Startsida / Inlägg

Hmm…

av Steven-Lee

Hejsan!

En hel del kvalmatcher även ikväll, men jag har svårt att få feeling.
Väljer därför att montera ned insatsen.

Georgien har förlorat med stora siffror mot gruppens bästa lag på slutet. Man var dock inte alls så dåligt mot Polen som 0–4 antyder. Åkte på sena mål i baken, när man jagade kvittering och efter 0–2, med bara ett fåtal minuter kvar, så gav man mer eller mindre upp. Inser nog att loppet är kört, men vill nog bjuda hemmapubliken på en offensiv satsning, när man nu står inför en något mer passande uppgift.

Skottland har dock en uppsjö av Premier League-rutin i truppen och borde kunna åka ner och få ”jobbet gjort”. Någon lätt historia lär det dock inte bli. Uddamålsseger, kanske. En spelare att hålla ögonen på är Leigh Griffiths. Kvick, snabb, lurig spelare som visat fin form för Celtic och som nu är högst angelägen om att göra ett avtryck även i landslaget. Utmärkt kontringsspelare och han kan få en trevlig matchbild.

Anytime goalscorer, testas till 3,25.

***

 • Tjänstgörande sportredaktör: Emilia Cederholm
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB