Startsida / Inlägg

Hoppas på målglatt

av Fredrik Jönsson

Lördag – det blir lite av varje.

Osasuna hade två raka vinster innan förlusten mot Atlético Madrid. I dag väntar Sporting Gijon och båda lagen skriker efter tre poäng för att klara sig kvar i La Liga. Det är två svaga försvar som möts och senast blev det 3-1 till Gijon.

Jag spelar över 2.5 mål till 1.725.

Hertha Berlin vill behålla platsen till Europa League – Wolfsburg vill behålla sin plats i bundesliga. Lagen drabbas samma i eftermiddag. Det finns en del frågetecken i båda lagen, bland annat för målfarlige Ibisevic och mittfältaren Stocker i Berlin.

Wolfsburg vann senast med 3-0, medan Hertha Berlin kommer från en förlust mot Mainz. Jag tror på bra ös här med tanke på att det finns en del i potten. Berlin är ett helt annat lag hemma än borta. Jag spelar asian ö2.25 mål till 1.88. Om det blir två mål i matchen får vi halva insatsen tillbaka.

Vad spelar ni? Kommentera gärna nedan!

 

 • Tjänstgörande sportredaktör: Christoffer Glader
 • Sportchef: Patric Hamsch
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori, Patric Hamsch
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB