Startsida / Inlägg

League One

av Steven-Lee

Hejsan!

Oldham är ett lag som jag ”ringat” in den här säsongen. Bolagen har väldigt låga förväntningar på Latics – jag är dock inte enig. Det finns en spännande mix av talang och rutin. Har också inlett förtroendeingivande. Var till stora delar det bättre laget i premiären (1–1) borta mot Walsall (som därefter vann i förra rundan). Nådde inte upp till samma spelmässiga nivå mot topptippade Fleetwood, men visade härlig arbetsvilja och krigade sig till tre poäng. Har redan visat att man kan ta poäng på olika sätt. Skadeläget är inte optimalt. Jake Cassidy klev av tidigt senast och saknas ikväll. Men det finns ändå god täckning. Rhys Murphy hängde dit en hel del mål förra säsongen – även Jonathan Forte, som gjorde två mål borta mot Colchester ifjol, finns att tillgå.

Colchester då. Hur ser det ut där? Inte särskilt bra, om vi ska vara helt ärliga. Klena värvningar + svajig defensiv = nedflyttningsrisk. George Elokobi är redo för spel – men inte för 90 minuter. Börjar troligen på bänken. Tränaren Tony Humes låter meddela att han inte har några nya skador att ta hänsyn till.

Oldham, draw no bet, till 2,25-2,30.

***

 • Tjänstgörande sportredaktör: Olle Stefansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB