Startsida / Inlägg

EL-spel

av Steven-Lee

Hejsan!

Belenenses slog visserligen ut IFK Göteborg i förra rundan, men det var väl inte direkt så man satt och blev imponerad. Inget speciellt märkvärdig trupp och det skulle inte förvåna om laget blir indraget i bottenstridan i ligan den här säsongen. Hetlevrade tränaren Sá Pinto säger att han förväntar sig ett svårare dubbelmöte nu, jämfört med förra omgången (Göteborg). Kan bli små positionsförändringar i startelvan, men inga drastiska justeringar.

Altach är inte Österrikes mest glamourösa fotbollslag och många blev förvånade när man slog ut Guimaraes i förra rundan. Saknar kanske lite stjärnglans, men det vägs till stora delar upp av kontinuitet. Damir Canadi har suttit vid rodret sedan början av 2013 och han spinner vidare med sin modell. Man gjorde det alltså bra mot Guimaraes – och nu väntar återigen portugisiskt motstånd. Som är snarlikt i spelstilen. Altach ligger tråkigt till hemma i ligatabellen, men har haft ett svårt öppningsschema. Ändå visat upp defensiv stabilitet. Saknar skadade Christian Schilling, men i övrigt så är samtliga spelare fit-for-fight.

Oddset på ettan är i överkant. Vänder mig till WH och synar 2,62.

***
Pass upp för Qarabag! Höll till stora delar jämna steg med Celtic i CL-kvalet. Föll där med minsta möjliga marginal (0–1).

Young Boys är ingen trygg favorit för tillfället. Lider av skador och stukat självförtroende. Toknobbas!

***

 • Tjänstgörande sportredaktör: Christoffer Glader
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB