Backing Newport

av Steven-Lee

Hejsan!

Southend matchas tufft just nu. Kvällens match blir den tredje, inom loppet av sex dagar.
Då ska det även nämnas att tisdagens tillställning (1–1 borta mot Dag & Red) gick i ganska uppskruvat tempo. Inga nya skador har rapporterats, men det kan bli viss rotation, för att inte slita alltför hårt på manskapet. Har inget vidare facit mot The Exiles…

Newport har haft ett mer luftigt schema på sistone, med flera uppskjutna matcher.
Man har tappat lite av det momentum som man hade innan årsskiftet, men slår snart till med en seger.
Fick psykologiskt tunga mål emot sig senast. 0–1 kom bara sekunder innan pausvilan och 0–2 landade bara minuter in i den andra halvleken. Utöver det så spelade laget bra fotboll och reducerade sedan till 1–2. Låg på för en kvittering, men Accrington kunde då sätta 3–1 i 90:e minuten.
Skadeläget har ljusnat och man har förstärkt med offensive Shaun Jeffers. Kan ta en startplats.