delen av dagen med. Jag höjer upp med A8 och han synar sin vana trogen. Floppen kommer 8 7 2 med 2 klöver. Blindarna är 2k 4k med 400 ante och jag höjde till 10k preflopp. Jag betar ut 11k på floppen och han funderar lite och går all in för 50 k till. Jag funderar lite och frågar om han slowspelat mig preflopp. Han ser inte ut att ha någon monster så jag känner mig ganska säker på att jag har bästa handen mot honom. Kanske tom kan ha han dominerad om han har tex 89. Jag synar och han visar upp KT utan färgdrag. Turn kommer en blank 2a, men såklart kommer det en ruggigt äcklig K på river. Nice hand wp! TILT!!

Ja det var ett exempel. Tidigare på dagen så foldar alla till SB som går all in mot min BB. Han säger ”u gone give me a gift”- jag kollar ner på KK och säger ”i think u might give me the gift”. Han visar upp k8 of suit. Wow! KK mot k8 off.  Det är den största favoriten man kan bli i NL holdem. Att ha kk mot K-rag off är runt 95-96% nånting. Men vad hjälper det när dom första 2 korten på floppen är 8 och 8! LOL me! Det va ingen liten pott heller utan en pott lika stor som avg vid det tillfället. Sen avslutades min tilt med ett par händer kvar när alla foldar till mig i sb, jag tittar ner i 33 och går all in då bb endast har 35k så även om han synar så har jag okej marker kvar och 33 mot en random hand i bb e ju helt okej. Blinds 2500/5k så killen är inne för 5k och borde enligt mig iaf ha en ”okej” hand för att syna. Det är iaf ingen automatsyn med ”any 2″. Killen flippar upp q5 off och säger syn. Jag va helt säker på att han skämtade och sa haha. Men han sa igen call och då fick jag säga ” okey i guess ur not kidding me” och flippa över 33. Så vist mot min hand så blev det ju okej, men hur man kan välja att syna sig själv all in med Q5 är ett mysterium. Nåväl en 5a på floppen självfallet. 

http://bkmacdaddy.com/blog/wp-content/uploads/2009/12/angry.jpg

Försöker tänka ut någon good beat jag haft bland alla potter men kan helt ärligt inte komma på någon speciell. det låter konstigt men det var nog endast en gång jag hade riktigt tur och det var med K9 suited mot A9 under dag 1 när jag hade 50 k och fick syna en shortstack med 7k och floppade en K.

Jag vet man ska inte gnälla, jag är kvar och har ett helt okej utgångläge för imorgon. Men det är så mkt sjuka händer. Igår, kortfattat: största valuet på mitt bord höjer mot min bb jag synar med 85 hjärter. Flopen kommer 8 6 2 jag betar utm killen går insta all in som många ggr förr. Min bet var på 900 han ställer för 5800 jag synar. han har KQ off. Turn Q ding! okok nice hand. sen tar det en liten stund samma kille höjer varvet efter mot min bb. Jag tittar ner i 66, säger till han ”u ow me some money u know that right”. Han säger ”how much do u want”? Jag tittar på hans stack på 11500 som finns kvar efter hans raise och säger ge mig 6k så är vi even 🙂 Floppen kommer 8 6 3 jag checkar, han säger here is ur 6k och slänger in 6k i 1900 potten. Jag säger thanks och går all in. Han synar med JJ, turn J ding! Nice hand!

Jaja, en hand som jag spelade dåligt och trodde jag skulle få bad beata någon var denna. Vi får just 2 nya spelare till bordet och jag ser att det är ”Domcee” som jag spelat jätte mkt cahgame mot online som parkerar i BB några steg till höger om mig. Jag höjer upp med q5 klöver mot hans bb lite för att det är just han som är bb. Sb som har 10 k synar 1600. Domcee höjer direkt om till 4k. Jag vet han är sjövild så tänkte sätta han på plats direkt och funderar lite och frågar efter en count. Sen ställer jag han allin. Jaja lite k-kmätar tävling kan man väll erkänna men jag vet han är sjövild och har han väl täckt då jag hade 60 k och han runt 20. Men ny tiltar sb mig med att syna. Och domcee synar även han snabbt och visar AA. TILT tänker jag igen, varför foldade jag inte bara, va det tvunget att va just han, den ända i lokalen som jag skulle göra det spelet mot. Men men jag hinner inte ens tänka innan jag ser nöt floppen q 4 5 (sb hade lyckats hitta in med QJ, vilket var helt sjukt dåligt spel). WOW! Händer detta hinner jag tänka innan en 4a såklart dyker upp på turn.

Jaja, jag vet det låter sjukt att gnälla när man är kvar, men det är helt ärligt. Att jag är kvar beror mkt på att folk betalat av mig gång på gång när jag haft bra kort. Em kille kunde inte låte bli att bluffa bort 60k med AQ på turn när det ligger T 9 5 2 och jag har TT. Jaja. Samma var det igår, en svensk har jag för mig, eller om han va dansk kommer inte ihåg. Han höjer upp och ajg synar på knappen med 55. Tror det var ca 2 levels kvar kanske 3. floppen kom 8 6 2 igen (jag vet det låter helt sjukt att alla floppar är typ 8 6 2 men så var det) Han betade 2k in i 4 k potten och jag synade. Turn kom en Q, han betar nu snabbt 6k, och ser riktigt nervös ut. Asså inte lite nervös utan mega. Jag synar igen och tänker att han kommer bluffa all in på river. River kommer en 8a, han går direkt all in och jag synar på en sekund. Han reser sig upp och flippar 9T. GG! Hela bordet tkte det var en sjuk men bra syn osv, men saningen var att det lixom var 99% bluff, det såg så nervöst ut att det lixom inte fanns annat, så det var en superlätt syn.

Jaja, om en halvtimme eller så har man nog skakat av sig tilten och såklart ska det bli riktigt roligt att spela med bara 2 bord kvar. Men det är så jävla mkt roligare att spela när man är chipleader vilket jag hade varit om inte KT tomten skulle hitta river. Men som sagt det är poker, alla får vi bad beats. Leder gör Domcee med 280k. Jag hade haft något mer. Men nu får vi kämpa imorgon ist. 

Känns som man har ett par bed beats till godo så kan vara lämpligt att få lite tur om man behöver det imorgon! Hoppas det finns en pokergud som tycker det är dags att ge mig lite tur nu 🙂 Hehe!

Jaja, nu får det va färdig lipat! Nu ska jag kämpa som f-n imorgon!

(Inget tjöt om stavfel nu tack för orkar inte läsa igenom och rätta, fortfarande lite för tiltad)

http://isk8tergirli.files.wordpress.com/2009/02/lol-monkey.jpg

God natt!

 

W

 

Dag 1 b slut.

av William Thorson

 

Då var dag1b slut och det var en händelserik dag lugnt sagt. Inför sista perioden var jag i toppen kanske även chipleader eller nära med mina 60k (startstack 10k) men efter en stor pott förlust så slutade jag på 33k vilket är en bit över avg. Det kom ca 230 spelare till start, vilket var okej även om jag hade räknat med iaf 300. Men som sagt helt okej. Och en mkt fin turnering. Tyvärr bustade Jens ut med AA. Så jag får ensam kämpa för familjeäran imorgon.

Hinner och orkar inte skriva mkt mer nu, klockan blev lite för mkt innan jag kom till datorn. Men finns ett par intressanta händer som jag kanske skriver lite mer om senare. Nu hoppas jag att jag fortsätter spela bra imorgon så kanske det blir en riktigt bra uppladdning inför VM.

William

Talli(ba)n! Dag 1 b!

av William Thorson

Hej!

Nu har precis dag 1 b dragit igån här i tallin! Jag och Jens ska alldeles strax dra oss nedåt för att spela! Ca 100 spelare kom till start dag1a och mellan 150-200 dag1b tror jag det blir.

Vi flög över igår och lyckades såklart komma försent till Landvetter trots att vi åkte på eftermiddagen och borde kunnat vara i god tid. Normalt sett kommer man alltid med när man är på plats 25-30 minuter innan och är lite sen. Men City Airlines verkar inte vara som alla andra. Så nu har jag placerat dom på hatlistan tillsammans med Telia! Grattis! Såklart kan man ju själv se till att vara ute i lite godare tid, men ändå. Aldrig varit problem med exempelvis SAS eller andra bolag på den fronten. Tilt! INte mycket mer att göra än att boka en ny biljett. Och istället för att åka direkt landvetter-Tallin. Blev det landvetter-Oslo. 4 timmars väntan i Oslo och sedan Tallin. Dessutom fick vi punga upp 5000:- extra för en ny biljett. Så ni som har lite skadeglädje kan dra på smilbanden lite nu 🙂

Jaja vi kom iaf fram tillslut. Dock landade vi 22.30 istället för som bokat 15.00. Men vi han iaf med att se Schweiz mot ett Spanien som inte övervägde favoritskapet direkt och förlorade med 1-0. Matchen såg vi på flygpplatsen i Oslo. Det tog en halvtimme ca att leta reda på en tvapparat då Oslos flygplats stolt briljerar med att ha 1. Såklart var det smockfullt vid den, men do vi hade god tid så kunde vi vänta in en plats. Norrmännen vi satt jämte kontrade med att Arlanda inte har en enda TV. Men det vet jag att dom har. Iaf på inrikes där det finns många tvapparater i sportsbaren!

Det blev rakt upp på rummet för ett par floppar och sedan la vi oss. Så vi är utvilade idag vilket känns skönt!

Tyvärr lär man ju missa fotbollsmatcherna idag. Vill ju helst inte missa någon av Argentinas matcher, så får försöka leta rätt på en tv här i spellokalen. Tror som sagt att idag kommer ett ihopspelat Argentina ut och krossar resten av VM 🙂 Tror stenhårt att dom vinner hela skiten. Om jag har rätt får vi se om ett par veckor.

 

Nu är det dags att starta. Skriver några rader om hur det gick senare..

 

William

Baltic Festival! Grattis eelajjas!

av William Thorson

 

Fotbolls VM

I år är det inte bara VM i poker som lockar. Fotbolls VM är ju igång. Inte så att jag tror någon har missat det men det är så sjukt kul!

Fotbolls VM är verkligen nr1. Är nästan glad att Sverige inte är med så man slipper ha förväntningar och sedan bli besviken. Mina favoriter är helt klart Argentina. Tror dom kommer krossa allt motstånd. Men mitt hjärta hoppas även på Svennis och hans Elfenbenskusten. Om 3 timmar är det dags, då går Elfenbenskusten in i VM och möter Portugal! Ska bli en sjukt kul match!

VM är ju otroligt spännande i år. Det är svårtippat och öppet. Vilka är era favoriter? Är det bara jag som tycker det är lite skönt någonstans att Sverige inte ens är med? Såklart hade man tyckt det var kul om vi väl varit med, men det känns ändå skönt att slippa hoppa(s) för att sedan floppa! Men ska inte såga helt, kanske kan Hamren trolla lite, men jag har svårt att tro att Sverige någonsin igen i historien kan upprepa 1994. Det känns chanslöst.

Imorgon drar jag och Jens över till Baltic Festival. Ska bli en perfekt uppladdning för mig inför VM, har ju inte spelat någon turnering sedan Monte Carlo och det blir perfekt med en turnering i nära anslutning till Main Event.

Hoppas att så många som möjligt är på plats i Tallin, som jag skrivit innan så är det riktigt riktigt najs hotell och en mkt fin turnering. Speciellt för dom som tycker att Ept är lite för dyrt att spela vilket nog många gör om man inte kvalar in via någon sattelit.

Både jag och Jens spelar dag1 B på torsdag och det är full fokus som gäller. Floppar vi så har vi inget att skylla på om det inte skulle vara någon stor bad beat då.

eelajjas

Ska avlutningsvis passa på att gratta ”eelajjas” som vann min turnering förra torsdagen ett säte till Baltic Festival hade jag ju slängt in i potten och  det blev eelajjas som tog hem det! Stort grattis!

Om du läser detta så vill jag hälsa att du får gärna komma fram och presentera dig så ska jag bjuda på en Öl 🙂 Vet ju inte vem du är men hade varit kul att gratuleta personligen. Så om/när du ser mig så kom gärna fram 🙂 Lämna gärna en rad här om du läser detta!

Kommer uppdatera under Baltic Festival här på bloggen och hoppas kunna leverera goda nyheter om både mig och Jens.

Jens har blivit en toppspelare som jag skrivit innan och fortsätter han att utveckla sitt humör och spel så tillhör han toppen av turneringsspelare i Sverige..

Till er som ska till Tallin, LYCKA TILL!

Lycka till även till alla grinders som sitter hemma och tar sig en flopp 🙂

 

/William

William Thorson Challange.

av William Thorson

Hej!

William Thorson Challange

Idag kl 20.00 om ca 2 timmar så startar min 4e William Thorson Challange.

Buyn: 10 dollar.

Startmarker: 2500 chips

Latereg 30 min

Bounty på mig (William) 100$

Dessutom!! Vinnaren får ett paket: Baltic festival 1500€ buyin + flyg och hotell

Totalt värde 2500€

……………………………………………………………………..

 

Så missa nu inte detta kommer att var sjukt bra värde, samt mkt roligt.

Turneringen hittar ni på Pokerstars klicka sedan på turnering och sedan på Regional. (William thorson challange)

 

Okej hoppas att ni hittar dit i tid.

 

William

 

Sida 1 av 2
  • Tjänstgörande redaktörer: Love Isakson Svensén, Frida Westergård och Nils Höglander
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB