Startsida / Inlägg

Sheffield Onsdag

av Steven-Lee

Hejsan!

Trist form efter semestern. Hoppas vinden vänder idag.

Väljer att luta mig emot Sheffield Wednesday. Var verkligen en fröjd att följa ifjol, med sin kontrollerande anfallsfotboll. Har kvar spännande tränaren Carlos Carvalhal vid rodret och det känns verkligen som klubben har något bra på gång. Inspirerande premiäruppgift idag och man har i stort sett hela ordinarie startelvan redo för spel.

Det gjorde nästan ont att se Aston Villa i Premier League ifjol. Det var tränarbyten och när man inte trodde att laget kunde spela sämre – så kom en ännu sämre insats i matchen efter…Men, det är historia nu – och laget får starta om i The Championship. Rent materialmässigt så ska man kunna hävda sig med de bästa lagen, men det kan bli en klurig omställning.

Ettan testas till 2,20.

Hoppas ni har bra flyt med era spel under dagen!

***

 • Tjänstgörande sportredaktör: Christoffer Glader
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB