Startsida / Inlägg

Tidigt tisdagsspel

av Steven-Lee

Hejsan!

Precis satt tänderna i Europatipset och grävt fram lite info, som kan bli avgörande.
Väljer att skicka ut ett tidigt tisdagsspel.

Reading har varit inblandat i sevärda matcher på sistone. Har för långt upp till playoff-strecket, men är på gott avstånd till nedflyttningsstriden. Gått fram med mycket folk på sistone, men också tummat på defensiven. Släppt in fem mål på de två senaste matcherna.
Ligger alltså lite i ingenmansland i tabellen och har nu siktet inställt på fredagens kvartsfinal i FA-Cupen. Redan på presskonferensen, efter matchen mot Fulham, så deklarerade tränaren Brian McDermott att han kommer att lufta truppen mot Huddersfield. Hal Robson-Kanu, som gjorde båda målen, kommer till exempel inte att lira imorgon (tisdag).

Huddersfield har fått väldigt dåligt betalt på sistone. Ett individuellt misstag sänkte laget hemma mot Ipswich – i en match där man hade 22–6 i avslut (Tractor Boys keeper Bartosz Bialkowski var MOTM). Nu i helgen så stod Hudd´s återigen för en bra insats, där man med stort självförtroende rullade bollen igenom Derby vid ett flertal tillfällen, men återigen hade man marginalerna emot sig – bl.a. en boll som rensades på mållinjen.

Nahki Wells har över de här två matcherna tagit sig fram till runt tio avslut…Dags att få fart på produktionen igen. Bra läge nu…

AG, odds: 3,00.

Huddersfield asian hcp -0,25, odds: 1,90.

***
Fredrik Jönsson och Daniel Olenklint har följande spel, inför kvällens CL-livesändning (19:40):

Real Madrid -1 @1.58
Real Madrid är i slag – i helgen krossade man Celta Vigo med 7-1. Gareth Bale kan vara tillbaka i startelvan, och även Luka Modric och Toni Kross är spelklara för laget. Roma måste gå på offensiven och Real Madrid får då möjligheten att ställa om. Det passar Cristiano Ronaldo och kompani. Om Real Madrid vinner med ett mål blir det pengarna tillbaka.

Real M-Roma asian över 3.0 1.72
Hemmalaget såg ruskigt starkt ut i helgen då man körde över Celta Vigo. Gareth Bale hoppade in i den matchen, och bör vara redo att starta här. Real leder detta möte med 2-0 och Roma måste i något skede flytta upp laget för att försöka göra mål. Jag tror att vi får se en öppen och chansrik match, och spelar över 3.0 mål (pengarna tillbaka om exakt tre mål) till oddset 1.72.

***

 • Tjänstgörande sportredaktör: Emilia Cederholm
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB