Startsida / Inlägg

Ös på – flera spel!

av Fredrik Jönsson

Det går kanon i Cl-live – men tyngre i spelpushen och på bloggen. Men det är bara att ösa på.

Jag väljer att hugga ett desperat Darmstadt. Laget har inget att förlora – allt att vinna. Man är sist i Bundesliga och det är bara att ösa på för att ha någon som helst teoretisk chans att få några poäng som gör att man eventuellt kan lämna jumboplatsen inom några veckor. Men då krävs trepoängare.

Ett desperat gäng på hemmaplan. Jag väljer att hugga över 4,5 laghörnor till 2.25.

Vidare i Tyskland.

Jag gillar det jag har sett av Hertha Berlin. I eftermiddag väntar Borussia Dortmund som kommer närmast från en urladdning mot Benfica i Champions League. Offensiven finns för att göra mål framåt, men frågan är om defensiven håller mot ett hemmastarkt Hertha Berlin. Jag väljer att köra båda lagen gör mål till 1.80.

Sista spelet blir i Paraguay. Det handlar om starka Guarani Asuncion mot nykomlingen Independiente FBC. Guarani är ett starkare lag och ska lösa den här uppgiften. Odds finns till 1.72 – jag hugger det direkt.

Inga fantastiska motiveringar – men känslan finns där.

Vad spelar ni? Kommentera gärna nedan!

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Aftonbladet är en del av Schibsted och du loggar in på Aftonbladet med ditt Schibsted-konto. Läs mer här.

 • Tjänstgörande sportredaktör: Kristoffer Elisson Snygg
 • Sportchef: Pontus Carlgren
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Lotta Folcker, Michael Poromaa, Karin Schmidt Hellsing
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB