Startsida / Inlägg

Will Keane AG

av Steven-Lee

Hejsan!

Ligacup-dags.

Bournemouth slog enkelt ut Hartlepool i förra rundan. Trots rotation på samtliga positioner.
Man har högfokus på Premier League och det kan bli något liknande nu. Eddie Howe förfogar dock över en bred trupp och kan slänga in spelare som Shaun MacDonald, Adam Smith och Yann Kermorgant. Vasse Glenn Murray, köpt från Crystal Palace, väntas också få chansen. Men man kan inte räkna med någon ”walk in the park”.

Preston har varit bra i samtliga matcher den här säsongen – dock inte alltid i 90 minuter. Men man har visat upp en väldigt hög högstanivå. Slog ut Premier League-motstånd i förra rundan (Watford). Tungt avbräck i anfallaren Joe Garner. Finns dock en intressant ersättare i Man United-lånet Will Keane. Gjorde det bra som utlånad till Sheffield Wednesday förra säsongen. Gjorde tre mål – alla mot tufft motstånd (Middlesbrough, Cardiff och Derby). PNE har nu alltså kort om anfallsalternativ och Keane kan äntligen räkna med att få 70-90 minuter. Har kapacitet för att såra ett roterande Bournemouth.

Will Keane, AG, synas till 5,50 (BetFred).

***

 • Tjänstgörande sportredaktör: Kristoffer Elisson Snygg
 • Sportchef: Patric Hamsch
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori, Patric Hamsch
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB