Newcastle och Norwich

av Fredrik Jönsson

Lördag – jag kör Championship.

Newcastle gick som tåget. Sen kom tre raka förluster. Nottingham Forest behövde dock spela elva mot nio i en halvlek för att avgöra i slutminuterna. Och då hade Forest även fått två straffar i första halvlek.

Det finns mycket revansch att ta ut från Newcastles håll. Laget får även använda både Paul Dummett och Jonjo Shelvey – duon som blev utvisad mot Forest – då deras avstängningar hävts. Jack Colback är tillbaka också.

Newcastle har den bästa truppen och Rafael Benitez ska ta upp dem till Premier League – något annat finns inte. Birmingham saknar försvararen Jonathan Spector och mittfältaren David Davis, och det är osäkert om Jacques Maghoma kommer kunna spela.

Jag väljer att spela -1 på Newcastle till 1,725.

Sedan hugger jag även Norwich -0,25 till 1,90 borta mot Barnsley. Vid oavgjort blir det halvförlust.

Båda lagen har varit inne i tunga perioder. Förutom Norwich överkörning av Brentford med 5-0 förra helgen, hoppas man vaknat nu.

Barnsley saknar näst bästa målskytten Marley Watkins och man har inte vunnit på hemmaplan sedan 27 augusti. Norwich har haft det jobbigt på bortaplan, senast man vann på resande fot var 1 oktober. Men truppen är bredare och bättre, det här ska man ta.