Williams pokerblogg

med William Thorson

Startsida / Inlägg

18 kvar. Kvar men mkt tiltad!

av William Thorson
http://medicblog999.files.wordpress.com/2009/07/angry-face.jpg

Då var spelet klart för idag och det är 18 kvar av runt 230 startande. 26 får pris så vi är en bit itm. Med 30 minuter kvar låg jag 2a med 230k men slutade dagen på 96k. Avg är 115k.

Det har hänt så mkt sjuka saker idag att jag inte kan minnas när det va så sjukt sist. Finns så mkt potter att berätta om dessa 2 dagarna att jag skulle kunna fylla många långa bloggar. Men jag är alldeles för tiltad för att skriva en massa idag. Lyckades bli utköpt av en ”nobrainer” för 150k precis innan dagen var slut. Med den potten hade jag varit chipleader. En mkt märklig spelare som jag suttit större delen av dagen med. Jag höjer upp med A8 och han synar sin vana trogen. Floppen kommer 8 7 2 med 2 klöver. Blindarna är 2k 4k med 400 ante och jag höjde till 10k preflopp. Jag betar ut 11k på floppen och han funderar lite och går all in för 50 k till. Jag funderar lite och frågar om han slowspelat mig preflopp. Han ser inte ut att ha någon monster så jag känner mig ganska säker på att jag har bästa handen mot honom. Kanske tom kan ha han dominerad om han har tex 89. Jag synar och han visar upp KT utan färgdrag. Turn kommer en blank 2a, men såklart kommer det en ruggigt äcklig K på river. Nice hand wp! TILT!!

Ja det var ett exempel. Tidigare på dagen så foldar alla till SB som går all in mot min BB. Han säger ”u gone give me a gift”- jag kollar ner på KK och säger ”i think u might give me the gift”. Han visar upp k8 of suit. Wow! KK mot k8 off.  Det är den största favoriten man kan bli i NL holdem. Att ha kk mot K-rag off är runt 95-96% nånting. Men vad hjälper det när dom första 2 korten på floppen är 8 och 8! LOL me! Det va ingen liten pott heller utan en pott lika stor som avg vid det tillfället. Sen avslutades min tilt med ett par händer kvar när alla foldar till mig i sb, jag tittar ner i 33 och går all in då bb endast har 35k så även om han synar så har jag okej marker kvar och 33 mot en random hand i bb e ju helt okej. Blinds 2500/5k så killen är inne för 5k och borde enligt mig iaf ha en ”okej” hand för att syna. Det är iaf ingen automatsyn med ”any 2″. Killen flippar upp q5 off och säger syn. Jag va helt säker på att han skämtade och sa haha. Men han sa igen call och då fick jag säga ” okey i guess ur not kidding me” och flippa över 33. Så vist mot min hand så blev det ju okej, men hur man kan välja att syna sig själv all in med Q5 är ett mysterium. Nåväl en 5a på floppen självfallet. 

http://bkmacdaddy.com/blog/wp-content/uploads/2009/12/angry.jpg

Försöker tänka ut någon good beat jag haft bland alla potter men kan helt ärligt inte komma på någon speciell. det låter konstigt men det var nog endast en gång jag hade riktigt tur och det var med K9 suited mot A9 under dag 1 när jag hade 50 k och fick syna en shortstack med 7k och floppade en K.

Jag vet man ska inte gnälla, jag är kvar och har ett helt okej utgångläge för imorgon. Men det är så mkt sjuka händer. Igår, kortfattat: största valuet på mitt bord höjer mot min bb jag synar med 85 hjärter. Flopen kommer 8 6 2 jag betar utm killen går insta all in som många ggr förr. Min bet var på 900 han ställer för 5800 jag synar. han har KQ off. Turn Q ding! okok nice hand. sen tar det en liten stund samma kille höjer varvet efter mot min bb. Jag tittar ner i 66, säger till han ”u ow me some money u know that right”. Han säger ”how much do u want”? Jag tittar på hans stack på 11500 som finns kvar efter hans raise och säger ge mig 6k så är vi even 🙂 Floppen kommer 8 6 3 jag checkar, han säger here is ur 6k och slänger in 6k i 1900 potten. Jag säger thanks och går all in. Han synar med JJ, turn J ding! Nice hand!

Jaja, en hand som jag spelade dåligt och trodde jag skulle få bad beata någon var denna. Vi får just 2 nya spelare till bordet och jag ser att det är ”Domcee” som jag spelat jätte mkt cahgame mot online som parkerar i BB några steg till höger om mig. Jag höjer upp med q5 klöver mot hans bb lite för att det är just han som är bb. Sb som har 10 k synar 1600. Domcee höjer direkt om till 4k. Jag vet han är sjövild så tänkte sätta han på plats direkt och funderar lite och frågar efter en count. Sen ställer jag han allin. Jaja lite k-kmätar tävling kan man väll erkänna men jag vet han är sjövild och har han väl täckt då jag hade 60 k och han runt 20. Men ny tiltar sb mig med att syna. Och domcee synar även han snabbt och visar AA. TILT tänker jag igen, varför foldade jag inte bara, va det tvunget att va just han, den ända i lokalen som jag skulle göra det spelet mot. Men men jag hinner inte ens tänka innan jag ser nöt floppen q 4 5 (sb hade lyckats hitta in med QJ, vilket var helt sjukt dåligt spel). WOW! Händer detta hinner jag tänka innan en 4a såklart dyker upp på turn.

Jaja, jag vet det låter sjukt att gnälla när man är kvar, men det är helt ärligt. Att jag är kvar beror mkt på att folk betalat av mig gång på gång när jag haft bra kort. Em kille kunde inte låte bli att bluffa bort 60k med AQ på turn när det ligger T 9 5 2 och jag har TT. Jaja. Samma var det igår, en svensk har jag för mig, eller om han va dansk kommer inte ihåg. Han höjer upp och ajg synar på knappen med 55. Tror det var ca 2 levels kvar kanske 3. floppen kom 8 6 2 igen (jag vet det låter helt sjukt att alla floppar är typ 8 6 2 men så var det) Han betade 2k in i 4 k potten och jag synade. Turn kom en Q, han betar nu snabbt 6k, och ser riktigt nervös ut. Asså inte lite nervös utan mega. Jag synar igen och tänker att han kommer bluffa all in på river. River kommer en 8a, han går direkt all in och jag synar på en sekund. Han reser sig upp och flippar 9T. GG! Hela bordet tkte det var en sjuk men bra syn osv, men saningen var att det lixom var 99% bluff, det såg så nervöst ut att det lixom inte fanns annat, så det var en superlätt syn.

Jaja, om en halvtimme eller så har man nog skakat av sig tilten och såklart ska det bli riktigt roligt att spela med bara 2 bord kvar. Men det är så jävla mkt roligare att spela när man är chipleader vilket jag hade varit om inte KT tomten skulle hitta river. Men som sagt det är poker, alla får vi bad beats. Leder gör Domcee med 280k. Jag hade haft något mer. Men nu får vi kämpa imorgon ist. 

Känns som man har ett par bed beats till godo så kan vara lämpligt att få lite tur om man behöver det imorgon! Hoppas det finns en pokergud som tycker det är dags att ge mig lite tur nu 🙂 Hehe!

Jaja, nu får det va färdig lipat! Nu ska jag kämpa som f-n imorgon!

(Inget tjöt om stavfel nu tack för orkar inte läsa igenom och rätta, fortfarande lite för tiltad)

http://isk8tergirli.files.wordpress.com/2009/02/lol-monkey.jpg

God natt!

 

W

 

  • Tjänstgörande redaktörer: Love Isakson Svensén, Frida Westergård och Nils Höglander
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB