Startsida / Inlägg

Starka hörnlag

av Fredrik Jönsson

Två fina hörnspel satt i veckan när jag gästspelade. Det blir hörnor i dag också.

Jag väljer att luta mig mot två tunga lag i Europa: Bayern München och Real Madrid. Två lag som utan tvekan kan nå sina linor – om det inte smäller för tidigt. Och det tror jag inte det gör med tanke på att det precis varit landslagsuppehåll.

Jag väljer att spela ö5,5 hörnor för båda lagen.

Bayern München snittar över 6 hörnor per match i upptakten av Bundesliga, och snittade ö5 hela förra säsongen. Eintracht Frankfurt tvingades kvala kvar i Bundesliga i fjol, men har startat den här säsongen bättre. Laget har besegrat Schalke och Bayer Leverkusen hemma, plus kryssat mot ligatvåan Hertha Berlin.

Bayern München ö5,5 hörnor finns till @1.83.

Real Madrid snittar 5,67 på resande fot och 9,25 på hemmaplan. När laget tog emot Betis i fjol blev det elva hörnor och på bortaplan blev det nio hörnor. I fjol snittade Real Madrid 6,26 totalt över hela säsongen. Med statistik – och känsla – hugger jag Real Madrid ö5,5 hörnor till @1.80.

Vad spelar ni själva? Kommentera gärna nedan.

 

 • Tjänstgörande sportredaktör: Christoffer Glader
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB