Startsida / Inlägg

Score first

av Steven-Lee

Hejsan!

Bundesliga-spel!

Mönchengladbach var en fröjd att följa ifjol. Man hittade ofta vägar till poäng/segrar, oavsett hur matcherna såg ut. Låg höga förväntningar på laget inför den här säsongen också, men man har fått en trevande inledning.
Många spelare som inte nått upp till normal standar och man uppträder utan större säkerhet. Var visserligen offensivt förbättrat senast, men kändes återigen sårbart på egen planhalva. Släppte till väldigt mycket chanser.
Har skador/skavanker på Martin Stranzl, Alvaro Dominguez och Fabian Johnson.

Werder Bremen svarade för en fullt godkänt bortamatch mot Hertha Berlin senast. Vägde chansmässigt jämnt och 1–1 får ses som ett rättvisande resultat. Man gick bra efter tränarbytet ifjol, när Viktor Skripnik tog över. Man svarade framförallt för flera starka insatser på hemmaplan. Kan mycket väl dra nytta av att möta ett ”sovande” Mönchengladbach.

Home team to score first, odds: 2,25.

***
Finns gott om andra spelvärda drag, men de överlämnas till er att surra om!

GL!

 • Tjänstgörande sportredaktör: Christoffer Glader
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB