Williams pokerblogg

med William Thorson

Startsida / Inlägg

Baltic Festival! Grattis eelajjas!

av William Thorson

 

Fotbolls VM

I år är det inte bara VM i poker som lockar. Fotbolls VM är ju igång. Inte så att jag tror någon har missat det men det är så sjukt kul!

Fotbolls VM är verkligen nr1. Är nästan glad att Sverige inte är med så man slipper ha förväntningar och sedan bli besviken. Mina favoriter är helt klart Argentina. Tror dom kommer krossa allt motstånd. Men mitt hjärta hoppas även på Svennis och hans Elfenbenskusten. Om 3 timmar är det dags, då går Elfenbenskusten in i VM och möter Portugal! Ska bli en sjukt kul match!

VM är ju otroligt spännande i år. Det är svårtippat och öppet. Vilka är era favoriter? Är det bara jag som tycker det är lite skönt någonstans att Sverige inte ens är med? Såklart hade man tyckt det var kul om vi väl varit med, men det känns ändå skönt att slippa hoppa(s) för att sedan floppa! Men ska inte såga helt, kanske kan Hamren trolla lite, men jag har svårt att tro att Sverige någonsin igen i historien kan upprepa 1994. Det känns chanslöst.

Imorgon drar jag och Jens över till Baltic Festival. Ska bli en perfekt uppladdning för mig inför VM, har ju inte spelat någon turnering sedan Monte Carlo och det blir perfekt med en turnering i nära anslutning till Main Event.

Hoppas att så många som möjligt är på plats i Tallin, som jag skrivit innan så är det riktigt riktigt najs hotell och en mkt fin turnering. Speciellt för dom som tycker att Ept är lite för dyrt att spela vilket nog många gör om man inte kvalar in via någon sattelit.

Både jag och Jens spelar dag1 B på torsdag och det är full fokus som gäller. Floppar vi så har vi inget att skylla på om det inte skulle vara någon stor bad beat då.

eelajjas

Ska avlutningsvis passa på att gratta ”eelajjas” som vann min turnering förra torsdagen ett säte till Baltic Festival hade jag ju slängt in i potten och  det blev eelajjas som tog hem det! Stort grattis!

Om du läser detta så vill jag hälsa att du får gärna komma fram och presentera dig så ska jag bjuda på en Öl 🙂 Vet ju inte vem du är men hade varit kul att gratuleta personligen. Så om/när du ser mig så kom gärna fram 🙂 Lämna gärna en rad här om du läser detta!

Kommer uppdatera under Baltic Festival här på bloggen och hoppas kunna leverera goda nyheter om både mig och Jens.

Jens har blivit en toppspelare som jag skrivit innan och fortsätter han att utveckla sitt humör och spel så tillhör han toppen av turneringsspelare i Sverige..

Till er som ska till Tallin, LYCKA TILL!

Lycka till även till alla grinders som sitter hemma och tar sig en flopp 🙂

 

/William

  • Tjänstgörande redaktörer: Love Isakson Svensén, Frida Westergård och Nils Höglander
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB