Startsida / Inlägg

Hammers!

av Fredrik Jönsson

Söndag. Stort utbud!

Tidigt spel i Spanien. Start vid 13.00, Leganes-Valencia.

Efter fyra raka förluster tog nye tränaren Voro Valencia till tre poäng hemma mot Alaves. Det krävdes en straff för att ta tre poäng. I dag är det bortamatch mot Leganes.

Leganes har mött Atlético Madrid och Barcelona hemma, släppt till åtta respektive fem hörnor. Valencia kommer givetvis gå för tre poäng, men har som sagt haft svårt med målskyttet. Och man är inget dåligt hörngäng. Jag väljer att hugga ö4,5 hörnor till @2 gånger pengarna.

West Ham har inlett Premier League uselt. Därför är det nog märkligt att lägga sina pengar på ”Hammers”. Men det finns kvalitéer i truppen, och jag har svårt att man åker på fjärde raka förlusten i Premier League.

West Ham asian 0.0 finns till @2.15 och det spelet får en peng av mig – trots att Southampton är mer formstarkt. Pengarna tillbaka vid oavgjort.

Slutligen väljer jag att spela hörnor på Milan i serie A, laget gästar Fiorentina. Min känsla är att det blir en fartfylld match i kväll. Jag har varit inne på ö2,5 mål till strax över @2 gånger degen, men väljer att lira hörnor på Milan.

Ö4,5 laghörnor för Milan plockas till @2 gånger pengarna. Efter fem matcher snittar Milan 7 hörnor hemma och 4,5 hörnor på bortaplan. Viola släpper 5 hörnor i snitt på hemmaplan efter två matcher. Svårt att luta sig åt statistik här, men tycker att linan är bra på Milan.

Vad spelar ni? Kommentera gärna nedan!

 

 • Tjänstgörande sportredaktör: Christoffer Glader
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB