Startsida / Inlägg

En mix av Europa

av Fredrik Jönsson

Lördag igen – fint!

Det blev vinst i spelpushen med spel i Tyskland. Jag fortsätter på det spåret i dag.

Bayer Leverkusen kämpade i veckan för att vända ett omöjligt underläge mot Atlético Madrid. Det slet på benen – plus att laget har flera skador. I eftermiddag möter man ett Hoffenheim som har gjort en förvånansvärt bra säsong i bundesliga.

Bayer Leverkusen har en del skador och kommer få det jobbigt på bortaplan. Hoffenheim vann mötet mellan lagen i höstas med 3-0 och man är ännu starkare på hemmaplan. Jag har spelat Hoffenheim -0.25 asian till 1.90.

Sunderland slåss med näbbar och klor för att klara nytt kontrakt i Premier League. I eftermiddag väntar Burnley, som inledde imponerande mot Liverpool och tog ledningen.

Det här är ändå en match som Sunderland lär känna att de kan få med sig en vinst. Även om man är nollat i tre raka hemmamatcher tror jag på utdelning mot Burnley – samtidigt som bortalaget inte alls är ofarligt. Burnleys senaste fem bortamatcher har slutat med minst två mål.

Jag väljer att spela ö2.25 mål till 1.92.

En kvart efter den PL-matchen startar mötet mellan Athletic Bilbao och Real Madrid. Real är jagat i La Liga och storlaget kan nästan aldrig slappna av då Barcelona finns i hälarna. I de fem senaste matcherna mellan lagen har Real Madrid fått minst fem hörnor. Det går att hugga över 4,5 laghörnor till 1.61. Jag tycker att det spelet är värt en peng.

Vad spelar ni? Kommentera gärna nedan!

 • Tjänstgörande sportredaktör: Christoffer Glader
 • Sportchef: Patric Hamsch
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori, Patric Hamsch
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB