Startsida / Inlägg

Cl-final!

av Fredrik Jönsson

En sönderanalyserad match. Men jag och Daniel Olenklint tycker ändå vi har hittat relativt fina spel till kvällen.

Olenklint tror inte på många mål i afton. Han väljer att spela under 2.25 mål i matchen. Oddset ligger runt 1.725. När Real Madrid och Atlético Madrid möttes i final för några år sedan slutade mötet 1-1 under ordinarie tid. Han tror på en liknande matchbild med få mål.

Jag väljer att spela hörnor i afton. Atlético Madrid har vunnit hörnfajten mellan lagen den här säsongen. Real Madrid förlorade hörnmatchen på Santiago Bernabeu med 2-5. På Vicente Calderon blev det 5-1 till Atlético.

När lagen möttes i final 2013/14 var det hörnfest. Jag tror dock på färre hörnor på San Siro i kväll. Jag lirar nästan aldrig underspel, men den här gången kör jag under 10,5 hörnor till 1.950. Fördelen med ett underspel före avspark är att man kan rädda eventuell insats om man ser att det går åt andra hållet.

Vad spelar ni? Kommentera som vanligt nedan.

 • Tjänstgörande sportredaktör: Kristoffer Elisson Snygg
 • Sportchef: Patric Hamsch
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori, Patric Hamsch
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB