Startsida / Inlägg

61-taggare

av Steven-Lee

Hejsan!

Ljummet utbud idag. Finns marginellt spelvärde på sina håll – jag väljer dock att dra iväg ett långskott i La Liga.

Rayo Vallecano har inga större problem med målproduktionen. Men det finns stora brister i försvarsspelet och man bjuder på för många enkla, individuella misstag. Har tagit ledningen i 4/10 bortamatcher, men det slutar sällan lyckligt. Över hela säsongen så har man bara haft ledningen i drygt 15 minuter/genomsnitt/per bortamatch. Inget vidare facit.
Har dock gjort mål i fem raka bortamatcher. Javi Guerra har svalnat av, men man har fått leverans från lite oväntat håll. Sanchez Ruiz Jozabed började säsongen på bänken. Fick sen kliva in på defensiva mittfältet (där han gjorde två mål). Därefter insåg man att han har goda spetsegenskaper och på sistone så har han fungerat som central mittfältare/släpande anfallare vid bollinnehav. Är lagets bäste målskytt (bortaplan) och kommer till start med skyhögt självförtroende.

Deportivo får klara sig utan avstängde förstekeepern German Lux (har utsett till Man of the Match två gånger den här säsongen). I grund och botten är man dock det bättre laget och om man nu skulle hamna i underläge, så har La Coruna utan tvekan kapacitet för att vända på steken mot ett defensivt bräckligt Rayo Vallecano.

Tänkbara startelvor:
Manu; Juanfran, Arribas, Sidnei, Fernando Navarro; Álex Bergantiños, Pedro Mosquera; Cani, Luis Alberto, Fayçal Fajr; Lucas Pérez

Juan Carlos; Quini, Tito, Zé Castro, Nacho; Llorente, Trashorras; Pablo Hernández, Jozabed, Bebé; Miku

Vi landade nyligen Pablo Sarabia som målskytt till 7,50 i La Liga…

Nästan samma typ av överodds idag – till exakt samma pris.

Sanchez Ruiz Jozabed AG (Paddy P) liras till 7,50.

Sedan blir det en copy på Specialspelet i tidningen…
Spel: Deportivo–Rayo Vallecano.
Tips: Wincast, Sanchez Ruiz Jozabed gör första målet + Deportivo-seger.
Bolag: Bet365.
Odds: 61,00.
Kommentar: Har klivit fram som Rayos hetaste spelare, nu när Javi Guerra (kan petas tikk förmån för Miku, ikväll) har svalnat av. Gjort sju mål – öppnat målskyttet vid tre tillfällen. Deportivo La Coruna är dock det bättre laget. Kan vända, om man hamnar i underläge.

***

 • Tjänstgörande sportredaktör: Kristoffer Elisson Snygg
 • Sportchef: Patric Hamsch
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori, Patric Hamsch
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB