Startsida / Inlägg

Brazil!

av Fredrik Jönsson

Tillbaka från Brasilien – 40 dagar blev det i det härliga landet. Kastar mig direkt in i bloggen, som jag förstått gjort er rika på slutet. Steven-Lees 151-oddsare satt ju inte fel.

Firas alltid med Caipirinhas i Brazil!

Alltid lite svårt under landslagsuppehåll. Men Brasilien finns alltid.

Bahia-Vasco da Gama i Campeonato Brasilieiro Serie B. Vasco da Gama, som toppar serien, har inte varit inne i en tuff period och målskytten Nené har även missat de två senaste matcherna. Har dock läst att han ska vara tillbaka mot Bahia, kan vara klokt att kolla upp startelvorna.

Bahia är starka hemma och jag såg mötet med Parana på hemmaplan för en vecka sedan (3-0). Då bjöds det på en hel del chanser. Jag kör på båda lagen gör mål till @2 gånger degen – det är för bra för att inte testas mellan Bahia och Vasco.

Annars blir det hörnspel i Brasilien. Oeste tar emot Parana i kväll i samma serie.

Här kommer jag lira live, så för er som gillar lira hörnor är det bara hålla ögonen öppna och följa matchen. Oeste är ett fint hörngäng på hemmaplan. Men som alltid dödar ofta ett tidigt mål hörnor. Jag kommer spela ft5 (först till fem hörnor) och ft7 om jag får runt 1.90-3.10 på de två spelen.

Jag hugger även ett rakt spel på Dynamo Moskva i ryska division 1. Leder serien och tagit 23 av 30 poäng hittills. Möter nykomlingen Tambov med tre raka torsk i ligan. Dynamo Moskva finns till 1.60-1.65.

Lycka till! Finns på Twitter @F_Joensson

Vad spelar ni själva? Kommentera gärna nedan!

 • Tjänstgörande sportredaktör: Christoffer Glader
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB