Startsida / Inlägg

Upp på tvåsiffrigt Tomer?

av Steven-Lee

Hejsan!

Verkligen inne i en stolpe-ut-period.
Saknades inte chanser och anfall i Carpi-Atalanta igår, men vi stannade på 1–1 och därmed bara pengarna tillbaka. Privat satt jag även inne på en 81-oddsare som strandade på att Ruud Boymans hade ett avslut som rensades på mållinjen, på stopptid i andra halvlek.
Mindre kul.

Bara att kavla upp ärmarna och gnugga vidare.

***
Leeds har inte direkt bjudit på någon publikfriande fotboll de senaste veckorna.
Packar ihop mycket folk på mittfältet och det blir ofta mest ”stök och bök”. Ligger inte särskilt spännande till i tabellen, men har två matcher tillgodo på lagen runtomkring och ska inte behöva vara alltför oroligt för att hamna i nedflyttningsstriden – inte ännu i alla fall. Saknar fortfarande skadade anfallaren Chris Wood och Giuseppe Bellusci är avstängd på nytt (andra matchen av två).

Brighton är äntligen hemma på Amex Stadium igen, efter tre raka bortamatcher i tät följd.
Rundade av utflykten med att köra över Bristol City med 4–0. Tog tidigt ledningen och därefter visade man upp ett rappt, effektivt omställningsspel. Får man bara hål hyfsat tidigt på Leeds, så kan det bli ett liknande scenario ikväll. Tomer Hemed är en av seriens absolut mest skottvilliga spelare. Utgjorde ett hot både på marken och i luften senast.
Har gjort mål i två raka hemmamatcher.

Nätar igen? Synas till 2,90.

***

 • Tjänstgörande sportredaktör: Christoffer Glader
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB