Startsida / Inlägg

Boro-time

av Steven-Lee

Hejsan!

Inget vidare roligt utbud igår och det blev blandad kompott…
Adrien Silva hade ett par fin lägen – nära att sätta 1–0 i första halvlek. Men kunde inte hitta nätet.

Bättre gick det för Paneldraget ”Hassan” som nätade för Sporting Braga till godkända 2,30.

***
Middlesbrough har inte riktigt stått att känna igen på sistone. När man spelar på, eller runt sin högsta nivå, så är man ligans mest kompletta lag. Har dock saknats lite intensitet och kreativitet på slutet – vilket tränaren Aitor Karanka också har medgett. Utan omsvep.
”Fick inte den reaktion jag hade räknat med”. Så sade han efter helgens mediokra 1–1-resultat hemma mot Blackburn. Har säkerligen skruvat upp sina spelare till max och vi kan räkna med ett par ändringar i startelvan.

MK Dons håller sällan nollan, men lyckades stänga igen butiken mot Cardiff senast. Hade dock en del flyt, räddades av målramen vid ett tillfälle och fick även se keepern David Martin svara för ett par riktigt vassa parader. Inga nya skador som stör, men Carl Baker, Ben Reeves och Matt Upson saknas sedan tidigare.

Räknar med att få se ett förbättrat ”Boro”. Synas till 2,00.

Jordan Rhodes fick göra ett kortare inhopp senast. Hann ändå med två avslut.
Var nära att göra mål för Blackburn borta mot MK Dons tidigare under säsongen.
Väntas nu få göra startdebut i Middlesbrough-tröjan. AG testas till 2,50.

***
Skjuter in lite på en 21-taggare i League Two också.

Wycombe har en relativt begränsad budget, men har ”överpresterat” en aning.
Fram till de senaste omgångarna, det vill säga. Har förlorat 4/5 senaste matcherna och haft förtvivlat svårt med målproduktionen. Man har nu pratat om att det är dags att ”hitta formen” och ”målskyttet”. Skulle inte bli förvånad om man går in i fällan att bli lite för offensivt ikväll. Inga nya skador som stör.

Dagenham & Redbridge ligger skrynkligt till i ligan, men har stått för fullt godkända prestationer på sistone. Var på väg mot en poäng under stormiga förhållanden mot Cambridge senast, men åkte ditt på ett sent straffmål i baken. Ska nu spela sin blott andra hemmamatch sedan Boxing Day. Senast man var ute på Victoria Road (16 januari), så pressade man topplaget Northampton. Ingen hade kunnat tro att lagen låg i helt olika ändar av tabellen. ”D&R” var det klart bättre laget initialt, skapade två-tre bra chanser och fick dessutom ett mål avvinkat för offside. Tog rättvist ledningen, men tappade till 1–2 (sena mål). Känns lite som man gjort sig förtjänt av att ta säsongens första hemmaseger.

Gamle Jamie Cureton väntas få chansen från start. Skulle inte bli förvånad om det blir just han som sänker Gareth Ainsworth Wycombe (de är tidigare lagkamrater).

Scorecast – I Matchen…Rätt resultat: D&R 2–1, Jamie Cureton AG. Odds: 21,00.

***

 • Tjänstgörande sportredaktör: Christoffer Glader
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB