av Ulrik Sandebäck

Alla pratar om Real Madrids dåliga försvarsspel.
Men den här gången var det avsluten som var för svaga…
Med normal utdelning hade Real haft 3–0 redan i halvtid.
Nu stod det bara 1–0 efter 45 minuter och ångesten över ”bortamålsregeln” gjorde Real sämre i andra…

Givetvis tungt för oss spelare som i övrigt hade en toppendag på Youbet Live:
• Underbar info från flera olika läsare berättade att Robbie Savage, Derbys bäste spelare, fick hoppa in i målet sedan förstemålisen blivit skadad och reservkeepern utvisad. Vi lirade friskt att Reading skulle göra både ett och två mål till i andra halvlek. Så blev det också… 4–1, varav två mål i andra.
Hammarbys målkalas i inledningen av matchen utnyttjades. Villa var som statister och vi lirade gång på gång nästa mål för Bajen. De flesta av oss stannade när Bajen tog ledningen med 6–0. Det gjorde även Bajenspelarna…
Rooney och United rekades från flera olika håll.
Ronaldo som målskytt.
• Underspelet i Burnley–Stoke.

Ja det var en del, men kvällen blev givetvis klart mycket sämre när Lyon satte 1–1.