Full fart från Bayern

av Fredrik Jönsson

Matchen mellan Atlético Madrid och PSV Eindhoven slutade 0-0. Det betyder vinst på mitt spel – båda lagen gör mål, nej. Men tyvärr förlust på Daniel Olenklints spel.

I kväll är det två stormatcher: Barcelona-Arsenal och Bayern München-Juventus. Både jag och Olenklint väljer spel i Tyskland.

Jag väljer ett lite högre odds i kväll än i går. Har stor tro på Bayern München och väljer att spela att laget gör mål i båda halvlekarna.

Bayern München satte full fart på bortaplan mot Juventus och jag förväntar mig detsamma i kväll. Pep Guardiolas lag kan aldrig spela på ett resultat, han vill alltid gå framåt. Han roterade i helgen så det finns pigga ben i laget. Det första mötet slutade 2-2 så Bayern kommer inte att chansa utan lär vilja avgöra själva.

I första mötet trillade bollen in i 43:e minuten och i 55:e var man i ledningen med 2-0. Tror på ett liknande scenario i kväll och väljer därför att spela att de gör mål i båda halvlekarna till @2.16.

Olenklint väljer också att gå på Bayern i kväll. Han spelar -1 asian. Motivering:

Bayern dominerade det första mötet och borde ha vunnit. I den här matchen har Juventus en del problem då både Dybala och Marchisio dragit på sig skador och missar åttondelsfinalen. Ett offensivt Bayern kommer troligen att trycka ned Juventus på hemmaplan och jag spelar -1 till 1.65.