Startsida / Inlägg

Champions Leauge, FA-cup, OS-hockey och Youbet Live…

av Ljungblad

Efter en tids medgång i spelen här på bloggen har det tagit stopp med två raka missar på OS-spel. Försöker alltid att analysera mina förluster, och har kommit fram till att jag antagligen hade spelat lika dant i dag, med den informationen jag hade i går : )  Tycker att det var mycket nära attKalla/Haag vann sprinten, vid flertalet tillfällen tyckte jag att gummibandet var på väg att brista för efterhängarna. När vi nu vet att Haag är isolerad för sjukdom och även Kalla är lite krasslig, så har vi antagligen fått anledningen till att gummibandet inte sprängdes sönder i småbitar!!  Vinstmarginalspelet i skidskyttet i går höll inte heller, blev för många saker som gick emot. Ändå bara seger med cirka 30 sekunder. Jag håller fortfarande fast vid att det var ett överodds….

Nya tag, och i kväll är det åttondelsfinaler i Champions Leauge, omspel i FA-cupen, samtidigt som OS-hockeyn är inne i ett avgörande Youbet Live igen! Från klockan 19.00 hjälps vi åt och håller koll på sport och spel.

Jag har i min genomgång inför onsdagens utbud hittat några intressanta spel:

Fel favorit i Moskva

Bolagen har gjort Sevilla till knapp favorit i CL-mötet borta mot CSKA.  Vi ska veta att det aldrig är lätt att åka till Ryssland och spela fotboll. Det blir inte lättare för spanjorerna att komma till ettMoskva som har haft sitt värsta snöfall sedan 1966, och då pratar vi om Moskva. Vi ser ju hur det är i Sverige… Matchen spelas på en konstgräsplan, som det just nu arbetas förbrilt för att få i spelskick. Sevilla har inte nått en kvartsfinal i Champions Leauge eller tidigare Europacupensedan 1958. Frågan är om det är dags nu? Jag är inte så säker på det, om dem ska fixa det så får dem göra det med en seger på hemmaplan i returmötet. I kväll vinner man inte. Jag spelar en liten insats på Moskva och en lite större insats på att Sevilla inte vinner.

Två vinnare i FA-Cupen

Mitt favoritlag Crystal Palace har gjort det väldigt bra i FA-cupen så här långt. Trots ekonomiska problem och försäljning av spelare har man slagit ut Wolves och fick senast 2-2 hemma mot Aston Villa. Men nu har dem spelat färdigt. Läget i serien har blivit riktigt prekärt efter poängavdrag och förluster, nu måste fokus ligga på nytt kontrakt. Dessutom fick Villa ”proppen ur” senast, äntligen kom målen, 5-2 mot Burnley. Jag tror dem fortsätter på den inslagna vägen….

Redan förra veckan uttryckte jag min oro för Bolton, och spelade här på bloggen Blackburn hemma mot Bolton. 3-0, blev det till BlackburnBolton måste nu kämpa för att klara nytt kontrakt, vilket inte alls blir lätt. Tottenham känns lite på uppgång och jag tror att Spurs är hungrigast på att gå vidare i cupen. Jag tror att dem bara vinner! 

Spelen

Moskva-Sevilla 1 odds 2.88 (bet365) insats 3 units

Moskva-Sevilla 1x odds 1.50 (bet365) insats 6 units

Dubbel

A Villa- C Palace 1

Tottenham – Bolton 1

Odds  1.88 (Unibet) insats 5 units

Dubbel

A Villa -1.5

Tottenham -1,5

Odds  4.23 (bet365) insats 2 units

Hoppas att vi ses klockan 19.00 på:http://www.aftonbladet.se/sportbladet/spel/livespel/article6361623.ab

/Ljungblad

 

 

  • Tjänstgörande sportredaktör: Jesper Thedéen
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB