Startsida / Inlägg

Lägger mina slantar på Chelsea och Hazard

av Fredrik Jönsson

Fullt fokus Premier League – fullt fokus Londonderbyt. Chelsea tar emot Tottenham.

Chelsea mår bra, riktigt bra. Efter förlusten mot Arsenal ändrade tränaren Antonio Conte om till 3-4-3, sedan dess har laget sex raka vinster i Premier League, målskillnad: 17-0! Conte har fått igång alla, hela den blåa maskinen. Eden Hazard har varit briljant, på de matcherna har han slängt in fem mål.

I kväll väntar Tottenham, ett lag som inte alls mår lika bra. Man har fått kämpa en hel del utan Harry Kane, som har varit skadad. Anfallaren var dock tillbaka mot Arsenal då Spurs fick med sig en poäng. Kane har varit otroligt viktig sen sin comeback och har matchats hårt.

Han fixade poängen mot Arsenal, sköt hem vinsten mot West Ham och gjorde mål i veckan mot Monaco i Champions League. Då föll Spurs och blev utslaget ur CL, laget såg blekt ut och hade stora bekymmer i Monaco.

Spelarna i Tottenham är trötta efter den förlusten, man har även fått en hel del mer att tänka på då laget endast har en vinst på nio matcher, om vi ska räkna in ligaspel och cupspel. Och då ska man gå in på Stamford Bridge i kväll och ställas mot ett otroligt formstarkt Chelsea. Det ska även tilläggas att Chelsea gjorde en kanonupphämtning mot Tottenham i fjol då Spurs slogs för ligatiteln, men den försvann på Stamford Bridge.

Jag väljer att spela Chelsea rak till 1,75. Det är mitt huvudspel. Sedan väljer jag även att kasta in en slant på Eden Hazard anytime till 2,75.

Vad spelar ni själva? Kommentera gärna nedan!

 • Tjänstgörande sportredaktör: Christoffer Glader
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB