Startsida / Inlägg

Championship

av Steven-Lee

Hejsan!

Palermo svek igår – men fortsatt bra flow i Golfen, där Specialspelet (Hole In One på 16:e) satt fint till 2,85.

***
Kvällens sportsliga höjdare från Allsvenskan hittar vi ute i Solna på Friends Arena – men rent betting-mässigt känns det mer intressant på annat håll. Kommer ha ett öga på Örebro-Jönköping Södra, men det är nog klokast att invänta live. Vill se hur Södra klarar omställningen gräs – kontra konstgräs.

***
Har haft extremt svårt att hitta feeling/spelvärde idag och monterar ned insatsen kraftigt.
Skjuter iväg ett chansskott i kvällens Championship-match.

Brighton har lagt formsvackan runt Jul och Nyår bakom sig. Är nu återigen ett av ligans hetaste lag. Men har fortfarande fyra poäng upp till Middlesbrough, som innehar andraplatsen. Ska väl ses med bra chans att knapra in på det avståndet ikväll, men inte alls säker på att man tar med sig full pott. Frågetecken för anfallarna Sam Baldock och Bobby Zamora. Har inte heller direkt glittrat på bortaplan mot andra bottenlag. Tappat poäng mot Bolton och Huddersfield, förlorat mot Rotherham och fått slita för 2–1 mot MK Dons.

Nottinghams säsong har verkligen runnit ut i sanden, men har haft en enorm otur med skador under hela året. Rekordvärvningen och tilltänkte målkungen Britt Assombalonga har varit indisponibel i 13 månader, men närmar sig comeback. Kelvin Wilson och Michael Mancienne är osäkra till spel. Trots sin knackiga säsong, så har Forest haft en förmåga att spela täta, jämna matcher mot topplagen. Har bara en ”övermatch” mot Topp5, övriga har slutat 1–0, 0–1 och 1–1.

I brist på annat, så testar jag ”oavgjort”, till runt 3,40.

***

 • Tjänstgörande sportredaktör: Christoffer Glader
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB